Imprimerie VDH S.P.R.L.

Contactgegevens Imprimerie VDH S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Imprimerie VDH S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Imprimerie VDH S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Leopold I 358 1090 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Imprimerie VDH S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Imprimerie VDH S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Imprimerie VDH S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Imprimerie VDH S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Imprimerie VDH S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Imprimerie VDH S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Imprimerie VDH S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Imprimerie VDH S.P.R.L.
Products information Imprimerie VDH S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE08060638427
Ondernemingsnummer: 9840148925
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Poster advertising,outdoor advertising; Printed matters,advertising matters

Product categorie (product category): Offset Printing Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Imprimerie VDH S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Imprimerie VDH S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Imprimerie VDH S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Imprimerie VDH S.P.R.L.

3561. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
131103. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
02519903. Cornish hennen, het opwekken van | Cornish hens, raising of
26730202. Vuilniszakken (plastic folie): gemaakt van aangekochte materialen | Trash bags (plastic film): made from purchased materials
32639901. Commercieel serviesgoed of keukenartikelen, fijn aardewerk | Commercial tableware or kitchen articles, fine earthenware
51990903. Rubber, ruw | Rubber, crude
56990407. Kleding, handgeschilderd | Clothing, hand painted
58120114. Sushi bar | Sushi bar
80699905. Orthopedisch ziekenhuis | Orthopedic hospital
94319905. Milieu gezondheidsprogramma administratie, overheid | Environmental health program administration, government

Werken bij Imprimerie VDH S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Imprimerie VDH S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Imprimerie VDH S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Imprimerie VDH S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

  • Productieoperator stansmachine - grafische sector (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job in de grafische sector? Ben je een handige Harry/ Harriette? Sleutel je graag aan machines? Dan ben jij de operator die wij zoeken! Je wordt tewerkgesteld als stansoperator (2 ploegen) in een kartonverwerkend bedrijf in regio Lichtervelde. Als operator bent verantwoordelijk voor het functioneren van de stansmachine. Dit is de machine die de vorm van dozen prikt uit vellen karton.Wat houdt dit precies in? Je zorgt voor aanvoer van grondstoffen (o.a. vellen karton) aan de machine. Je zorgt voor een continuë doorstroom aan de machine. Je probeert defecten aan de machine op te lossen. Bij complexe problemen schakel je de hulp in van een technieker. Je helpt mee met het ombouwen van de machine bij productwissels.

  • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoegaarden (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Hoegaarden en omgeving

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • tig lasser (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een tig-lasser

  • Lesgever/lesgeefster pilates (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft pilates in een praktijk waar reeds personal training en small group training gegeven wordt. Door uitbreiding van het groepslesaanbod zijn we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Deelnemers worden via de praktijk aangetrokken, MAAR je staat zelf ook in voor het werven van nieuwe klanten. Dit kan door reclame maken, flyeren,...

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Imprimerie VDH S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Imprimerie VDH S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Imprimerie VDH S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Imprimerie VDH S.P.R.L.. Imprimerie VDH S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Imprimerie VDH S.P.R.L.. Leave a respond for Imprimerie VDH S.P.R.L.. Imprimerie VDH S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Imprimerie VDH S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Imprimerie VDH S.P.R.L.
Location of Imprimerie VDH S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Imprimerie VDH S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Imprimerie VDH S.P.R.L. Imprimerie VDH S.P.R.L.: FLT.R.B. BELGIUM SPRL | St. Pieter NV | GARAGE VELLEMANS | NANYI KALUMA | JOHANN NOLS

Other related companies as Imprimerie VDH S.P.R.L.: FLT.R.B. BELGIUM SPRL | St. Pieter NV | GARAGE VELLEMANS | NANYI KALUMA | JOHANN NOLS

Imprimerie VDH S.P.R.L. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Imprimerie VDH S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08060638427. Het bedrijf Imprimerie VDH S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Leopold I 358 1090 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Offset Printing Services. Lijst met producten zijn Poster advertising,outdoor advertising; Printed matters,advertising matters.
De hoofdactiviteit van Imprimerie VDH S.P.R.L. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Imprimerie VDH S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Imprimerie VDH S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Imprimerie VDH S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Imprimerie VDH S.P.R.L. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Imprimerie VDH S.P.R.L., company assigned to the tax number BE08060638427. The company Imprimerie VDH S.P.R.L. is located at the address: Rue Leopold I 358 1090 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 677,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Offset Printing Services. List of products are Poster advertising,outdoor advertising; Printed matters,advertising matters.
The main activity of Imprimerie VDH S.P.R.L. is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Imprimerie VDH S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Imprimerie VDH S.P.R.L., open positions, location of Imprimerie VDH S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Imprimerie VDH S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Imprimerie VDH S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Imprimerie VDH S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Imprimerie VDH S.P.R.L., employees, financial statistics.