MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV
Private companiesRailroad Transportation • MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV

Contactgegevens MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergstr 39 3945 Ham, België

Telefoon (phone): 32.13 67 01 60 32.13 67 01 60

Fax (fax): 32.13 67 37 09 32.13 67 37 09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV
Products information MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE04062988281
Ondernemingsnummer: 1444671630
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Film,photography and cinematography

Product categorie (product category): Optical equipments and instruments; Precision Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV
Addition kinds of activities for MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV

138903. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
17999909. Installatie van dock apparatuur, industrieel | Dock equipment installation, industrial
23920500. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
26799906. Gedrukte en gegoten pulpproducten, inkt: aangekocht materiaal | Pressed and molded pulp products, nec: purchased material
32920602. Snoer, asbest | Cord, asbestos
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater
38220602. Kleren droger controles | Clothes dryer controls
72419900. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
75429902. Carwash, zelfbediening | Carwash, self-service

Werken bij MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • Process Coördinator ploegen+weekend bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als process coordinator ben je verantwoordelijk voor: Voorbereiden van PO dossiers Verzekeren van de voortgang van alle PO’s in de afdeling door tijdige aanmaak van extra SAP batchcodes, instructies en labels. Het bijstaan van productieteams bij het ingeven van QA en/of efficiency gegevens. Monitoren van material usage: bijstaan van teams bij het return proces naar magazijn. Nauwe communicatie met supervisors, scheduler en bulkbevoorrading. Assisteren van teams bij niet standaard-processen en situaties

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • Huishoudhulp te regio Kalken/Laarne/Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Stagiair in de HR te Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaats! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: DE OVERBRON

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

Zoek naar antwoorden van MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV. MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV. Leave a respond for MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV. MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV
Location of MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV: VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) | FLORARTY | CASH'LAND | CHRISTIAN NAZE | MONICA HERMANS

Other related companies as MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV: VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) | FLORARTY | CASH'LAND | CHRISTIAN NAZE | MONICA HERMANS

MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04062988281. Het bedrijf MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Bergstr 39 3945 Ham. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Optical equipments and instruments; Precision Equipment. Lijst met producten zijn Film,photography and cinematography.
De hoofdactiviteit van MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV op de kaart.

MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE04062988281. The company MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV is located at the address: Bergstr 39 3945 Ham. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Optical equipments and instruments; Precision Equipment. List of products are Film,photography and cinematography.
The main activity of MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, open positions, location of MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MACDERMID IMAGING TECHNOLOGY BELGIUM NV, employees, financial statistics.