FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV
Private companiesFurniture and Fixtures • FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV

Contactgegevens FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 2610-Wilrijk, België

Telefoon (phone): 03-825.11.88 (+32-03-825.11.88) 03-825.11.88 (+32-03-825.11.88)

Fax (fax): 03-825.11.06 (+32-03-825.11.06) 03-825.11.06 (+32-03-825.11.06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV
Products information FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE02814392089
Ondernemingsnummer: 8789581298
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): 65
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV

091300. schelpdier | Shellfish
14990201. Muscovite mijnbouw | Muscovite mining
15420404. Postkantoorbouw | Post office construction
17710000. Concreet werk | Concrete work
30890500. Plastics boten en andere mariene apparatuur | Plastics boats and other marine equipment
34529903. Machine toetsen | Machine keys
36489905. Miners 'lampen | Miners' lamps
55510102. Binnenboord buitenboten | Inboard outdrive boats
73891604. Postkantoor contract stations | Post office contract stations

Werken bij FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • Ploegverantwoordelijke technisch onderhoud 2-ploegenstelsel (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ninove gaan wij op zoek naar een Ploegverantwoordelijke voor het technisch onderhoud in een 2-ploegenstelsel (m/v). Je zal ook operationeel meedraaien. Een greep uit je takenpakket: Je verzekert interventies op de machines van de sector Je analyseert de afwijkingen en zoekt ook naar de oorzaken hiervan Je corrigeert en verifieert de doeltreffendheid en efficiëntie van de acties en documenteert deze vervolgens Je waakt over het goed inzetten van het personeel (inpakkers) in de sector in samenspraak met en in navolging van de instructies van de verantwoordelijke van de ploeg Je verzekert de conformiteit van de geproduceerde producten Je doet voorstellen van alle verbeteringen die nodig zijn voor een betere werking van de afdeling Je verzekert de navolging van de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne Je rapporteert aan de verantwoordelijke blaasafdeling

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student polyvalent medewerker/keukenhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers die vooral willen inspringen in de keuken bij het bereiden van voedsel.

  • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • WEEKENDWERKER MET TALENT (MERKEM)

    Regio: MERKEM

    Bedrijf: DE GROENE VERTE WOON EN ZORG

    Type: Vaste Job

    Hou jij er ook zo van om je boodschappen te doen als er niemand in de winkel is? Zoek je het ideale excuus om niet naar een saai feestje te moeten? Dan hebben we de geknipte job voor jou!

  • Logopedist(e) (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken en ons multidisciplinaire aanbod uit te breiden. Ben jij een gemotiveerde logopedist(e) en heb je zin in een leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen! Als logopedist(e) in ons team zal je een nieuw aanbod opstarten binnen onze praktijk, cliënten van aanmelding tot beëindiging van therapie opvolgen en nauw samenwerken met de andere teamleden.

  • Klinisch psycholoog - psychotherapeut (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en logopedie, vormt het psychologenteam een stevige poot binnen de praktijk. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psycholoog om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor de begeleiding van personen met diverse hulpvragen. Je vertrekt vanuit een uitgebreide anamnese en hebt kennis van diagnostiek om van hieruit een traject op maat aan te bieden. Je hebt kennis van diverse problematieken en mogelijke behandelmethoden of maakt je deze eigen naargelang de noden van de cliënt.

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

Zoek naar antwoorden van FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV. FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV. Leave a respond for FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV. FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV
Location of FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV: Kindermans Guido | G.M. FOX | Bollen BVBA | STEPHANE LECLERCQ | Ets Theam

Other related companies as FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV: Kindermans Guido | G.M. FOX | Bollen BVBA | STEPHANE LECLERCQ | Ets Theam

FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02814392089. Het bedrijf FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV bevindt zich op het adres: 2610-Wilrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 65 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 130,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV op de kaart.

FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE02814392089. The company FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV is located at the address: 2610-Wilrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 65 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 130,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV were not found.
The main activity of FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV, open positions, location of FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRESENIUS MEDICAL CARE BELGIUM NV, employees, financial statistics.