BLANCO

Contactgegevens BLANCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLANCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLANCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KWATRECHTSTEENWEG 113; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93692498 (+32-93692498) 93692498 (+32-93692498)

Fax (fax): +32 (67) 751-72-66 +32 (67) 751-72-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLANCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLANCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLANCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLANCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLANCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLANCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLANCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLANCO
Products information BLANCO

BTW identificatienummer (tax): BE02303253173
Ondernemingsnummer: 5047363281
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage par le Sol.. Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.. Produits: Matériel de Chauffage Central.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de Matériaux: Radiateurs,Convecteurs,Matériel Sanitaire.

Product categorie (product category): Quincailleries. Matériaux de construction Matériel pour plomberie and chauffage Installation de menuiserie métallique. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Air conditionné and ventilation. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLANCO
(Get full report from official database of BE for BLANCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLANCO
Addition kinds of activities for BLANCO

274102. Atlas, kaart en gids uitgeven | Atlas, map, and guide publishing
23539910. Panama hoeden | Panama hats
32970202. Cement, magnesia | Cement, magnesia
50630302. Bouw draad en kabel | Building wire and cable
58120500. Familie restaurants | Family restaurants

Werken bij BLANCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLANCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLANCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLANCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot je taken behoren: Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren en afvullen van verven, lijmen,harsen,… Afwegen van pigmenten, harsen, additieven,… Maken van verven, lijmen,… Instellen van afvulmachines Afvullen van lijmen, harsen, verven,… Je draagt zorg voor de orde en netheid Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd! Je meldt, registreert en bespreekt eventuele werkingsproblemen met je teamleider en/of de productieverantwoordelijke Registreren van productie-onderhoudsgegevens in een computerprogramma Je werkt steeds creatief mee aan oplossingen en brengt deze over naar zowel je teamgenoten als naar de teamleader en /of de productieverantwoordelijke

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Halen zijn we op zoek naar gemotiveerde schoolverlaters Elektriciteit voor verschillende projecten: Als hulpelektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen, luchthaven en metro. Takenpakket verschillend van project:  Plaatsen van elektrische toestellen in het spoor, aansluiten van seinen, aansluitingen kasten aan het spoor Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Plaatsen van kabelgoten en racks, trekken van data- en voedingsbekabeling Fouten opsporen en correcties uitvoeren, toestellen in spoor monteren  

  • Monteur (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Aarschot zoeken wij een monteur van aluminium schrijnwerk (maxi -ramen,erkers,veranda's enz). (M/V)

  • Huishoudhulp (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • SALES & SERVICE AGENT (M/V) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Kales Airline Services

    Type: Vaste Job

    Kales Airline Services, GSA voor Ethiopian Airlines is op zoek naar een SALES & SERVICE AGENT (M/V) FUNCTIE • Je staat telofonisch/per mail in contact met onze klanten voor het maken van reservaties en printen van tickets • Je beheert het dossier van A to Z • Je zorgt daarbij voor een professionele en kwaliteitsvolle service • Je ontvangt klanten op kantoor • Tevens werk je ook enkele dagen per maand op de luchthaven aan onze ticketbalie

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

Zoek naar antwoorden van BLANCO in sociale netwerken
Look for responds of BLANCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLANCO. Laat een reactie achter voor BLANCO. BLANCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLANCO. Leave a respond for BLANCO. BLANCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLANCO op de google maps. Adres en contacten BLANCO
Location of BLANCO on the google maps. Address and contacts of BLANCO

Andere gerelateerde bedrijven als come BLANCO BLANCO: Van Gompel P | Lobbestael Janique | ANDRE DEMERLIER | PHILIPPE GREANT | Maes Jeroen

Other related companies as BLANCO: Van Gompel P | Lobbestael Janique | ANDRE DEMERLIER | PHILIPPE GREANT | Maes Jeroen

BLANCO is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLANCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02303253173. Het bedrijf BLANCO bevindt zich op het adres: KWATRECHTSTEENWEG 113; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 589,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Quincailleries. Matériaux de construction Matériel pour plomberie and chauffage Installation de menuiserie métallique. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Air conditionné and ventilation. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage par le Sol.. Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.. Produits: Matériel de Chauffage Central.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de Matériaux: Radiateurs,Convecteurs,Matériel Sanitaire..
De hoofdactiviteit van BLANCO is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLANCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLANCO, openstaande posities, locatie van BLANCO op de kaart.

BLANCO is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLANCO, company assigned to the tax number BE02303253173. The company BLANCO is located at the address: KWATRECHTSTEENWEG 113; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 589,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Quincailleries. Matériaux de construction Matériel pour plomberie and chauffage Installation de menuiserie métallique. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Air conditionné and ventilation. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Installation & Entretien: Installation de Chauffage par le Sol.. Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.. Produits: Matériel de Chauffage Central.. Produits: Matériel de Douches & Baignoires.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de Matériaux: Radiateurs,Convecteurs,Matériel Sanitaire..
The main activity of BLANCO is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BLANCO is not available. You also can look at reviews of BLANCO, open positions, location of BLANCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLANCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLANCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLANCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLANCO, employees, financial statistics.