Collinet SPRL

Contactgegevens Collinet SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collinet SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collinet SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Chimay 26; 6500; Beaumont, België

Telefoon (phone): 071 58 83 39 (+32-071 58 83 39) 071 58 83 39 (+32-071 58 83 39)

Fax (fax): 071 58 94 63 (+32-071 58 94 63) 071 58 94 63 (+32-071 58 94 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collinet SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collinet SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collinet SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collinet SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collinet SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collinet SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collinet SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collinet SPRL
Products information Collinet SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08133422851
Ondernemingsnummer: 3902313232
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 731,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Service stations

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collinet SPRL
(Get full report from official database of BE for Collinet SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collinet SPRL
Addition kinds of activities for Collinet SPRL

3639. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
299299. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
09130101. Clams, graven van | Clams, digging of
12319902. Herstel van antraciet van culm banken | Recovery of anthracite from culm banks
34929900. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen, n.v. | Fluid power valves and hose fittings, nec
39520000. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods

Werken bij Collinet SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collinet SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collinet SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collinet SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

  • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • Customer Service Support in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Support (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in de medische sector. Onze klant is een multinational actief in de farmaceutische industrie en gelegen in Zaventem. Na de uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Customer Service Support heb je de volgende verantwoordelijkheden: Inkomende telefonische oproepen van klanten (apothekers) beantwoorden en hen professioneel te woord staan; De vraag van de klant overleggen met het Customer Service departement; Een antwoord formuleren en terugkoppelen naar de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • SUPERVISOR 2PL M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een supervisor. Het takenpakket bestaat uit: - Je neemt de leiding van een bepaalde productieafdeling ter harte - Je begeleidt een groep productiemedewerkers, lijnverantwoordelijken en activiteitenverantwoordelijken (+- 50) binnen een shift - Je ziet erop toe dat de productiedoelstellingen behaald worden met het oog op kwaliteit, veiligheid en hygiëne - Je werkt nauw samen met de andere supervisors en de productieleider

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Business Developer (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ANB SECURITE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AnB-Rimex is een fabrikant-distributeur van alarm- en domoticasystemen en distributeur van CCTV, toegangscontrole en branddetectie materiaal. Onze klanten zijn de elektrotechnische en de alarminstallatiebedrijven. Voor de uitbreiding van onze commerciële dienst in Vlaanderen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde business developer. Binnen jouw regio zal je verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Dit alles om de gestelde doelen te bereiken. Hiervoor wordt je ondersteund door een dynamische groep collega's op zowel technisch als commercieel vlak. Ben je aangesproken door techniek. Ben je een dynamisch persoon die zelfstandig kan werken. Ben je communicatief en klantgericht. Ben je getriggerd door uitdagingen. Dan is dit een opportuniteit voor u!

Zoek naar antwoorden van Collinet SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Collinet SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collinet SPRL. Laat een reactie achter voor Collinet SPRL. Collinet SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collinet SPRL. Leave a respond for Collinet SPRL. Collinet SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collinet SPRL op de google maps. Adres en contacten Collinet SPRL
Location of Collinet SPRL on the google maps. Address and contacts of Collinet SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Collinet SPRL Collinet SPRL: HUIS BEBOP | Bartier F | Vandebroek Michael | FA. STAGE FACILITIES | SPORTHAL TEMSICA

Other related companies as Collinet SPRL: HUIS BEBOP | Bartier F | Vandebroek Michael | FA. STAGE FACILITIES | SPORTHAL TEMSICA

Collinet SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Collinet SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08133422851. Het bedrijf Collinet SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Chimay 26; 6500; Beaumont. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 731,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Service stations.
De hoofdactiviteit van Collinet SPRL is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collinet SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collinet SPRL, openstaande posities, locatie van Collinet SPRL op de kaart.

Collinet SPRL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Collinet SPRL, company assigned to the tax number BE08133422851. The company Collinet SPRL is located at the address: Chaussée de Chimay 26; 6500; Beaumont. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 731,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garages. List of products are Service stations.
The main activity of Collinet SPRL is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Collinet SPRL is not available. You also can look at reviews of Collinet SPRL, open positions, location of Collinet SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collinet SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collinet SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collinet SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collinet SPRL, employees, financial statistics.