Pellegrini et Amici

Contactgegevens Pellegrini et Amici: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pellegrini et Amici: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pellegrini et Amici

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beemdstraat 30; 3723; Kortessem (Guigoven), België

Telefoon (phone): 011 37 16 11 (+32-011 37 16 11) 011 37 16 11 (+32-011 37 16 11)

Fax (fax): +32 (83) 666-11-96 +32 (83) 666-11-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pellegrini et Amici: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pellegrini et Amici"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pellegrini et Amici"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pellegrini et Amici, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pellegrini et Amici. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pellegrini et Amici, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pellegrini et Amici. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pellegrini et Amici
Products information Pellegrini et Amici

BTW identificatienummer (tax): BE08902740478
Ondernemingsnummer: 4751831054
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 387,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Pellegrini et Amici zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pellegrini et Amici
(Get full report from official database of BE for Pellegrini et Amici)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pellegrini et Amici
Addition kinds of activities for Pellegrini et Amici

208702. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
22530200. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
26790203. Ei kartons, gegoten pulp: gemaakt van aangekocht materiaal | Egg cartons, molded pulp: made from purchased material
34230200. Soldeermiddelen | Soldering tools
34330207. Muurverwarmers, behalve elektrisch | Wall heaters, except electric
50859911. Rubberartikelen, mechanisch | Rubber goods, mechanical

Werken bij Pellegrini et Amici: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pellegrini et Amici: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pellegrini et Amici. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pellegrini et Amici. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

  • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO OOSTERZELE - BALEGEM (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oosterzele/Balegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Hulpkok jobstudent (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Studentenjob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

  • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

  • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: INTEC

    Type: Vaste Job

    U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

  • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

  • ayurvedisch therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ayurvedisch therapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Pellegrini et Amici in sociale netwerken
Look for responds of Pellegrini et Amici in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pellegrini et Amici. Laat een reactie achter voor Pellegrini et Amici. Pellegrini et Amici bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pellegrini et Amici. Leave a respond for Pellegrini et Amici. Pellegrini et Amici on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pellegrini et Amici op de google maps. Adres en contacten Pellegrini et Amici
Location of Pellegrini et Amici on the google maps. Address and contacts of Pellegrini et Amici

Andere gerelateerde bedrijven als come Pellegrini et Amici Pellegrini et Amici: GREEN HOME | HUIS DE COLVENIER | LABOUL DODET & FILS | A. Antwerpse Ruimdienst | LEJEUNE MOTOSPORT

Other related companies as Pellegrini et Amici: GREEN HOME | HUIS DE COLVENIER | LABOUL DODET & FILS | A. Antwerpse Ruimdienst | LEJEUNE MOTOSPORT

Pellegrini et Amici is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pellegrini et Amici, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08902740478. Het bedrijf Pellegrini et Amici bevindt zich op het adres: Beemdstraat 30; 3723; Kortessem (Guigoven). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 387,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Graphic designers. Producten gemaakt in Pellegrini et Amici zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pellegrini et Amici is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pellegrini et Amici is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pellegrini et Amici, openstaande posities, locatie van Pellegrini et Amici op de kaart.

Pellegrini et Amici is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pellegrini et Amici, company assigned to the tax number BE08902740478. The company Pellegrini et Amici is located at the address: Beemdstraat 30; 3723; Kortessem (Guigoven). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 387,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Graphic designers. Products created in Pellegrini et Amici were not found.
The main activity of Pellegrini et Amici is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pellegrini et Amici is not available. You also can look at reviews of Pellegrini et Amici, open positions, location of Pellegrini et Amici on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pellegrini et Amici, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pellegrini et Amici, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pellegrini et Amici, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pellegrini et Amici, employees, financial statistics.