FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA
Private companiesChemicals and Allied Products • FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA

Contactgegevens FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA

Regio (region): Puurs, België

Adres (address): Lichterstr. 39 2870 Puurs - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-89-44-55 32-38-89-44-55

Fax (fax): 32-38-89-70-20 32-38-89-70-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA
Products information FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04446411132
Ondernemingsnummer: 3889129638
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 659,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Canopies, metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA
(Get full report from official database of BE for FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA
Addition kinds of activities for FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA

364101. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
02599905. Quail boerderij | Quail farm
22990207. Voering, tapijt: vilt, behalve geweven | Lining, carpet: felt, except woven
23999911. Slaapzakken | Sleeping bags
28990406. Jet brandstofontstekers | Jet fuel igniters
37430103. Goederenauto's en uitrusting | Freight cars and equipment
39150101. Gems, echt en imitatie: voorbereiding op instellingen | Gems, real and imitation: preparation for settings
39610106. Ringen, vinger: vergulde draad | Rings, finger: gold plated wire
41110403. Metro operatie | Subway operation
50820200. Houthakkers- en bosbouwmachines en -uitrusting | Logging and forestry machinery and equipment

Werken bij FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • Automechanieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Lijnoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lijnoperator sta jij in voor : Het klaarzetten van de lijn Het ombouwen van de lijn (banden verstellen) Het instellen van de robot op het juiste programma  Het opvolgen van de lijn en de kwaliteit

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Tweetalig Medewerker Gerechtsdeurwaarder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OFFICE4TALENT

    Type: Vaste Job

    Het team van Office4Talent is thans dringend op zoek naar gedreven medewerkers voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het centrum van Antwerpen. Het is één van de grootste deurwaarderskantoren van het land, nationaal actief maar lokaal verankerd. Je taken: Je maakt en volgt de toevertrouwde dossiers op; Je staat in voor het opstellen van allerlei brieven en juridische documenten, zoals aanmaningsbrieven, dagvaardingen, betekening van vonnissen, bevelen, beslagen, etc; Je communiceert met uiteenlopende partijen (cliënten, advocaten, schuldenaars) en bent een eerste SPOC; Je onderhandelt afbetalingsplannen en volgt ze op; Je behandelt de briefwisseling en de betwistingen die binnenkomen; Je werkt nauw samen met andere diensten, en kan deze ook ondersteunen. Jouw profiel: Je hebt minstens interesse in de juridische wereld, en je hebt reeds een eerste werkervaring, (niet noodzakelijk in de juridische sfeer - minimum 2 jaar); Je bedient je vlot van het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk; Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en kan empathisch met mensen omgaan; Je bent communicatief sterk, bezit de nodige assertiviteit, en je bent stressbestendig; Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je bezit een “juist is juist”-mentaliteit; Je werkt graag in team, maar je kan ook zelfstandig/pro-actief werken; Je kan vlot werken met de gangbare MS Office software toepassingen (Outlook, Word, Excel).

  • Junior/Medior System Engineer Linux (Diegem) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ElmosExpert

    Type: Vaste Job

    The System Engineer is part of the IT Systems department. IT Systems department provides design, monitoring, operation and implementation of computer based services. It ensures optimum availability, security and performance of server infrastructure within a global scope Duties. Role and duties: Guarantee the seamless availability of the server-side infrastructure components in a complex and dynamic environment; providing services on a global scale, while adhering to technical standards and strict security guidelines. Execute specialized tasks involved in maintaining all operating systems, servers and server-based applications in order to provide all sites with fully operational systems at the highest availability rate. Design and control the implementation of operating systems, server-based applications and servers to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term.

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

  • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

Zoek naar antwoorden van FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA. Laat een reactie achter voor FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA. FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA. Leave a respond for FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA. FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA op de google maps. Adres en contacten FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA
Location of FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA on the google maps. Address and contacts of FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA: O.C.M.W. | SCANIA-UNIVERSAL AUTO | LUC DE MAERE | PAUL VAN DEN BROECK | Rijn-Schelde Mondia NV

Other related companies as FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA: O.C.M.W. | SCANIA-UNIVERSAL AUTO | LUC DE MAERE | PAUL VAN DEN BROECK | Rijn-Schelde Mondia NV

FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Puurs, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04446411132. Het bedrijf FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA bevindt zich op het adres: Lichterstr. 39 2870 Puurs - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 659,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Canopies, metal. Producten gemaakt in FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA, openstaande posities, locatie van FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA op de kaart.

FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA is a company, that was registered 2015 in Puurs region, Belgium. Full name of company is FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA, company assigned to the tax number BE04446411132. The company FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA is located at the address: Lichterstr. 39 2870 Puurs - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 659,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Canopies, metal. Products created in FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA were not found.
The main activity of FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA is not available. You also can look at reviews of FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA, open positions, location of FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA, Puurs: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA, Puurs: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGEBROEDERS VAN BREEDAM BVBA, employees, financial statistics.