SERVICE DE SANT? MENTALE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • SERVICE DE SANT? MENTALE
Private companiesFood and Kindred Products • SERVICE DE SANT? MENTALE

Contactgegevens SERVICE DE SANT? MENTALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVICE DE SANT? MENTALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVICE DE SANT? MENTALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI ANDR? SAKHAROV 9; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69223028 (+32-69223028) 69223028 (+32-69223028)

Fax (fax): +32 (15) 882-81-70 +32 (15) 882-81-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVICE DE SANT? MENTALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVICE DE SANT? MENTALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVICE DE SANT? MENTALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVICE DE SANT? MENTALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVICE DE SANT? MENTALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVICE DE SANT? MENTALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVICE DE SANT? MENTALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVICE DE SANT? MENTALE
Products information SERVICE DE SANT? MENTALE

BTW identificatienummer (tax): BE03182983398
Ondernemingsnummer: 8470428466
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Centres d'Aide Psychologique.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVICE DE SANT? MENTALE
(Get full report from official database of BE for SERVICE DE SANT? MENTALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVICE DE SANT? MENTALE
Addition kinds of activities for SERVICE DE SANT? MENTALE

275204. Kalender- en kaartafdrukken, lithografisch | Calendar and card printing, lithographic
738100. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services
28369900. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
31310503. Tips, schoen | Tips, shoe
32910400. Schuurwielen en slijpstenen, niet kunstmatig | Abrasive wheels and grindstones, not artificial
32950106. Pyrophylliet, gemalen of anderszins behandeld | Pyrophyllite, ground or otherwise treated
35999904. Kolom klemmen en kanten | Column clamps and shores
39140409. Bakken, geplateerd (alle metalen) | Trays, plated (all metals)
57220203. Elektrische huishoudelijke apparaten, klein | Electric household appliances, small

Werken bij SERVICE DE SANT? MENTALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVICE DE SANT? MENTALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVICE DE SANT? MENTALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVICE DE SANT? MENTALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

    Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

    Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • Beheerder Auto | Verzekeringsmaatschappij Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • HUISHOUDHULP LICHTAART (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lichtaart zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

Zoek naar antwoorden van SERVICE DE SANT? MENTALE in sociale netwerken
Look for responds of SERVICE DE SANT? MENTALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVICE DE SANT? MENTALE. Laat een reactie achter voor SERVICE DE SANT? MENTALE. SERVICE DE SANT? MENTALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVICE DE SANT? MENTALE. Leave a respond for SERVICE DE SANT? MENTALE. SERVICE DE SANT? MENTALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVICE DE SANT? MENTALE op de google maps. Adres en contacten SERVICE DE SANT? MENTALE
Location of SERVICE DE SANT? MENTALE on the google maps. Address and contacts of SERVICE DE SANT? MENTALE

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVICE DE SANT? MENTALE SERVICE DE SANT? MENTALE: Bis-Bouche | TAVERNE LE CENTRAL | Stedelijke Buitenschoolse Kinderopvang De Paddestoel | VRIJE KLEUTERSCHOOL | DE POST

Other related companies as SERVICE DE SANT? MENTALE: Bis-Bouche | TAVERNE LE CENTRAL | Stedelijke Buitenschoolse Kinderopvang De Paddestoel | VRIJE KLEUTERSCHOOL | DE POST

SERVICE DE SANT? MENTALE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVICE DE SANT? MENTALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03182983398. Het bedrijf SERVICE DE SANT? MENTALE bevindt zich op het adres: QUAI ANDR? SAKHAROV 9; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Centres d'Aide Psychologique..
De hoofdactiviteit van SERVICE DE SANT? MENTALE is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVICE DE SANT? MENTALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVICE DE SANT? MENTALE, openstaande posities, locatie van SERVICE DE SANT? MENTALE op de kaart.

SERVICE DE SANT? MENTALE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERVICE DE SANT? MENTALE, company assigned to the tax number BE03182983398. The company SERVICE DE SANT? MENTALE is located at the address: QUAI ANDR? SAKHAROV 9; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Centres d'Aide Psychologique..
The main activity of SERVICE DE SANT? MENTALE is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVICE DE SANT? MENTALE is not available. You also can look at reviews of SERVICE DE SANT? MENTALE, open positions, location of SERVICE DE SANT? MENTALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVICE DE SANT? MENTALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVICE DE SANT? MENTALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVICE DE SANT? MENTALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVICE DE SANT? MENTALE, employees, financial statistics.