GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF
Private companiesMetal Mining • GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF

Contactgegevens GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOONMARKT 29; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15246233 (+32-15246233) 15246233 (+32-15246233)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF
Products information GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ziekenhuizen and zorginstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF
(Get full report from official database of BE for GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF
Addition kinds of activities for GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF

225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
339901. Metalen poeders, pasta's en vlokken | Metal powders, pastes, and flakes
679900. Beleggers, nv | Investors, nec
22110211. Schoenen stoffen | Shoe fabrics
35990303. Machinebouw, werk en reparatie | Machine shop, jobbing and repair

Werken bij GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren monteur (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

  • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

  • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio LONDERZEEL/VLAAMS-BRABANT) (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: LON2018

  • Zelfstandig Logopedist (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega met een bijzondere interesse in leer, articulatie- en taalstoornissen. Waarbij kinderen terecht kunnen voor leer-, taal-, articulatie- en vloeiendheids stoornissen. Daarnaast kunnen ook andere stoornissen aan bod komen of uitgebouwd worden. Het gaat om dag- en avonduren op de praktijk, eventueel verder uit te bouwen naar scholen. Ervaring is niet noodzakelijk als je gemotiveerd bent om bij te leren en je in het bezit bent van een professionele bachelor of master in de logopedie. Je krijgt administratieve ondersteuning en kan gebruik maken van de reeds aanwezige materialen in de kabinetten.

  • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

Zoek naar antwoorden van GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF in sociale netwerken
Look for responds of GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF. Laat een reactie achter voor GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF. GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF. Leave a respond for GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF. GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF op de google maps. Adres en contacten GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF
Location of GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF on the google maps. Address and contacts of GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF

Andere gerelateerde bedrijven als come GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF: Naturel | Capellini | GEOTOUR | CLUBMEUBELENFABRIEK CAMMERS NV | H.C. LA SAPINI?RE

Other related companies as GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF: Naturel | Capellini | GEOTOUR | CLUBMEUBELENFABRIEK CAMMERS NV | H.C. LA SAPINI?RE

GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF bevindt zich op het adres: BOONMARKT 29; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Producten gemaakt in GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF, openstaande posities, locatie van GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF op de kaart.

GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF, company assigned to the tax number BE02335388183. The company GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF is located at the address: BOONMARKT 29; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Products created in GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF were not found.
The main activity of GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF is not available. You also can look at reviews of GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF, open positions, location of GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERIATR. CENTRUM ST.JOZEF, employees, financial statistics.