ATEA-DEAL

Contactgegevens ATEA-DEAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATEA-DEAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATEA-DEAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de Douai 28; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 342 41 41 (+32-04 342 41 41) 04 342 41 41 (+32-04 342 41 41)

Fax (fax): 04 341 05 53 (+32-04 341 05 53) 04 341 05 53 (+32-04 341 05 53)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATEA-DEAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATEA-DEAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATEA-DEAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATEA-DEAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATEA-DEAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATEA-DEAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATEA-DEAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATEA-DEAL
Products information ATEA-DEAL

BTW identificatienummer (tax): BE09013977050
Ondernemingsnummer: 2978912353
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 423,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Door operating equipment & videophones; Water heaters; Electric contractors - Housewiring; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Electric cables & wires; Batteries (Dry); Accumulators; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Automobile - Alarm systems; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Carpenters

Product categorie (product category): GSM - APPARATUS AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATEA-DEAL
(Get full report from official database of BE for ATEA-DEAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATEA-DEAL
Addition kinds of activities for ATEA-DEAL

363199. Huishoudelijke kookapparatuur, NIET | Household cooking equipment, nec
734201. Desinfectie diensten | Disinfecting services
10310200. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
38250210. Frequentie synthesizers | Frequency synthesizers
57350201. Audio tapes, vooraf opgenomen | Audio tapes, prerecorded
79970102. Hockey club, behalve professioneel en semi-professioneel | Hockey club, except professional and semi-professional
92240401. Brandbescherming, federale overheid | Fire protection, federal government

Werken bij ATEA-DEAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATEA-DEAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATEA-DEAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATEA-DEAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • Verpleegkundige OK Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de dienst OK. Je assisteert en instrumenteert zowel bij lokale ingrepen als ingrepen onder algemene verdoving. Je verleent kwalitatieve verpleegkundige zorg en verschaft informatie rond de behandeling aan de patiënten. - Je bent Bachelor in de verpleegkunde  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

  • Allround medewerker zaadhuis (Zwangerschapsvervanging) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende. Je komt in een team van 4 werknemers terecht. In het zaadhuis worden zaadbestellingen verwerkt en wordt het zaaien van de jongplantenorders voorbereid. Je komt terecht in een familiale bedrijfscultuur waar respect, klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel worden gedragen. Jouw taken Je boekt zaadbestellingen in Je weegt deze zaadbestellingen Je hebt contact met de klanten betreffende hun bestellingen Je boekt bestellingen van klanten in en bevestigt deze Je helpt mee met de stockbeheer: opname, controle en aanvullen van de stock

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Student horeca (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je als student (m/v) op zoek naar een leuke bijverdienste in de horeca? Heb je bovendien al ervaring in deze sector en wil je in Oudenaarde aan de slag? Wij leren je graag kennen! Voor een leuk café in Oudenaarde zijn we op zoek naar een vlotte student om in het weekend te werken. Je staat achter de toog en bedient de klanten. Ook aan de tafels neem je bestellingen op. Daarnaast help je met de afwas en zorg je ervoor dat de toog en alle glazen steeds proper zijn.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van ATEA-DEAL in sociale netwerken
Look for responds of ATEA-DEAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATEA-DEAL. Laat een reactie achter voor ATEA-DEAL. ATEA-DEAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATEA-DEAL. Leave a respond for ATEA-DEAL. ATEA-DEAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATEA-DEAL op de google maps. Adres en contacten ATEA-DEAL
Location of ATEA-DEAL on the google maps. Address and contacts of ATEA-DEAL

Andere gerelateerde bedrijven als come ATEA-DEAL ATEA-DEAL: CBC | CATTEBEKE POL | Syndico-V | E.C.D. Englebert | R. RINGOOT

Other related companies as ATEA-DEAL: CBC | CATTEBEKE POL | Syndico-V | E.C.D. Englebert | R. RINGOOT

ATEA-DEAL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATEA-DEAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09013977050. Het bedrijf ATEA-DEAL bevindt zich op het adres: Boulevard de Douai 28; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 423,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is GSM - APPARATUS AND ACCESS. Lijst met producten zijn Door operating equipment & videophones; Water heaters; Electric contractors - Housewiring; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Electric cables & wires; Batteries (Dry); Accumulators; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Automobile - Alarm systems; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Carpenters.
De hoofdactiviteit van ATEA-DEAL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATEA-DEAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATEA-DEAL, openstaande posities, locatie van ATEA-DEAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATEA-DEAL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATEA-DEAL, company assigned to the tax number BE09013977050. The company ATEA-DEAL is located at the address: Boulevard de Douai 28; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 423,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is GSM - APPARATUS AND ACCESS. List of products are Door operating equipment & videophones; Water heaters; Electric contractors - Housewiring; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Electric cables & wires; Batteries (Dry); Accumulators; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Automobile - Alarm systems; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Carpenters.
The main activity of ATEA-DEAL is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ATEA-DEAL is not available. You also can look at reviews of ATEA-DEAL, open positions, location of ATEA-DEAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATEA-DEAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATEA-DEAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATEA-DEAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATEA-DEAL, employees, financial statistics.