FLHASSAL NV

Contactgegevens FLHASSAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHASSAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHASSAL NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Luikersteenweg 351 3500 Hasselt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-27-18-98 32-11-27-18-98

Fax (fax): 32-11-87-15-81 32-11-87-15-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHASSAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHASSAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHASSAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHASSAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHASSAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHASSAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHASSAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHASSAL NV
Products information FLHASSAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE01631164550
Ondernemingsnummer: 4314849853
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLHASSAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Foundries, aluminium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHASSAL NV
(Get full report from official database of BE for FLHASSAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHASSAL NV
Addition kinds of activities for FLHASSAL NV

769915. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services
01120000. Rijst | Rice
15419907. Farmaceutische fabrieksbouw | Pharmaceutical manufacturing plant construction
28999910. Correctievloeistof | Correction fluid
36430300. Elektrische aansluitingen | Electric connectors
51220304. Biotherapeutics | Biotherapeutics
51379904. Truien, vrouwen en kinderen | Sweaters, women's and children's

Werken bij FLHASSAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHASSAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHASSAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHASSAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • ICT HARDWARE SOFTWARE // ONDERHOUD ONTWIKKELING (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt actief in de voedingssector zijn wij op zoek naar een ICT VERANTWOORDELIJKE die (1) geen schrik heeft van first line support binnen een firma (2) en zal instaan voor het beheer en onderhoud van de informatica- en telefooninfrastructuur en het oplossen van incidenten, dit voor zowel hard- als software.

  • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, de ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Aarschot en omgeving

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baardegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAARDEGEM)

    Regio: BAARDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

Zoek naar antwoorden van FLHASSAL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLHASSAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHASSAL NV. Laat een reactie achter voor FLHASSAL NV. FLHASSAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHASSAL NV. Leave a respond for FLHASSAL NV. FLHASSAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHASSAL NV op de google maps. Adres en contacten FLHASSAL NV
Location of FLHASSAL NV on the google maps. Address and contacts of FLHASSAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHASSAL NV FLHASSAL NV: Tip Top Industrie | Goossens PH | Synkefri Eurosail & Charter BVBA | C.C.C.P.A. | HUIS YES

Other related companies as FLHASSAL NV: Tip Top Industrie | Goossens PH | Synkefri Eurosail & Charter BVBA | C.C.C.P.A. | HUIS YES

FLHASSAL NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHASSAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01631164550. Het bedrijf FLHASSAL NV bevindt zich op het adres: Luikersteenweg 351 3500 Hasselt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Foundries, aluminium. Producten gemaakt in FLHASSAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHASSAL NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHASSAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHASSAL NV, openstaande posities, locatie van FLHASSAL NV op de kaart.

FLHASSAL NV is a company, that was registered 2000 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is FLHASSAL NV, company assigned to the tax number BE01631164550. The company FLHASSAL NV is located at the address: Luikersteenweg 351 3500 Hasselt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Foundries, aluminium. Products created in FLHASSAL NV were not found.
The main activity of FLHASSAL NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHASSAL NV is not available. You also can look at reviews of FLHASSAL NV, open positions, location of FLHASSAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHASSAL NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHASSAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHASSAL NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHASSAL NV, employees, financial statistics.