FLHEMIMEX BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FLHEMIMEX BVBA
Private companiesTobacco Products • FLHEMIMEX BVBA

Contactgegevens FLHEMIMEX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHEMIMEX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHEMIMEX BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jean Benaetsstr. 47 1180 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-72-21-11 32-23-72-21-11

Fax (fax): 32-23-72-21-10 32-23-72-21-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHEMIMEX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHEMIMEX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHEMIMEX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHEMIMEX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHEMIMEX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHEMIMEX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHEMIMEX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHEMIMEX BVBA
Products information FLHEMIMEX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08422363281
Ondernemingsnummer: 9741546630
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 192,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLHEMIMEX BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bronze

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHEMIMEX BVBA
(Get full report from official database of BE for FLHEMIMEX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHEMIMEX BVBA
Addition kinds of activities for FLHEMIMEX BVBA

138903. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
348901. Kanonnen, houwers, mortieren en aanverwante apparatuur | Guns, howitzers, mortars, and related equipment
563200. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
806200. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
13219910. Propaan (natuurlijke) productie | Propane (natural) production
35799904. Dating en nummering apparaten | Dating and numbering devices
38290701. Temperatuursensoren, behalve industrieel proces en vliegtuigen | Temperature sensors, except industrial process and aircraft
39520103. Frisketpapier (materiaal van kunstenaars) | Frisket paper (artists' material)
72990702. Rustruimte operatie | Rest room operation

Werken bij FLHEMIMEX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHEMIMEX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHEMIMEX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHEMIMEX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Schilder (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Chauffeur CE (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het wagenpark. Twee dagen per week vervoer je goederen naar klanten in Nederland (met overnachting). De andere dagen zal je vnl. klanten in België bevoorraden.

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OUD-HEVERLEE (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oud-Heverlee en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek, en Loonbeek.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum De Vlamme te Zottegem op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van FLHEMIMEX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLHEMIMEX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHEMIMEX BVBA. Laat een reactie achter voor FLHEMIMEX BVBA. FLHEMIMEX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHEMIMEX BVBA. Leave a respond for FLHEMIMEX BVBA. FLHEMIMEX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHEMIMEX BVBA op de google maps. Adres en contacten FLHEMIMEX BVBA
Location of FLHEMIMEX BVBA on the google maps. Address and contacts of FLHEMIMEX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHEMIMEX BVBA FLHEMIMEX BVBA: STEVEN BAKKERIJ | SDV BELGIUM NV | SNACK-BAR SUR LE POUCE | Laurent J | C.C.A

Other related companies as FLHEMIMEX BVBA: STEVEN BAKKERIJ | SDV BELGIUM NV | SNACK-BAR SUR LE POUCE | Laurent J | C.C.A

FLHEMIMEX BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHEMIMEX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08422363281. Het bedrijf FLHEMIMEX BVBA bevindt zich op het adres: Jean Benaetsstr. 47 1180 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 192,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bronze. Producten gemaakt in FLHEMIMEX BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHEMIMEX BVBA is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHEMIMEX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHEMIMEX BVBA, openstaande posities, locatie van FLHEMIMEX BVBA op de kaart.

FLHEMIMEX BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLHEMIMEX BVBA, company assigned to the tax number BE08422363281. The company FLHEMIMEX BVBA is located at the address: Jean Benaetsstr. 47 1180 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 192,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bronze. Products created in FLHEMIMEX BVBA were not found.
The main activity of FLHEMIMEX BVBA is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHEMIMEX BVBA is not available. You also can look at reviews of FLHEMIMEX BVBA, open positions, location of FLHEMIMEX BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHEMIMEX BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHEMIMEX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHEMIMEX BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHEMIMEX BVBA, employees, financial statistics.