EMIEL VAN VEER EN ZOON

Contactgegevens EMIEL VAN VEER EN ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMIEL VAN VEER EN ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMIEL VAN VEER EN ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSTRAAT 703; 3061; BERTEM, België

Telefoon (phone): 27672584 (+32-27672584) 27672584 (+32-27672584)

Fax (fax): +32 (56) 933-23-74 +32 (56) 933-23-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMIEL VAN VEER EN ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMIEL VAN VEER EN ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMIEL VAN VEER EN ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMIEL VAN VEER EN ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMIEL VAN VEER EN ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMIEL VAN VEER EN ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMIEL VAN VEER EN ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMIEL VAN VEER EN ZOON
Products information EMIEL VAN VEER EN ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE08546234130
Ondernemingsnummer: 4322814941
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in EMIEL VAN VEER EN ZOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT; Groenten and fruit Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMIEL VAN VEER EN ZOON
(Get full report from official database of BE for EMIEL VAN VEER EN ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMIEL VAN VEER EN ZOON
Addition kinds of activities for EMIEL VAN VEER EN ZOON

02799901. Apiary (bijen- en honingboerderij) | Apiary (bee and honey farm)
22110000. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
28360000. Biologische producten, behalve diagnostisch | Biological products, except diagnostic
29110506. Road oliën | Road oils
32810400. Slate producten | Slate products
36710215. Reizen golfbuizen | Traveling wave tubes
47839903. Verpakking van goederen voor verzending | Packing goods for shipping
50449903. Kluizen en kluisjes | Vaults and safes
60990102. Clearinghouse verenigingen, bank of cheque | Clearinghouse associations, bank or check

Werken bij EMIEL VAN VEER EN ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMIEL VAN VEER EN ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMIEL VAN VEER EN ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMIEL VAN VEER EN ZOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Vaste Job

    DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR M/V (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Een familiebedrijf met open en informele bedrijfscultuur, is ter ondersteuning van hun groei op zoek naar een Bouwkundig Tekenaar. Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor het uittekenen van betonnen prefab-elementen. Door rekening te houden met kwaliteitseisen en levertijden, zorgt u er voor dat ze tijdig productieklaar gemaakt kunnen worden.

  • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Werfreserve

    U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van EMIEL VAN VEER EN ZOON in sociale netwerken
Look for responds of EMIEL VAN VEER EN ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMIEL VAN VEER EN ZOON. Laat een reactie achter voor EMIEL VAN VEER EN ZOON. EMIEL VAN VEER EN ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMIEL VAN VEER EN ZOON. Leave a respond for EMIEL VAN VEER EN ZOON. EMIEL VAN VEER EN ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMIEL VAN VEER EN ZOON op de google maps. Adres en contacten EMIEL VAN VEER EN ZOON
Location of EMIEL VAN VEER EN ZOON on the google maps. Address and contacts of EMIEL VAN VEER EN ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come EMIEL VAN VEER EN ZOON EMIEL VAN VEER EN ZOON: MARTINE GEUSENS | Imagine | Orchina | Interhaus | Yorki

Other related companies as EMIEL VAN VEER EN ZOON: MARTINE GEUSENS | Imagine | Orchina | Interhaus | Yorki

EMIEL VAN VEER EN ZOON is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMIEL VAN VEER EN ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08546234130. Het bedrijf EMIEL VAN VEER EN ZOON bevindt zich op het adres: DORPSTRAAT 703; 3061; BERTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 761,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT; Groenten and fruit Gh. Producten gemaakt in EMIEL VAN VEER EN ZOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMIEL VAN VEER EN ZOON is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMIEL VAN VEER EN ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMIEL VAN VEER EN ZOON, openstaande posities, locatie van EMIEL VAN VEER EN ZOON op de kaart.

EMIEL VAN VEER EN ZOON is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMIEL VAN VEER EN ZOON, company assigned to the tax number BE08546234130. The company EMIEL VAN VEER EN ZOON is located at the address: DORPSTRAAT 703; 3061; BERTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 761,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is GROENTEN AND FRUIT; Groenten and fruit Gh. Products created in EMIEL VAN VEER EN ZOON were not found.
The main activity of EMIEL VAN VEER EN ZOON is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EMIEL VAN VEER EN ZOON is not available. You also can look at reviews of EMIEL VAN VEER EN ZOON, open positions, location of EMIEL VAN VEER EN ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMIEL VAN VEER EN ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMIEL VAN VEER EN ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMIEL VAN VEER EN ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMIEL VAN VEER EN ZOON, employees, financial statistics.