Fema SPRLU

Contactgegevens Fema SPRLU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fema SPRLU: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fema SPRLU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hünninger Weg 32; 4780; Sankt Vith, België

Telefoon (phone): 080 22 73 03 (+32-080 22 73 03) 080 22 73 03 (+32-080 22 73 03)

Fax (fax): 080 22 67 42 (+32-080 22 67 42) 080 22 67 42 (+32-080 22 67 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fema SPRLU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fema SPRLU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fema SPRLU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fema SPRLU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fema SPRLU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fema SPRLU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fema SPRLU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fema SPRLU
Products information Fema SPRLU

BTW identificatienummer (tax): BE03633972167
Ondernemingsnummer: 5504669189
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 319,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Fema SPRLU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Greeting cards and picture postcards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fema SPRLU
(Get full report from official database of BE for Fema SPRLU)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fema SPRLU
Addition kinds of activities for Fema SPRLU

22210907. Shantungs, synthetische vezel en zijde | Shantungs, manmade fiber and silk
22690101. Flock printen van smalle stoffen | Flock printing of narrow fabrics
42120300. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
72990800. Steekdiensten | Stitching services
86419901. Booster club | Booster club

Werken bij Fema SPRLU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fema SPRLU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fema SPRLU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fema SPRLU. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • Ateliermedewerker assemblage (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor montage en assemblage van panelen; hierbij zal je taak vnl. bestaan uit montage van rubber/glas in panelen, voorzien van gaten dmv boormachine, ... dit alles aan de hand van een plan waarop je je baseert.

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

  • DERMATOLOOG (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van Fema SPRLU in sociale netwerken
Look for responds of Fema SPRLU in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fema SPRLU. Laat een reactie achter voor Fema SPRLU. Fema SPRLU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fema SPRLU. Leave a respond for Fema SPRLU. Fema SPRLU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fema SPRLU op de google maps. Adres en contacten Fema SPRLU
Location of Fema SPRLU on the google maps. Address and contacts of Fema SPRLU

Andere gerelateerde bedrijven als come Fema SPRLU Fema SPRLU: FLCOSMETIQUE ACTIVE BELGILUX SA | CAP DE NUIT | ROLL?S MANNENMODE | VINCENT JACMIN | ETIENNE VITSE

Other related companies as Fema SPRLU: FLCOSMETIQUE ACTIVE BELGILUX SA | CAP DE NUIT | ROLL?S MANNENMODE | VINCENT JACMIN | ETIENNE VITSE

Fema SPRLU is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fema SPRLU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03633972167. Het bedrijf Fema SPRLU bevindt zich op het adres: Hünninger Weg 32; 4780; Sankt Vith. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 319,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Greeting cards and picture postcards. Producten gemaakt in Fema SPRLU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fema SPRLU is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fema SPRLU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fema SPRLU, openstaande posities, locatie van Fema SPRLU op de kaart.

Fema SPRLU is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fema SPRLU, company assigned to the tax number BE03633972167. The company Fema SPRLU is located at the address: Hünninger Weg 32; 4780; Sankt Vith. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 319,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Greeting cards and picture postcards. Products created in Fema SPRLU were not found.
The main activity of Fema SPRLU is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fema SPRLU is not available. You also can look at reviews of Fema SPRLU, open positions, location of Fema SPRLU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fema SPRLU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fema SPRLU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fema SPRLU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fema SPRLU, employees, financial statistics.