Vandemoortele Lieven NV

Contactgegevens Vandemoortele Lieven NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandemoortele Lieven NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandemoortele Lieven NV

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Prins Albertlaan 109 8870 Izegem, België

Telefoon (phone): +32 (59) 981-56-51 +32 (59) 981-56-51

Fax (fax): +32 (53) 371-96-50 +32 (53) 371-96-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandemoortele Lieven NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandemoortele Lieven NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandemoortele Lieven NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandemoortele Lieven NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandemoortele Lieven NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandemoortele Lieven NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandemoortele Lieven NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandemoortele Lieven NV
Products information Vandemoortele Lieven NV

BTW identificatienummer (tax): BE09269409179
Ondernemingsnummer: 5574432373
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Vandemoortele Lieven NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandemoortele Lieven NV
(Get full report from official database of BE for Vandemoortele Lieven NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandemoortele Lieven NV
Addition kinds of activities for Vandemoortele Lieven NV

2449. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
238500. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
34430301. Boiler behuizing, metalen plaat | Boiler casing, metal plate
35890105. Popcorn machines, commercieel | Popcorn machines, commercial
51139906. Pers en gegoten pulpgoederen | Pressed and molded pulp goods
87340300. Verontreinigingstesten | Pollution testing

Werken bij Vandemoortele Lieven NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandemoortele Lieven NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandemoortele Lieven NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandemoortele Lieven NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief medewerker in de boekhouding - Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps kijkt actief uit naar een klantgerichte Administratieve medewerker op de boekhouding voor een distributiebedrijf in Kontich, voor een project tot februari/maart 2019. Onze klant is actief binnen de distributiesector te Kontich. Als Administratief medewerker in de boekhouding sta je in voor volgende zaken: Je verzorgt de facturatie: inscannen en boeken van facturen Je zet de wekelijkse en maandelijkse betalingsvoorstellen op Je registreert verschillende documenten Je volgt rappels op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

 • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Adecco Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

 • administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Studentenjob

  Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

 • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

 • Recruitment Assistant - student job (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Cross International

  Type: Studentenjob

  Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

 • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

 • Production engineer (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

 • Handlanger betonboorder/ervaren betonboorder (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Q.B. EUROPE

  Type: Vaste Job

  Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team gemotiveerde betonboorders, zowel handlangers als ervaren boorders. Het boren en zagen van beton in zowel kleinschalige projecten als grote werven Ervaring in deze specifieke sector is niet verreist maar wel een mooie sollicitie troef Wij zoeken kandidaten die zelfstandig kunnen werken en oplossingen zoeken Minstens in bezit zijn van rijbewijs B Collegiaal en eerlijk zijn Samenwerken met collega's ongeacht nationaliteit Bewust zijn voor de veiligheid van hemzelf en zijn omstanders Respect voor klanten, collega's en materialen

 • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

 • Osteopaat (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

Zoek naar antwoorden van Vandemoortele Lieven NV in sociale netwerken
Look for responds of Vandemoortele Lieven NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandemoortele Lieven NV. Laat een reactie achter voor Vandemoortele Lieven NV. Vandemoortele Lieven NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandemoortele Lieven NV. Leave a respond for Vandemoortele Lieven NV. Vandemoortele Lieven NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandemoortele Lieven NV op de google maps. Adres en contacten Vandemoortele Lieven NV
Location of Vandemoortele Lieven NV on the google maps. Address and contacts of Vandemoortele Lieven NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandemoortele Lieven NV Vandemoortele Lieven NV: ARTIGES & Fils | CH. LEJEUNE | Heremans L. Kleding | DANNEE COMPUTER SYSTEMS | M D S INTERNATIONAL

Other related companies as Vandemoortele Lieven NV: ARTIGES & Fils | CH. LEJEUNE | Heremans L. Kleding | DANNEE COMPUTER SYSTEMS | M D S INTERNATIONAL

Vandemoortele Lieven NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandemoortele Lieven NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09269409179. Het bedrijf Vandemoortele Lieven NV bevindt zich op het adres: Prins Albertlaan 109 8870 Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Vandemoortele Lieven NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandemoortele Lieven NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandemoortele Lieven NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandemoortele Lieven NV, openstaande posities, locatie van Vandemoortele Lieven NV op de kaart.

Vandemoortele Lieven NV is a company, that was registered 1987 in Izegem region, Belgium. Full name of company is Vandemoortele Lieven NV, company assigned to the tax number BE09269409179. The company Vandemoortele Lieven NV is located at the address: Prins Albertlaan 109 8870 Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Vandemoortele Lieven NV were not found.
The main activity of Vandemoortele Lieven NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandemoortele Lieven NV is not available. You also can look at reviews of Vandemoortele Lieven NV, open positions, location of Vandemoortele Lieven NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandemoortele Lieven NV, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandemoortele Lieven NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandemoortele Lieven NV, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandemoortele Lieven NV, employees, financial statistics.