(Oxyton.Com) S.A.

Contactgegevens (Oxyton.Com) S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data (Oxyton.Com) S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

(Oxyton.Com) S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Alex-Bouvy 14 4020 Liège, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) (Oxyton.Com) S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "(Oxyton.Com) S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "(Oxyton.Com) S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van (Oxyton.Com) S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen (Oxyton.Com) S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of (Oxyton.Com) S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees (Oxyton.Com) S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti (Oxyton.Com) S.A.
Products information (Oxyton.Com) S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01770965576
Ondernemingsnummer: 4864440917
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 698,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Internet-Design,Web-Design

Product categorie (product category): Graphic Designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor (Oxyton.Com) S.A.
(Get full report from official database of BE for (Oxyton.Com) S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor (Oxyton.Com) S.A.
Addition kinds of activities for (Oxyton.Com) S.A.

20859907. Scotch Whiskey | Scotch whiskey
22730501. Chenille tapijten | Chenille rugs
26210400. Boek-, obligatie- en drukpapieren | Book, bond and printing papers
31310303. Zolen, schoen en boot: behalve rubber, kunststof, enz. | Soles, shoe and boot: except rubber, plastics, etc.
82110401. School voor lichamelijk gehandicapten, n.w. | School for physically handicapped, nec
82990300. Muziek- en drama scholen | Music and drama schools

Werken bij (Oxyton.Com) S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in (Oxyton.Com) S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor (Oxyton.Com) S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for (Oxyton.Com) S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DIENSTEN.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst en verricht huishoudelijk werk (poetsen, strijken, ...) bij klanten thuis in kader van de dienstencheques. Onze klanten zijn gesitueerd in de regio Knokke-Heist. Je kan deeltijds of voltijds bij ons aan de slag.

  • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • Studierelevante bijbaan in Sint-Denijs-Westrem - zeer gevarieerde job - min 3 dagen per week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag studeren en ondertussen werken en dus geld verdienen? Wil je graag een studierelevante bijbaan doen en je CV een boost geven? Ben je op zoek naar een zeer ruime gevarieerde job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een student die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, Opmaken invorderingsrapporten, Opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), Versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, Organiseren Well being personeel, Opvolging van bestellingen, ... Contractkennis, zoals Beheer doorrekening kosten, Opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, Opstellen jaarverslagen, Kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches Financieel, zoals Controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, Beheer van debiteuren, Invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, Voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), Geven van financiële opleiding van Field supervisors Commercieel zoals Opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, Voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, Opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering, zoals Deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ¿), Informeren van andere teamleden binnen de regio

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Logopedist(e) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

  • telecomtechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ABSOTECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jobaanbieding als telecomtechnieker op zelfstandige basis. Bent u de kandidaat die wij zoeken? Absotech bvba is een jong bedrijf dat sinds 2010 technische interventies uitvoert in onderaanneming van Proximus. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker op zelfstandige basis die de Vlaamse rand rond Brussel kan bedienen. De job bestaat in het uitvoeren van technische installaties voor telefoon, internet en digitale tv bij Proximus klanten alsook het verhelpen van storingen op de telecominstallaties. Het profiel dat wij zoeken heeft een basiskennis elektriciteit en computer en dient in het bezit te zijn van een B-rijbewijs. U moet een BTW-nummer hebben of bereid zijn er één aan te vragen. Het is eveneens belangrijk om autonoom te kunnen werken en werkinstructies te volgen. De geschikte medewerker moet tot slot flexibel, klantgericht en sociaalvaardig zijn, vereiste talenkennis: frans en nederlands. Indien u interesse heeft in deze vacature, dient u eerst deel te nemen aan een screening. Indien u slaagt voor deze screening, kunt u starten aan de opleiding. Bent u de kandidaat die wij zoeken, gelieve dan uw cv met korte motivatie te bezorgen aan Absotech bvba Patrick Van Pestel E-mail: [email protected] Voor extra informatie en ondersteuning bij het opstarten van een zelfstandige activiteit kan u ook bij VDAB terecht, zie http://vdab.be/werkinzicht/zelfstandige.shtml er zijn nu ook ondersteunende maatregelen voor werklozen die een eigen zaak willen starten, meer info: http://www.maakwerkvanjezaak.be/ Bent u 50+? Dan kan u hier ook veel nuttige informatie vinden: http://www.neosvzw.be/page?orl=10171&ssn=&lng=1&pge=4948

  • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

Zoek naar antwoorden van (Oxyton.Com) S.A. in sociale netwerken
Look for responds of (Oxyton.Com) S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor (Oxyton.Com) S.A.. Laat een reactie achter voor (Oxyton.Com) S.A.. (Oxyton.Com) S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for (Oxyton.Com) S.A.. Leave a respond for (Oxyton.Com) S.A.. (Oxyton.Com) S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie (Oxyton.Com) S.A. op de google maps. Adres en contacten (Oxyton.Com) S.A.
Location of (Oxyton.Com) S.A. on the google maps. Address and contacts of (Oxyton.Com) S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come (Oxyton.Com) S.A. (Oxyton.Com) S.A.: FLNILORN BELGIUM NV | ITAL-PLAFONNAGE SPRL | Goodwill Karting NV | NATION. MUSEUM WEERSTAND/MUS?E NATIONAL R?SISTANCE | BENNY SCHOEBRECHTS

Other related companies as (Oxyton.Com) S.A.: FLNILORN BELGIUM NV | ITAL-PLAFONNAGE SPRL | Goodwill Karting NV | NATION. MUSEUM WEERSTAND/MUS?E NATIONAL R?SISTANCE | BENNY SCHOEBRECHTS

(Oxyton.Com) S.A. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is (Oxyton.Com) S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01770965576. Het bedrijf (Oxyton.Com) S.A. bevindt zich op het adres: Rue Alex-Bouvy 14 4020 Liège. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 698,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Graphic Designers. Lijst met producten zijn Internet-Design,Web-Design.
De hoofdactiviteit van (Oxyton.Com) S.A. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van (Oxyton.Com) S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van (Oxyton.Com) S.A., openstaande posities, locatie van (Oxyton.Com) S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

(Oxyton.Com) S.A. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is (Oxyton.Com) S.A., company assigned to the tax number BE01770965576. The company (Oxyton.Com) S.A. is located at the address: Rue Alex-Bouvy 14 4020 Liège. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 698,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Graphic Designers. List of products are Internet-Design,Web-Design.
The main activity of (Oxyton.Com) S.A. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of (Oxyton.Com) S.A. is not available. You also can look at reviews of (Oxyton.Com) S.A., open positions, location of (Oxyton.Com) S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over (Oxyton.Com) S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf (Oxyton.Com) S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about (Oxyton.Com) S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company (Oxyton.Com) S.A., employees, financial statistics.