De Koning

Contactgegevens De Koning: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Koning: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Koning

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastorijhoef 1-3; 2920; Kalmthout, België

Telefoon (phone): 03 667 66 79 (+32-03 667 66 79) 03 667 66 79 (+32-03 667 66 79)

Fax (fax): 03 677 00 50 (+32-03 677 00 50) 03 677 00 50 (+32-03 677 00 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Koning: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Koning"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Koning"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Koning, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Koning. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Koning, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Koning. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Koning
Products information De Koning

BTW identificatienummer (tax): BE09973907470
Ondernemingsnummer: 6345947265
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in De Koning zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Koning
(Get full report from official database of BE for De Koning)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Koning
Addition kinds of activities for De Koning

482202. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
17990101. Bowlingbaan installatie | Bowling alley installation
26319904. Natte machineplank | Wet machine board
27410600. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
32290802. Glaswerk, kunst of decoratief | Glassware, art or decorative
36130000. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater
36690206. Verkeerssignalen, elektrisch | Traffic signals, electric
58120502. Restaurant, familie: onafhankelijk | Restaurant, family: independent
73839904. Nieuwsberichten voor kranten en tijdschriften | News reporting services for newspapers and periodicals

Werken bij De Koning: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Koning: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Koning. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Koning. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakoperatoren voeding m/v: - Je bent verantwoordelijk voor de instelling en bediening van de apparatuur - Je registreert alle referenties op een correcte wijze - Je zorgt voor een goede bevoorrading en afvoer van het verpakkingsmateriaal en de ingepakte producten - Je signaleert onveilige en onhygiënische situaties onmiddellijk aan de verantwoordelijke

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • CAM Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke. Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine. Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm. Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats. Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen. Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container.

  • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

  • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van De Koning in sociale netwerken
Look for responds of De Koning in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Koning. Laat een reactie achter voor De Koning. De Koning bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Koning. Leave a respond for De Koning. De Koning on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Koning op de google maps. Adres en contacten De Koning
Location of De Koning on the google maps. Address and contacts of De Koning

Andere gerelateerde bedrijven als come De Koning De Koning: LES MAخTRES MAROQUINIERS | Desmedt Ch | Despret A | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | FA. ENGELBOSCH BIRGIT

Other related companies as De Koning: LES MAخTRES MAROQUINIERS | Desmedt Ch | Despret A | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | FA. ENGELBOSCH BIRGIT

De Koning is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Koning, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09973907470. Het bedrijf De Koning bevindt zich op het adres: Pastorijhoef 1-3; 2920; Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in De Koning zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Koning is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Koning is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Koning, openstaande posities, locatie van De Koning op de kaart.

De Koning is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Koning, company assigned to the tax number BE09973907470. The company De Koning is located at the address: Pastorijhoef 1-3; 2920; Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. Products created in De Koning were not found.
The main activity of De Koning is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Koning is not available. You also can look at reviews of De Koning, open positions, location of De Koning on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Koning, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Koning, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Koning, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Koning, employees, financial statistics.