Jardilux

Particuliere bedrijvenBosbouw • Jardilux
Private companiesForestry • Jardilux

Contactgegevens Jardilux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jardilux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jardilux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Serpont 33B; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont), België

Telefoon (phone): 061 22 36 41 (+32-061 22 36 41) 061 22 36 41 (+32-061 22 36 41)

Fax (fax): 061 22 55 23 (+32-061 22 55 23) 061 22 55 23 (+32-061 22 55 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jardilux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jardilux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jardilux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jardilux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jardilux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jardilux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jardilux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jardilux
Products information Jardilux

BTW identificatienummer (tax): BE09651184082
Ondernemingsnummer: 7711822509
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 486,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Contractors - Landscape

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jardilux
(Get full report from official database of BE for Jardilux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jardilux
Addition kinds of activities for Jardilux

313100. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
382701. Optische instrumenten en apparaten | Optical instruments and apparatus
394406. Speeltreinen, vliegtuigen en auto's | Toy trains, airplanes, and automobiles
23990302. Vlaggen, stof | Flags, fabric
36510204. Video triggers (afstandsbediening tv apparaten) | Video triggers (remote control tv devices)
39520201. Borden, tekening, artiesten ' | Boards, drawing, artists'
73891406. Vlooienmarkt | Flea market

Werken bij Jardilux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jardilux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jardilux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jardilux. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende inbound tijdelijk Gentse haven (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het correct administratief behandelen van de inkomende transporten -je bereidt de dossiers voor -je coördineert en beheert de ontvangst en administratie van containers en retourzendingen -je zorgt voor een correcte administratie -je staat in voor de maandelijkse rapportering en klachtenafhandeling -je lost dagelijkse operationele issues op -je beheert transit en crossdock planning ...

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • Account Manager - Binnendienst (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat proactief de bestaande klanten (B to B) opvolgen. Luistert naar hun behoefte en ondersteunt deze optimaal door een oplossing op maat aan te bieden. Met je communicatieve skills kan je hen overtuigen van de meerwaarde van Creditsafe. Je volgt de lopende offertes op en bouwt een sterke vertrouwensrelatie uit met je klanten. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

  • Chauffeur CE (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERVOER HOUSSIN

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor transport met kipper. Transport van zand,, steenslag, asfalt, ...

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • IT-Planet - Tester Web (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: lange duur Tijdsbesteding: voltijds Locatie: Gent Zowel freelance- als bediendecontract mogelijk Functieomschrijving Je zal samenwerken met een coördinator voor het grondig uittesten van toepassingen en websites: Je maakt op voorhand afspraken rond de te testen functionaliteiten en werkt waar nodig samen met de coördinator en de sleutelgebruikers de testscenario's uit Je bereidt de testen voor (o.a. testdata) Je voert de testen uit op basis van de testscenario's, en op basis van de ondertussen opgedane kennis en het inzicht in de toepassingen (en vult waar nodig de scenario's aan) Je beschrijft duidelijk de testresultaten, de gevonden fouten of anomalieën en rapporteert erover naar de coördinator Je logt de problemen in de daarvoor gebruikte tool (Jira...) Eventuele problemen kan je reproduceren en formaliseren richting ontwikkeling Opgeloste problemen worden grondig hertest (met bijhorende beschrijving van de resultaten, de rapportering...) Jouw profiel Generiek: Je kan Nederlands spreken en schrijven Je bent een teamspeler Je bent flexibel en kan multitasken Je bent communicatief ingesteld Je kan zelfstandig werken Je hebt functionele testvaardigheden Technisch: User Acceptance testen Browser compatibiliteit Responsive testen Agile GIT WorkFlow Jira/Confluence Test Complete Ervaring met automatisch testen SoapUI Selenium Web driver Cucumber PHP (using Behat) Testrail Certificaties in test methodologieën Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar.. Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie! Interesse? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt deze vacature in lijn met je ervaring? Stuur dan zeker je CV via de knop hieronder.

  • Recruitment Consultant / Recruiter Brussel m/v (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Werfreserve

    Adecco koppelt niet alleen de juiste uitzendkracht aan de juiste onderneming, ook onze eigen kantoren behoren tot de meest aangename werkplekken van België. “Better work, better life” zijn dan ook geen holle woorden maar worden omgezet in de praktijk. En die aanpak loont: we hebben al meermaals de titel van Beste Werkgever in de wacht gesleept. Wil je je carrière naar een nieuw niveau brengen en heb je naast talent ook oog voor talent van anderen? Dan is onze vacature van Recruitment Consultant zeker iets voor jou! Jouw taken als Adecco Recruitment Consultant? Als Adecco HR Recruitment Consultant ben je het hart van onze dienst: hét aanspreekpunt voor onze kandidaten en onze klanten. Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van de vraag van onze kandidaten en klanten uit de regio Brussel. Je werkt proactief en gaat op zoek naar de beste medewerkers vooral in de industrie en dit aan de hand van diverse rekruteringstools. Door jouw warme en professionele aanpak leer je zowel jouw kandidaten als klanten goed kennen en kan je optimaal hun noden detecteren. Je screent en test volgens onze basisprocedures. Je zorgt voor een feilloze werkplanning van de uitzendkrachten en je verzorgt de opvolging van hun contracten.

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van Jardilux in sociale netwerken
Look for responds of Jardilux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jardilux. Laat een reactie achter voor Jardilux. Jardilux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jardilux. Leave a respond for Jardilux. Jardilux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jardilux op de google maps. Adres en contacten Jardilux
Location of Jardilux on the google maps. Address and contacts of Jardilux

Andere gerelateerde bedrijven als come Jardilux Jardilux: Pierlot A | De Backer Jo | Coel Remi | Leroux M-Th | ADMINISTRATION COMMUNALE

Other related companies as Jardilux: Pierlot A | De Backer Jo | Coel Remi | Leroux M-Th | ADMINISTRATION COMMUNALE

Jardilux is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jardilux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09651184082. Het bedrijf Jardilux bevindt zich op het adres: Rue du Serpont 33B; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 486,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Contractors - Landscape.
De hoofdactiviteit van Jardilux is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jardilux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jardilux, openstaande posities, locatie van Jardilux op de kaart.

Jardilux is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jardilux, company assigned to the tax number BE09651184082. The company Jardilux is located at the address: Rue du Serpont 33B; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 486,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Contractors - Landscape.
The main activity of Jardilux is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jardilux is not available. You also can look at reviews of Jardilux, open positions, location of Jardilux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jardilux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jardilux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jardilux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jardilux, employees, financial statistics.