ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE

Contactgegevens ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route des Ardennes 42; 4920; Aywaille, België

Telefoon (phone): 04 384 41 28 (+32-04 384 41 28) 04 384 41 28 (+32-04 384 41 28)

Fax (fax): 04 384 41 28 (+32-04 384 41 28) 04 384 41 28 (+32-04 384 41 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE
Products information ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE

BTW identificatienummer (tax): BE09621795654
Ondernemingsnummer: 9735778808
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE
(Get full report from official database of BE for ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE
Addition kinds of activities for ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE

07830101. Planten diensten, sierbus | Planting services, ornamental bush
20110403. Lard, van geslachte karkassen op het terrein | Lard, from carcasses slaughtered on site
28690600. Aldehyden en ketonen | Aldehydes and ketones
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
37280204. Bladen, vliegtuigpropeller: metaal of hout | Blades, aircraft propeller: metal or wood

Werken bij ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

  • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE in sociale netwerken
Look for responds of ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE. Laat een reactie achter voor ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE. ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE. Leave a respond for ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE. ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE op de google maps. Adres en contacten ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE
Location of ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE on the google maps. Address and contacts of ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE: Adrem | CHRISTIANE DESEURE | WALTHERE JACQUEMAIN-DEPREZ | LA TURBINE | KATRIEN BRACKX

Other related companies as ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE: Adrem | CHRISTIANE DESEURE | WALTHERE JACQUEMAIN-DEPREZ | LA TURBINE | KATRIEN BRACKX

ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09621795654. Het bedrijf ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE bevindt zich op het adres: Route des Ardennes 42; 4920; Aywaille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE, openstaande posities, locatie van ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE op de kaart.

ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE, company assigned to the tax number BE09621795654. The company ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE is located at the address: Route des Ardennes 42; 4920; Aywaille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. Products created in ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE were not found.
The main activity of ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE is not available. You also can look at reviews of ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE, open positions, location of ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROVER-MG Ets HOUSSONLOGE, employees, financial statistics.