CLEMENT GODFROID ETS

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • CLEMENT GODFROID ETS
Private companiesFurniture and Fixtures • CLEMENT GODFROID ETS

Contactgegevens CLEMENT GODFROID ETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLEMENT GODFROID ETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLEMENT GODFROID ETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Reneubois 53; 4651; Herve (Battice), België

Telefoon (phone): 087 67 53 43 (+32-087 67 53 43) 087 67 53 43 (+32-087 67 53 43)

Fax (fax): +32 (87) 763-92-39 +32 (87) 763-92-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLEMENT GODFROID ETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLEMENT GODFROID ETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLEMENT GODFROID ETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLEMENT GODFROID ETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLEMENT GODFROID ETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLEMENT GODFROID ETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLEMENT GODFROID ETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLEMENT GODFROID ETS
Products information CLEMENT GODFROID ETS

BTW identificatienummer (tax): BE04879272460
Ondernemingsnummer: 6545623779
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in CLEMENT GODFROID ETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLEMENT GODFROID ETS
(Get full report from official database of BE for CLEMENT GODFROID ETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLEMENT GODFROID ETS
Addition kinds of activities for CLEMENT GODFROID ETS

506300. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
07239902. Zaad schoonmaken | Seed cleaning
24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
30810000. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
31519902. Handschoenen, leer: werk | Gloves, leather: work
35310812. Sneeuwploegen bijlagen | Snow plow attachments
39490103. Rijden, golf, elektronisch | Driving ranges, golf, electronic
39539908. Stencils, schilderij en markering | Stencils, painting and marking
49119902. Generatie, elektrische stroom | Generation, electric power
96510403. Reglement, diverse commerciële sectoren, provincie overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, county government

Werken bij CLEMENT GODFROID ETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLEMENT GODFROID ETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLEMENT GODFROID ETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLEMENT GODFROID ETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeid(st)ers in de voedingssector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn we dringend op zoek naar productiemedewerk(st)ers! Je zorgt ervoor dat de producten op de juiste manier worden verpakt Je bewaakt en bedient de machine of automatische productielijn voor de verwerking van chocolade Je werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...) Je voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten Belangrijk is dat je nauwkeurig werkt aan een hoog tempo: gemotiveerde houding is een must! Interesse? Mail je cv en motivatie naar [email protected] ! Houd je van snelle actie / reactie bel ons op het nummer 014/86.08.04

  • Samensteller/monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich gespecialiseerd in planten, bloemen en benodigdheden zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers. Taken: Inkomende goederen nakijken en wegzetten in het magazijn. Bestellingen verzendklaar maken. Labelen van goederen. Algemeen magazijnwerk.

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • Zorgkundige (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant een woonzorgcentrum in Overijse is Ombrelo op zoek naar een zorgkundige.

  • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

Zoek naar antwoorden van CLEMENT GODFROID ETS in sociale netwerken
Look for responds of CLEMENT GODFROID ETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLEMENT GODFROID ETS. Laat een reactie achter voor CLEMENT GODFROID ETS. CLEMENT GODFROID ETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLEMENT GODFROID ETS. Leave a respond for CLEMENT GODFROID ETS. CLEMENT GODFROID ETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLEMENT GODFROID ETS op de google maps. Adres en contacten CLEMENT GODFROID ETS
Location of CLEMENT GODFROID ETS on the google maps. Address and contacts of CLEMENT GODFROID ETS

Andere gerelateerde bedrijven als come CLEMENT GODFROID ETS CLEMENT GODFROID ETS: FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV | Fabienne (Coiffure) | Willemyns D | COIFFURE NANCY | Vanden Broecke P

Other related companies as CLEMENT GODFROID ETS: FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV | Fabienne (Coiffure) | Willemyns D | COIFFURE NANCY | Vanden Broecke P

CLEMENT GODFROID ETS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLEMENT GODFROID ETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04879272460. Het bedrijf CLEMENT GODFROID ETS bevindt zich op het adres: Reneubois 53; 4651; Herve (Battice). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 263,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in CLEMENT GODFROID ETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLEMENT GODFROID ETS is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLEMENT GODFROID ETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLEMENT GODFROID ETS, openstaande posities, locatie van CLEMENT GODFROID ETS op de kaart.

CLEMENT GODFROID ETS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLEMENT GODFROID ETS, company assigned to the tax number BE04879272460. The company CLEMENT GODFROID ETS is located at the address: Reneubois 53; 4651; Herve (Battice). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 263,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. Products created in CLEMENT GODFROID ETS were not found.
The main activity of CLEMENT GODFROID ETS is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CLEMENT GODFROID ETS is not available. You also can look at reviews of CLEMENT GODFROID ETS, open positions, location of CLEMENT GODFROID ETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLEMENT GODFROID ETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLEMENT GODFROID ETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLEMENT GODFROID ETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLEMENT GODFROID ETS, employees, financial statistics.