STOCK VAN WIEMEERSCH

Contactgegevens STOCK VAN WIEMEERSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STOCK VAN WIEMEERSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

STOCK VAN WIEMEERSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EEKSKEN 5; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93576711 (+32-93576711) 93576711 (+32-93576711)

Fax (fax): +32 (67) 584-39-52 +32 (67) 584-39-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STOCK VAN WIEMEERSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STOCK VAN WIEMEERSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STOCK VAN WIEMEERSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STOCK VAN WIEMEERSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STOCK VAN WIEMEERSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STOCK VAN WIEMEERSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STOCK VAN WIEMEERSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STOCK VAN WIEMEERSCH
Products information STOCK VAN WIEMEERSCH

BTW identificatienummer (tax): BE07259460449
Ondernemingsnummer: 6053985595
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 898,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Bois.. Produits: Engrais,Meubles en Teak,Meubles de Jardin.. Produits: Equipement de Cuisine.. Type de Magasin: Stock Americains.. Types de Vêtements: Vêtements de Travail.

Product categorie (product category): Quincaillerie Vêtements. Articles non-alimentaires. Eclairage et équipements du foyer. Articles de jardin. Quincailleries. Bois Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STOCK VAN WIEMEERSCH
(Get full report from official database of BE for STOCK VAN WIEMEERSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor STOCK VAN WIEMEERSCH
Addition kinds of activities for STOCK VAN WIEMEERSCH

315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
382603. Vloeistof testapparaat | Liquid testing apparatus
809999. Gezondheid en geallieerde diensten, nec, nec | Health and allied services, nec, nec
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
34829900. Wapensmunitie, nec | Small arms ammunition, nec

Werken bij STOCK VAN WIEMEERSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STOCK VAN WIEMEERSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STOCK VAN WIEMEERSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STOCK VAN WIEMEERSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker bakkerij - Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warenhuis regio Aalter zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor de afdeling van de bakkerij. Een leuke uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Na de nodige opleiding zorg je dagdagelijks voor het volledige assortiment voor in de bakkerij.

  • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

  • Kraanman met rijbewijs C (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de vrachtwagen met de kraan. Je plaatst de ruiten op het juiste niveau. Daarnaast help je ook mee met het plaatsen van de ruiten.

  • Administratieve bediende (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de administratieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn? Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor onmiddellijke opstart. Jouw taken als administratief bediende zijn als volgt: Administratieve ondersteuning van de boekhoudafdeling (inboeken van facturen, btw-aangifte, debiteurenbeheer) Onthaal en telefonie Administratieve taken binnen de aankoop- en/of verkoopadministratie Ondersteuning van de personeelsadministratie Bediening van de weegbrug en input van de weegbonnen Kwaliteitsopvolging

  • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Volwaardige metser (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zowel voor een werf in Malle als een werf in Aartselaar zijn we dringend op zoek naar metsers.

  • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: 123 Servi Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

Zoek naar antwoorden van STOCK VAN WIEMEERSCH in sociale netwerken
Look for responds of STOCK VAN WIEMEERSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor STOCK VAN WIEMEERSCH. Laat een reactie achter voor STOCK VAN WIEMEERSCH. STOCK VAN WIEMEERSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STOCK VAN WIEMEERSCH. Leave a respond for STOCK VAN WIEMEERSCH. STOCK VAN WIEMEERSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STOCK VAN WIEMEERSCH op de google maps. Adres en contacten STOCK VAN WIEMEERSCH
Location of STOCK VAN WIEMEERSCH on the google maps. Address and contacts of STOCK VAN WIEMEERSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come STOCK VAN WIEMEERSCH STOCK VAN WIEMEERSCH: Peeters-Aerts | IDES VIANE | Gielen Tuinaanleg BVBA | MICHEL ARRIGONI | C.R.A

Other related companies as STOCK VAN WIEMEERSCH: Peeters-Aerts | IDES VIANE | Gielen Tuinaanleg BVBA | MICHEL ARRIGONI | C.R.A

STOCK VAN WIEMEERSCH is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STOCK VAN WIEMEERSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07259460449. Het bedrijf STOCK VAN WIEMEERSCH bevindt zich op het adres: EEKSKEN 5; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 898,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Quincaillerie Vêtements. Articles non-alimentaires. Eclairage et équipements du foyer. Articles de jardin. Quincailleries. Bois Gr. Lijst met producten zijn Produits: Bois.. Produits: Engrais,Meubles en Teak,Meubles de Jardin.. Produits: Equipement de Cuisine.. Type de Magasin: Stock Americains.. Types de Vêtements: Vêtements de Travail..
De hoofdactiviteit van STOCK VAN WIEMEERSCH is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STOCK VAN WIEMEERSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STOCK VAN WIEMEERSCH, openstaande posities, locatie van STOCK VAN WIEMEERSCH op de kaart.

STOCK VAN WIEMEERSCH is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is STOCK VAN WIEMEERSCH, company assigned to the tax number BE07259460449. The company STOCK VAN WIEMEERSCH is located at the address: EEKSKEN 5; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 898,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Quincaillerie Vêtements. Articles non-alimentaires. Eclairage et équipements du foyer. Articles de jardin. Quincailleries. Bois Gr. List of products are Produits: Bois.. Produits: Engrais,Meubles en Teak,Meubles de Jardin.. Produits: Equipement de Cuisine.. Type de Magasin: Stock Americains.. Types de Vêtements: Vêtements de Travail..
The main activity of STOCK VAN WIEMEERSCH is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STOCK VAN WIEMEERSCH is not available. You also can look at reviews of STOCK VAN WIEMEERSCH, open positions, location of STOCK VAN WIEMEERSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STOCK VAN WIEMEERSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STOCK VAN WIEMEERSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STOCK VAN WIEMEERSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STOCK VAN WIEMEERSCH, employees, financial statistics.