Van Hessche & Fils SA

Contactgegevens Van Hessche & Fils SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hessche & Fils SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hessche & Fils SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Mons 117; 7800; Ath, België

Telefoon (phone): 068 28 53 52; 069 66 39 39 (+32-068 28 53 52; 069 66 39 39) 068 28 53 52; 069 66 39 39 (+32-068 28 53 52; 069 66 39 39)

Fax (fax): 068 84 26 87 (+32-068 84 26 87) 068 84 26 87 (+32-068 84 26 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hessche & Fils SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hessche & Fils SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hessche & Fils SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hessche & Fils SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hessche & Fils SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hessche & Fils SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hessche & Fils SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hessche & Fils SA
Products information Van Hessche & Fils SA

BTW identificatienummer (tax): BE03789703369
Ondernemingsnummer: 3022583007
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 210,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Automobile-body repair; Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hessche & Fils SA
(Get full report from official database of BE for Van Hessche & Fils SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hessche & Fils SA
Addition kinds of activities for Van Hessche & Fils SA

3559. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
295202. Siding materialen | Siding materials
794801. Motorrijders en bestuurders | Motor vehicle racing and drivers
22310201. Bleekgaren en stoffen: wol of soortgelijke vezels | Bleaching yarn and fabrics: wool or similar fibers
28440502. Gezichtscrèmes of lotions | Face creams or lotions
36639902. Digitale encoders | Digital encoders
39530108. Stationery embossers, persoonlijk | Stationery embossers, personal
50630505. Deurklokken, elektrisch | Door chimes, electric
70110300. hotels | Hotels
80110500. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal

Werken bij Van Hessche & Fils SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hessche & Fils SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hessche & Fils SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hessche & Fils SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijn verantwoordelijke (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als vorkheftruckbestuurder in een groeiende KMO. Je taken bestaan uit volgende zaken: - Administratieve taken - Leveringsbonnen nakijken - Communicatie met klanten - Binnenkomende en buitengaande goederen controleren naar aantal en conformiteit -Het correct labelen van de stukken. -Het correct laden van de stukken volgens de wensen van de klant. -Het lossen van vrachtwagens/bestelwagens - Bevoorraden machines Je bent een beslissende factor in het bedrijf om de productie optimaal te laten draaien.

  • CNC-frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  • Administratief Bediende IT&Printafdeling (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende print & IT-afdeling ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je maakt de database gebruiksklaar voor mailmerges (ontdubbeling, berekeningen, versie-toewijzingen, ...) Je zal query's, modules, macro's in MS Access gebruiken en schrijven Je maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling Je gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van Van Hessche & Fils SA in sociale netwerken
Look for responds of Van Hessche & Fils SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hessche & Fils SA. Laat een reactie achter voor Van Hessche & Fils SA. Van Hessche & Fils SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hessche & Fils SA. Leave a respond for Van Hessche & Fils SA. Van Hessche & Fils SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hessche & Fils SA op de google maps. Adres en contacten Van Hessche & Fils SA
Location of Van Hessche & Fils SA on the google maps. Address and contacts of Van Hessche & Fils SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hessche & Fils SA Van Hessche & Fils SA: Ivens Constructiebedrijf | JOHAN DE GRANDE | JET KEUKENS | MARIE-NO?LLE BOUGNIART | YVES DELFORGE

Other related companies as Van Hessche & Fils SA: Ivens Constructiebedrijf | JOHAN DE GRANDE | JET KEUKENS | MARIE-NO?LLE BOUGNIART | YVES DELFORGE

Van Hessche & Fils SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hessche & Fils SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03789703369. Het bedrijf Van Hessche & Fils SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Mons 117; 7800; Ath. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 210,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile-body repair; Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van Van Hessche & Fils SA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hessche & Fils SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hessche & Fils SA, openstaande posities, locatie van Van Hessche & Fils SA op de kaart.

Van Hessche & Fils SA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hessche & Fils SA, company assigned to the tax number BE03789703369. The company Van Hessche & Fils SA is located at the address: Chaussée de Mons 117; 7800; Ath. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 210,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. List of products are Automobile-body repair; Automobile dealers - Used cars.
The main activity of Van Hessche & Fils SA is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hessche & Fils SA is not available. You also can look at reviews of Van Hessche & Fils SA, open positions, location of Van Hessche & Fils SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hessche & Fils SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hessche & Fils SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hessche & Fils SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hessche & Fils SA, employees, financial statistics.