VRIJE KLEUTERSCHOOL

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • VRIJE KLEUTERSCHOOL
Private companiesFood and Kindred Products • VRIJE KLEUTERSCHOOL

Contactgegevens VRIJE KLEUTERSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VRIJE KLEUTERSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VRIJE KLEUTERSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDESTRAAT 21; 9090; MELLE, België

Telefoon (phone): 92521244 (+32-92521244) 92521244 (+32-92521244)

Fax (fax): +32 (86) 374-62-25 +32 (86) 374-62-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VRIJE KLEUTERSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VRIJE KLEUTERSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VRIJE KLEUTERSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VRIJE KLEUTERSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VRIJE KLEUTERSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VRIJE KLEUTERSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VRIJE KLEUTERSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VRIJE KLEUTERSCHOOL
Products information VRIJE KLEUTERSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE03502136230
Ondernemingsnummer: 7939239501
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VRIJE KLEUTERSCHOOL
(Get full report from official database of BE for VRIJE KLEUTERSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VRIJE KLEUTERSCHOOL
Addition kinds of activities for VRIJE KLEUTERSCHOOL

3466. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
733899. Secretariële en gerechtelijke melding | Secretarial and court reporting, nec
07529900. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
20139913. Puddingen, vlees, van gekocht vlees | Puddings, meat, from purchased meat
23310000. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts

Werken bij VRIJE KLEUTERSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VRIJE KLEUTERSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VRIJE KLEUTERSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VRIJE KLEUTERSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • Technieker binnendienst (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Genk, gespecialiseerd in fullservice onderhoud en herstellingen van industriële aandrijvingen en pompen zoeken wij een gedreven technieker binnendienst. Je bent gepassioneerd door techniek en technologie Je staat in voor preventief onderhoud, oplossen van problemen, ... Schade en oorzaken kunnen bepalen Nodige controles en metingen uitvoeren

  • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

  • Customer Service Executive (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van de grootste 'port-infrastructure' bedrijven van Europa, zijn wij op zoek naar een Customer Service Executive! Als Customer Service Executive ben je het eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant. Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar Euroports toe evenals voor de interne diensten naar de klant toe. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve doorstroming van informatie inzake uitvoering van operationele en commerciële samenwerking met de klant. Je bent alert voor commerciële uitdagingen. Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in HOFSTADE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

    Type: Studentenjob

    Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van VRIJE KLEUTERSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of VRIJE KLEUTERSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VRIJE KLEUTERSCHOOL. Laat een reactie achter voor VRIJE KLEUTERSCHOOL. VRIJE KLEUTERSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VRIJE KLEUTERSCHOOL. Leave a respond for VRIJE KLEUTERSCHOOL. VRIJE KLEUTERSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VRIJE KLEUTERSCHOOL op de google maps. Adres en contacten VRIJE KLEUTERSCHOOL
Location of VRIJE KLEUTERSCHOOL on the google maps. Address and contacts of VRIJE KLEUTERSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come VRIJE KLEUTERSCHOOL VRIJE KLEUTERSCHOOL: LEUNG CHUEN SING | abc Detect-Fuite Nord-Sud | MAISON EXOTIC FISH | Schouterden C | GYSEMANS-LOOIS VERZEKERINGSKANTOOR

Other related companies as VRIJE KLEUTERSCHOOL: LEUNG CHUEN SING | abc Detect-Fuite Nord-Sud | MAISON EXOTIC FISH | Schouterden C | GYSEMANS-LOOIS VERZEKERINGSKANTOOR

VRIJE KLEUTERSCHOOL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VRIJE KLEUTERSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03502136230. Het bedrijf VRIJE KLEUTERSCHOOL bevindt zich op het adres: LINDESTRAAT 21; 9090; MELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van VRIJE KLEUTERSCHOOL is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VRIJE KLEUTERSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VRIJE KLEUTERSCHOOL, openstaande posities, locatie van VRIJE KLEUTERSCHOOL op de kaart.

VRIJE KLEUTERSCHOOL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is VRIJE KLEUTERSCHOOL, company assigned to the tax number BE03502136230. The company VRIJE KLEUTERSCHOOL is located at the address: LINDESTRAAT 21; 9090; MELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of VRIJE KLEUTERSCHOOL is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VRIJE KLEUTERSCHOOL is not available. You also can look at reviews of VRIJE KLEUTERSCHOOL, open positions, location of VRIJE KLEUTERSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VRIJE KLEUTERSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VRIJE KLEUTERSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VRIJE KLEUTERSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VRIJE KLEUTERSCHOOL, employees, financial statistics.