Steurs J-F

Contactgegevens Steurs J-F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Steurs J-F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Steurs J-F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Pierre Verschelden 33; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 479 49 40 (+32-02 479 49 40) 02 479 49 40 (+32-02 479 49 40)

Fax (fax): +32 (53) 892-42-95 +32 (53) 892-42-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Steurs J-F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Steurs J-F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Steurs J-F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Steurs J-F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Steurs J-F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Steurs J-F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Steurs J-F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Steurs J-F
Products information Steurs J-F

BTW identificatienummer (tax): BE03791625976
Ondernemingsnummer: 1880828857
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 169,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Tax-Consultants

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Steurs J-F
(Get full report from official database of BE for Steurs J-F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Steurs J-F
Addition kinds of activities for Steurs J-F

344200. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
501400. Banden en buizen | Tires and tubes
22110301. Crash toweling, katoen | Crash toweling, cotton
51590401. Mohair, rauw | Mohair, raw
86610107. Christelijke en gereformeerde kerk | Christian and reformed church

Werken bij Steurs J-F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Steurs J-F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Steurs J-F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Steurs J-F. Looking for open vacancies in other companies

  • Brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

  • Sterke magazijnier met reachtruckattest voor snelle opstart (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Puurs zijn we op zoek naar een sterke magazijnier met reachtruckattest. Als magazijnier staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Bent u een harde werker met een reachtruckattest? Aarzel dan niet en contacteer ons op [email protected] of solliciteer online.

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Software Developer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

  • Service technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Takenpakket: - Je volgt de planning van de interventies die werd opgemaakt door de binnendienst - Je werkt zelfstandig en volgens productiviteit, kwaliteit, deadlines, veiligheid, hygiëne, ... - Je zorgt voor een correcte documentatie van de verstreken werken per machine - Je zoekt per computer naar de benodigde onderdelen en zorgt dat de binnendienst deze tijdig kan bestellen - Je communiceert steeds met de klant over de werkzaamheden en geeft het correcte advies

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Steurs J-F in sociale netwerken
Look for responds of Steurs J-F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Steurs J-F. Laat een reactie achter voor Steurs J-F. Steurs J-F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Steurs J-F. Leave a respond for Steurs J-F. Steurs J-F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Steurs J-F op de google maps. Adres en contacten Steurs J-F
Location of Steurs J-F on the google maps. Address and contacts of Steurs J-F

Andere gerelateerde bedrijven als come Steurs J-F Steurs J-F: P & H | Hermans & Co BVBA | MA?TRE NANABA | T'BEN | LABO TANDEX

Other related companies as Steurs J-F: P & H | Hermans & Co BVBA | MA?TRE NANABA | T'BEN | LABO TANDEX

Steurs J-F is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Steurs J-F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03791625976. Het bedrijf Steurs J-F bevindt zich op het adres: Rue Pierre Verschelden 33; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 169,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Accountants. Lijst met producten zijn Tax-Consultants.
De hoofdactiviteit van Steurs J-F is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Steurs J-F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Steurs J-F, openstaande posities, locatie van Steurs J-F op de kaart.

Steurs J-F is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Steurs J-F, company assigned to the tax number BE03791625976. The company Steurs J-F is located at the address: Rue Pierre Verschelden 33; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 169,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Accountants. List of products are Tax-Consultants.
The main activity of Steurs J-F is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Steurs J-F is not available. You also can look at reviews of Steurs J-F, open positions, location of Steurs J-F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Steurs J-F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Steurs J-F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Steurs J-F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Steurs J-F, employees, financial statistics.