UNE ASSIETTE POUR TOUS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • UNE ASSIETTE POUR TOUS
Private companiesCoal Mining • UNE ASSIETTE POUR TOUS

Contactgegevens UNE ASSIETTE POUR TOUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNE ASSIETTE POUR TOUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNE ASSIETTE POUR TOUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MONNEL 12; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69890700 (+32-69890700) 69890700 (+32-69890700)

Fax (fax): +32 (55) 940-28-31 +32 (55) 940-28-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNE ASSIETTE POUR TOUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNE ASSIETTE POUR TOUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNE ASSIETTE POUR TOUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNE ASSIETTE POUR TOUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNE ASSIETTE POUR TOUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNE ASSIETTE POUR TOUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNE ASSIETTE POUR TOUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNE ASSIETTE POUR TOUS
Products information UNE ASSIETTE POUR TOUS

BTW identificatienummer (tax): BE02951995849
Ondernemingsnummer: 2929748535
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 407,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Restaurants Pour Sans Abri & Personnes Défavorisées.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNE ASSIETTE POUR TOUS
(Get full report from official database of BE for UNE ASSIETTE POUR TOUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNE ASSIETTE POUR TOUS
Addition kinds of activities for UNE ASSIETTE POUR TOUS

14990407. Whetstone steengroeven | Whetstone quarrying
20150205. Eenden, verwerkt: bevroren | Ducks, processed: frozen
30839902. Kunststofproducten, gelamineerd | Plastics finished products, laminated
37149909. Aanhangwagens, motorvoertuig | Trailer hitches, motor vehicle
50650302. Cassettes, opname | Cassettes, recording
73790202. Gegevensconsultant | Data processing consultant

Werken bij UNE ASSIETTE POUR TOUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNE ASSIETTE POUR TOUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNE ASSIETTE POUR TOUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNE ASSIETTE POUR TOUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider Carosserie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Plamuren, schuren, voorbereiden, afplakken - Aflakken & vernissen - Afwerken

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • Grondwerker (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar GRONDWERKERS   

  • Poetshulp Ramsel V/M (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Overpelt - Hamont-Achel - Lommel) (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van UNE ASSIETTE POUR TOUS in sociale netwerken
Look for responds of UNE ASSIETTE POUR TOUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNE ASSIETTE POUR TOUS. Laat een reactie achter voor UNE ASSIETTE POUR TOUS. UNE ASSIETTE POUR TOUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNE ASSIETTE POUR TOUS. Leave a respond for UNE ASSIETTE POUR TOUS. UNE ASSIETTE POUR TOUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNE ASSIETTE POUR TOUS op de google maps. Adres en contacten UNE ASSIETTE POUR TOUS
Location of UNE ASSIETTE POUR TOUS on the google maps. Address and contacts of UNE ASSIETTE POUR TOUS

Andere gerelateerde bedrijven als come UNE ASSIETTE POUR TOUS UNE ASSIETTE POUR TOUS: SEA AND SKI BVBA | DEMARGRO | Ballon Gabri?l-Luc | J. BARNICH | Herman Ameloot

Other related companies as UNE ASSIETTE POUR TOUS: SEA AND SKI BVBA | DEMARGRO | Ballon Gabri?l-Luc | J. BARNICH | Herman Ameloot

UNE ASSIETTE POUR TOUS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNE ASSIETTE POUR TOUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02951995849. Het bedrijf UNE ASSIETTE POUR TOUS bevindt zich op het adres: RUE DE MONNEL 12; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 407,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Restaurants Pour Sans Abri & Personnes Défavorisées..
De hoofdactiviteit van UNE ASSIETTE POUR TOUS is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNE ASSIETTE POUR TOUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNE ASSIETTE POUR TOUS, openstaande posities, locatie van UNE ASSIETTE POUR TOUS op de kaart.

UNE ASSIETTE POUR TOUS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNE ASSIETTE POUR TOUS, company assigned to the tax number BE02951995849. The company UNE ASSIETTE POUR TOUS is located at the address: RUE DE MONNEL 12; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 407,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Restaurants Pour Sans Abri & Personnes Défavorisées..
The main activity of UNE ASSIETTE POUR TOUS is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of UNE ASSIETTE POUR TOUS is not available. You also can look at reviews of UNE ASSIETTE POUR TOUS, open positions, location of UNE ASSIETTE POUR TOUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNE ASSIETTE POUR TOUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNE ASSIETTE POUR TOUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNE ASSIETTE POUR TOUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNE ASSIETTE POUR TOUS, employees, financial statistics.