'T MANDARIJNTJE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • 'T MANDARIJNTJE
Private companiesCoal Mining • 'T MANDARIJNTJE

Contactgegevens 'T MANDARIJNTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T MANDARIJNTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T MANDARIJNTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIKKEBUSSEWEG 301; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57203504 (+32-57203504) 57203504 (+32-57203504)

Fax (fax): +32 (61) 325-80-28 +32 (61) 325-80-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T MANDARIJNTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T MANDARIJNTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T MANDARIJNTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T MANDARIJNTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T MANDARIJNTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T MANDARIJNTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T MANDARIJNTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T MANDARIJNTJE
Products information 'T MANDARIJNTJE

BTW identificatienummer (tax): BE07719787597
Ondernemingsnummer: 7828277587
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 718,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in 'T MANDARIJNTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T MANDARIJNTJE
(Get full report from official database of BE for 'T MANDARIJNTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T MANDARIJNTJE
Addition kinds of activities for 'T MANDARIJNTJE

206800. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
922200. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution
28330402. Dieroliën, geneesmiddelkwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Animal oils, medicinal grade: refined or concentrated
35650202. Broodverpakkingsmachines | Bread wrapping machinery
38290217. Seismoscopes | Seismoscopes
59619918. Novelty merchandise, postorder | Novelty merchandise, mail order

Werken bij 'T MANDARIJNTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T MANDARIJNTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T MANDARIJNTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T MANDARIJNTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

  • Schilder (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

  • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Halen zijn we op zoek naar gemotiveerde schoolverlaters Elektriciteit voor verschillende projecten: Als hulpelektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen, luchthaven en metro. Takenpakket verschillend van project:  Plaatsen van elektrische toestellen in het spoor, aansluiten van seinen, aansluitingen kasten aan het spoor Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Plaatsen van kabelgoten en racks, trekken van data- en voedingsbekabeling Fouten opsporen en correcties uitvoeren, toestellen in spoor monteren  

  • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Secretary Plus Brussels

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEXTIEL TROCH

    Type: Vaste Job

    U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

  • kelner restaurant (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Restaurant Cocotte

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een kelner voor ons restaurant. Startdatum is voorzien begin oktober. U staat in voor de mice en place, zaaldienst, ontvangen van gasten, uitleg menu en drank. Ook dient u het eten op en schenkt u de drank.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

Zoek naar antwoorden van 'T MANDARIJNTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T MANDARIJNTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T MANDARIJNTJE. Laat een reactie achter voor 'T MANDARIJNTJE. 'T MANDARIJNTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T MANDARIJNTJE. Leave a respond for 'T MANDARIJNTJE. 'T MANDARIJNTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T MANDARIJNTJE op de google maps. Adres en contacten 'T MANDARIJNTJE
Location of 'T MANDARIJNTJE on the google maps. Address and contacts of 'T MANDARIJNTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T MANDARIJNTJE 'T MANDARIJNTJE: CITRONELLE | EBC S.A. | BAKKERIJ DE ZAAIER | BEURMS DIRK | KAEBER CAR

Other related companies as 'T MANDARIJNTJE: CITRONELLE | EBC S.A. | BAKKERIJ DE ZAAIER | BEURMS DIRK | KAEBER CAR

'T MANDARIJNTJE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T MANDARIJNTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07719787597. Het bedrijf 'T MANDARIJNTJE bevindt zich op het adres: DIKKEBUSSEWEG 301; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 718,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in 'T MANDARIJNTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T MANDARIJNTJE is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T MANDARIJNTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T MANDARIJNTJE, openstaande posities, locatie van 'T MANDARIJNTJE op de kaart.

'T MANDARIJNTJE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T MANDARIJNTJE, company assigned to the tax number BE07719787597. The company 'T MANDARIJNTJE is located at the address: DIKKEBUSSEWEG 301; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 718,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in 'T MANDARIJNTJE were not found.
The main activity of 'T MANDARIJNTJE is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T MANDARIJNTJE is not available. You also can look at reviews of 'T MANDARIJNTJE, open positions, location of 'T MANDARIJNTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T MANDARIJNTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T MANDARIJNTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T MANDARIJNTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T MANDARIJNTJE, employees, financial statistics.