VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE)

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE)
Private companiesRailroad Transportation • VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE)

Contactgegevens VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE): address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Nieuport 51; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 33 16 94 (+32-056 33 16 94) 056 33 16 94 (+32-056 33 16 94)

Fax (fax): +32 (9) 939-25-56 +32 (9) 939-25-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE)
Products information VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE)

BTW identificatienummer (tax): BE08321563720
Ondernemingsnummer: 1459228515
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 734,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE)
(Get full report from official database of BE for VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE))

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE)
Addition kinds of activities for VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE)

599906. Telefoon- en communicatieapparatuur | Telephone and communication equipment
769919. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services
02120000. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
32810400. Slate producten | Slate products
48229901. Elektronische post | Electronic mail

Werken bij VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE). Looking for open vacancies in other companies

  • BIJVERDIENSTE WEEKEND - BROEIERIJ (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in als allround medewerker voor het sorteren van kuikentjes, rapen van eieren, het onderhoud van machines en kippenhokken enz.

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Studentenjob

    Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

  • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Student Billing (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Studentenjob

    _

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) in sociale netwerken
Look for responds of VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE). Laat een reactie achter voor VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE). VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE). Leave a respond for VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE). VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) op de google maps. Adres en contacten VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE)
Location of VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) on the google maps. Address and contacts of VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE)

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE): KBC | Biowhittaker Europe S.A. | LUCIEN VRANCKX | Arnould C | BOUWONDERNEMING COVEMAEKER NV

Other related companies as VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE): KBC | Biowhittaker Europe S.A. | LUCIEN VRANCKX | Arnould C | BOUWONDERNEMING COVEMAEKER NV

VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08321563720. Het bedrijf VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) bevindt zich op het adres: Rue de Nieuport 51; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 734,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE), openstaande posities, locatie van VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) op de kaart.

VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE), company assigned to the tax number BE08321563720. The company VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) is located at the address: Rue de Nieuport 51; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 734,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Booksellers. Products created in VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) were not found.
The main activity of VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) is not available. You also can look at reviews of VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE), open positions, location of VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENBROUCKE (LIBRAIRIE), employees, financial statistics.