BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST
Private companiesBusiness Services • BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST

Contactgegevens BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOTERLAARBAAN 134; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33661909 (+32-33661909) 33661909 (+32-33661909)

Fax (fax): +32 (63) 258-31-62 +32 (63) 258-31-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST
Products information BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST

BTW identificatienummer (tax): BE02401306152
Ondernemingsnummer: 9817901611
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction,Matériaux d'Isolation Thermique,Matériaux de Couverture.

Product categorie (product category): Quincailleries. Installation de menuiserie métallique. Travaux de pl?trage. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST
(Get full report from official database of BE for BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST
Addition kinds of activities for BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST

421200. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
36340103. Kookschotels, elektrisch | Chafing dishes, electric
50729903. Chains | Chains
54619907. Pies | Pies
54990201. Koffie | Coffee

Werken bij BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakoperatoren voeding m/v: - Je bent verantwoordelijk voor de instelling en bediening van de apparatuur - Je registreert alle referenties op een correcte wijze - Je zorgt voor een goede bevoorrading en afvoer van het verpakkingsmateriaal en de ingepakte producten - Je signaleert onveilige en onhygiënische situaties onmiddellijk aan de verantwoordelijke

  • Productiemedewerker Plaklijn (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de plaklijn. Montage van verschillende stukken is jou niet vreemd? Jij ben verantwoordelijk dat alle stukken goed worden gekozen en goed in montage gaan. Daarnaast zorg je voor een vlotte afvoer van de afgewerkte stukken. Tot slot ben jij ook de persoon die zal bijspringen op de afdeling laden en lossen.

  • Graafkraanmachinist (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meewerkend graafkraanmachinist voor de grondwerken dit voor de machine  Hitachi 8 ton

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Psycholoog (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST in sociale netwerken
Look for responds of BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST. Laat een reactie achter voor BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST. BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST. Leave a respond for BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST. BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST op de google maps. Adres en contacten BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST
Location of BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST on the google maps. Address and contacts of BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST: In 't Groen W | CHILI CON CARNE | AUTOPARTS DE SMET | D'ENFER | Stoquart Benoit

Other related companies as BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST: In 't Groen W | CHILI CON CARNE | AUTOPARTS DE SMET | D'ENFER | Stoquart Benoit

BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02401306152. Het bedrijf BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST bevindt zich op het adres: BOTERLAARBAAN 134; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Quincailleries. Installation de menuiserie métallique. Travaux de pl?trage. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction,Matériaux d'Isolation Thermique,Matériaux de Couverture..
De hoofdactiviteit van BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST, openstaande posities, locatie van BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST op de kaart.

BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST, company assigned to the tax number BE02401306152. The company BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST is located at the address: BOTERLAARBAAN 134; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Quincailleries. Installation de menuiserie métallique. Travaux de pl?trage. Matériaux de construction Gr. List of products are Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction,Matériaux d'Isolation Thermique,Matériaux de Couverture..
The main activity of BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST is not available. You also can look at reviews of BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST, open positions, location of BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWMAT. LOYAERTS-VERBIST, employees, financial statistics.