MONDIAL FRUIT BELGIUM

Contactgegevens MONDIAL FRUIT BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONDIAL FRUIT BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONDIAL FRUIT BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTEENWEG 28; 8830; HOOGLEDE, België

Telefoon (phone): 51724552 (+32-51724552) 51724552 (+32-51724552)

Fax (fax): +32 (19) 227-61-34 +32 (19) 227-61-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONDIAL FRUIT BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONDIAL FRUIT BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONDIAL FRUIT BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONDIAL FRUIT BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONDIAL FRUIT BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONDIAL FRUIT BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONDIAL FRUIT BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONDIAL FRUIT BELGIUM
Products information MONDIAL FRUIT BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE03448577880
Ondernemingsnummer: 2459533691
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in MONDIAL FRUIT BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONDIAL FRUIT BELGIUM
(Get full report from official database of BE for MONDIAL FRUIT BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONDIAL FRUIT BELGIUM
Addition kinds of activities for MONDIAL FRUIT BELGIUM

24269901. Afmeting, hardhout | Dimension, hardwood
27520800. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
30690900. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
34979902. Foliecontainers voor bakkerijproducten en diepvriesproducten | Foil containers for bakery goods and frozen foods
36340405. Irons, elektrisch: huishouden | Irons, electric: household
38290506. Medische diagnostische systemen, nucleaire | Medical diagnostic systems, nuclear
50850106. Cooperage voorraad | Cooperage stock
51491000. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
51930200. Bloemen en kwekerijvoorraad | Flowers and nursery stock
73199900. Reclame, nec, nec | Advertising, nec, nec

Werken bij MONDIAL FRUIT BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONDIAL FRUIT BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONDIAL FRUIT BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONDIAL FRUIT BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

  • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Meewerkend chauffeur C/CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio EKE zijn we op zoek naar een arbeider met rijbewijs C. Je zal ingezet worden voor werken op de openbare weg en meer specifiek het aanbrengen van wegmarkeringen. Je houdt ervan om dagelijks in de buitenlucht te werken. Je werkt graag samen met collega's en leert van hen de knepen van het vak.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • Jobstudent ontbijtmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HOTEL RUBENS GROTE MARKT

    Type: Studentenjob

    Hotel Rubens-Grote Markt is een luxe boutique stijl hotel gelegen aan een rustige straat op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt te Antwerpen. Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels. Het hotel is op zoek naar een leuke jobstudent die vooral de volgende taken zal uitvoeren: Zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt Verzorgen van de mice en place, dekken van tafels, klaarleggen van bestek, afruimen van tafels Klaarzetten en afbouwen van het ontbijtbuffet Opruimen en schoonmaken van de werkruimten Afwassen Reinigen van de ontbijtruimte

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

Zoek naar antwoorden van MONDIAL FRUIT BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of MONDIAL FRUIT BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONDIAL FRUIT BELGIUM. Laat een reactie achter voor MONDIAL FRUIT BELGIUM. MONDIAL FRUIT BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONDIAL FRUIT BELGIUM. Leave a respond for MONDIAL FRUIT BELGIUM. MONDIAL FRUIT BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONDIAL FRUIT BELGIUM op de google maps. Adres en contacten MONDIAL FRUIT BELGIUM
Location of MONDIAL FRUIT BELGIUM on the google maps. Address and contacts of MONDIAL FRUIT BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come MONDIAL FRUIT BELGIUM MONDIAL FRUIT BELGIUM: CITIBANK | MAISON FEMMES BATTUES | I.P.E.L. | Kroon (De) | European chemical industry council

Other related companies as MONDIAL FRUIT BELGIUM: CITIBANK | MAISON FEMMES BATTUES | I.P.E.L. | Kroon (De) | European chemical industry council

MONDIAL FRUIT BELGIUM is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONDIAL FRUIT BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03448577880. Het bedrijf MONDIAL FRUIT BELGIUM bevindt zich op het adres: BRUGGESTEENWEG 28; 8830; HOOGLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 257,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in MONDIAL FRUIT BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONDIAL FRUIT BELGIUM is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONDIAL FRUIT BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONDIAL FRUIT BELGIUM, openstaande posities, locatie van MONDIAL FRUIT BELGIUM op de kaart.

MONDIAL FRUIT BELGIUM is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONDIAL FRUIT BELGIUM, company assigned to the tax number BE03448577880. The company MONDIAL FRUIT BELGIUM is located at the address: BRUGGESTEENWEG 28; 8830; HOOGLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 257,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in MONDIAL FRUIT BELGIUM were not found.
The main activity of MONDIAL FRUIT BELGIUM is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MONDIAL FRUIT BELGIUM is not available. You also can look at reviews of MONDIAL FRUIT BELGIUM, open positions, location of MONDIAL FRUIT BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONDIAL FRUIT BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONDIAL FRUIT BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONDIAL FRUIT BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONDIAL FRUIT BELGIUM, employees, financial statistics.