BACOB

Contactgegevens BACOB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BACOB: address, phone, fax, email, website, opening hours

BACOB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEGVOERINGSTRAAT 11; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93693887 (+32-93693887) 93693887 (+32-93693887)

Fax (fax): +32 (10) 957-42-64 +32 (10) 957-42-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BACOB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BACOB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BACOB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BACOB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BACOB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BACOB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BACOB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BACOB
Products information BACOB

BTW identificatienummer (tax): BE03412048339
Ondernemingsnummer: 6152862548
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BACOB
(Get full report from official database of BE for BACOB)

Aanvulling soorten activiteiten voor BACOB
Addition kinds of activities for BACOB

01730000. Boom noten | Tree nuts
22210306. Pongee, kunstmatige vezel en zijde | Pongee, manmade fiber and silk
24310402. Rolgordijnen (luiken), hout | Blinds (shutters), wood
58120405. Restaurant, lunchbalie | Restaurant, lunch counter
59630204. Voedseldienst, mobiel, behalve koffie-wagen | Food service, mobile, except coffee-cart

Werken bij BACOB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BACOB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BACOB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BACOB. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

  • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Machineoperator Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken machineoperatoren voor een productiebedrijf in Sint-Truiden. Als machineoperator sta je in voor onderstaande taken: Je staat in voor het bedienen van één of meerdere installaties: je start de lijn op, legt deze stil indien nodig, stelt parameters bij, ... Je zorgt voor het eerstelijnsonderhoud Je controleert de productiekwaliteit Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving Je begeleidt de productiearbeiders

  • Onderhoudstechnieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch als elektrisch onderhoud.  Je staat in het voor het correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies.  Bedrijfsprofiel: silobouw (voeding/petrochemie)

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • Schoonmaakpersoneel (jobstudent) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar jobstudenten vanaf april. Je werkt in team vanaf 6u of 7u 's morgens.

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van BACOB in sociale netwerken
Look for responds of BACOB in social networks

Lees alle opmerkingen voor BACOB. Laat een reactie achter voor BACOB. BACOB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BACOB. Leave a respond for BACOB. BACOB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BACOB op de google maps. Adres en contacten BACOB
Location of BACOB on the google maps. Address and contacts of BACOB

Andere gerelateerde bedrijven als come BACOB BACOB: Nonneman BVBA | Hoeve (De) Saunacentrum | R. DE MOOR | HENDRIK KEUNEN | N-zine Media

Other related companies as BACOB: Nonneman BVBA | Hoeve (De) Saunacentrum | R. DE MOOR | HENDRIK KEUNEN | N-zine Media

BACOB is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BACOB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03412048339. Het bedrijf BACOB bevindt zich op het adres: WEGVOERINGSTRAAT 11; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van BACOB is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BACOB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BACOB, openstaande posities, locatie van BACOB op de kaart.

BACOB is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BACOB, company assigned to the tax number BE03412048339. The company BACOB is located at the address: WEGVOERINGSTRAAT 11; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of BACOB is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BACOB is not available. You also can look at reviews of BACOB, open positions, location of BACOB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BACOB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BACOB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BACOB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BACOB, employees, financial statistics.