FLHILTON ENGINEERING B.V.

Contactgegevens FLHILTON ENGINEERING B.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHILTON ENGINEERING B.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHILTON ENGINEERING B.V.

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Meybroekstraat 77 3510 Hasselt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-25-25-51 32-11-25-25-51

Fax (fax): 32-11-25-21-12 32-11-25-21-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHILTON ENGINEERING B.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHILTON ENGINEERING B.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHILTON ENGINEERING B.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHILTON ENGINEERING B.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHILTON ENGINEERING B.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHILTON ENGINEERING B.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHILTON ENGINEERING B.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHILTON ENGINEERING B.V.
Products information FLHILTON ENGINEERING B.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04446411132
Ondernemingsnummer: 3889129638
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 659,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLHILTON ENGINEERING B.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Structures, heavy - metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHILTON ENGINEERING B.V.
(Get full report from official database of BE for FLHILTON ENGINEERING B.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHILTON ENGINEERING B.V.
Addition kinds of activities for FLHILTON ENGINEERING B.V.

372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
37140600. Motorstuursystemen en onderdelen | Motor vehicle steering systems and parts
38210300. Apparatuur voor het verwarmen van laboratoria | Laboratory heating apparatus
44990303. Bootverhuur, commercieel | Boat rental, commercial
50519910. Strip, metaal | Strip, metal
50920208. Speelgoed, nec | Toys, nec
51360405. Paraplu's, mannen en jongens ' | Umbrellas, men's and boys'
51989902. Muurbedekkingen | Wallcoverings
58129908. Diner theater | Dinner theater
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office

Werken bij FLHILTON ENGINEERING B.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHILTON ENGINEERING B.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHILTON ENGINEERING B.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHILTON ENGINEERING B.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider voor gekend bedrijf in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider zal je fysiek werk verrichten in een 3-ploegensysteem (premies!). Je voert zelfstandig werkorders uit.Volgens deze richtlijnen selecteer je poeders die je dan in een cilinder doet. Vervolgens gaan deze verder in het productieproces.

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van FLHILTON ENGINEERING B.V. in sociale netwerken
Look for responds of FLHILTON ENGINEERING B.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHILTON ENGINEERING B.V.. Laat een reactie achter voor FLHILTON ENGINEERING B.V.. FLHILTON ENGINEERING B.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHILTON ENGINEERING B.V.. Leave a respond for FLHILTON ENGINEERING B.V.. FLHILTON ENGINEERING B.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHILTON ENGINEERING B.V. op de google maps. Adres en contacten FLHILTON ENGINEERING B.V.
Location of FLHILTON ENGINEERING B.V. on the google maps. Address and contacts of FLHILTON ENGINEERING B.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHILTON ENGINEERING B.V. FLHILTON ENGINEERING B.V.: VAN TILBURG | Rudi Kapsalon | MAISON TIC TAC OR | STATION 8 | HUIS LISA

Other related companies as FLHILTON ENGINEERING B.V.: VAN TILBURG | Rudi Kapsalon | MAISON TIC TAC OR | STATION 8 | HUIS LISA

FLHILTON ENGINEERING B.V. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHILTON ENGINEERING B.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04446411132. Het bedrijf FLHILTON ENGINEERING B.V. bevindt zich op het adres: Meybroekstraat 77 3510 Hasselt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 659,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Structures, heavy - metal. Producten gemaakt in FLHILTON ENGINEERING B.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHILTON ENGINEERING B.V. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHILTON ENGINEERING B.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHILTON ENGINEERING B.V., openstaande posities, locatie van FLHILTON ENGINEERING B.V. op de kaart.

FLHILTON ENGINEERING B.V. is a company, that was registered 2015 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is FLHILTON ENGINEERING B.V., company assigned to the tax number BE04446411132. The company FLHILTON ENGINEERING B.V. is located at the address: Meybroekstraat 77 3510 Hasselt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 659,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Structures, heavy - metal. Products created in FLHILTON ENGINEERING B.V. were not found.
The main activity of FLHILTON ENGINEERING B.V. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHILTON ENGINEERING B.V. is not available. You also can look at reviews of FLHILTON ENGINEERING B.V., open positions, location of FLHILTON ENGINEERING B.V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHILTON ENGINEERING B.V., Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHILTON ENGINEERING B.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHILTON ENGINEERING B.V., Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHILTON ENGINEERING B.V., employees, financial statistics.