Céteor Jump Start Europe

Contactgegevens Céteor Jump Start Europe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Céteor Jump Start Europe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Céteor Jump Start Europe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Gobry 17; 4130; Esneux, België

Telefoon (phone): 04 388 20 17 (+32-04 388 20 17) 04 388 20 17 (+32-04 388 20 17)

Fax (fax): 04 382 37 11; 04 388 31 92 (+32-04 382 37 11; 04 388 31 92) 04 382 37 11; 04 388 31 92 (+32-04 382 37 11; 04 388 31 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Céteor Jump Start Europe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Céteor Jump Start Europe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Céteor Jump Start Europe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Céteor Jump Start Europe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Céteor Jump Start Europe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Céteor Jump Start Europe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Céteor Jump Start Europe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Céteor Jump Start Europe
Products information Céteor Jump Start Europe

BTW identificatienummer (tax): BE04253051757
Ondernemingsnummer: 6859832763
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Accumulators

Product categorie (product category): Garages - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Céteor Jump Start Europe
(Get full report from official database of BE for Céteor Jump Start Europe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Céteor Jump Start Europe
Addition kinds of activities for Céteor Jump Start Europe

0273. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
514399. Zuivelproducten, uitgezonderd gedroogd of ingeblikt, nec | Dairy products, except dried or canned, nec
20850104. Graanalcohol voor medische doeleinden | Grain alcohol for medicinal purposes
35790306. Stapelmachines (hand of kracht) | Stapling machines (hand or power)
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature
51990306. Tropische vis | Tropical fish
59630405. Stofzuigerverkoop, huis-naar-huis | Vacuum cleaner sales, house-to-house
70329901. Bijbelkamp | Bible camp
72130100. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing

Werken bij Céteor Jump Start Europe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Céteor Jump Start Europe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Céteor Jump Start Europe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Céteor Jump Start Europe. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

  • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENTEN (ADL-Assistentie) MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PEGODE

    Type: Studentenjob

    ADL-Assistentie tijdens het weekend of in de vakanties je staat mee in met de medewerkers om ondersteuning te bieden bij cliënten die zelfstandig wonen in de wijk. Je werkt op vraag en instructie van de cliënt d.mv een oproepsysteem.. Je biedt assistentie bij activiteiten van het dagelijks leven (ADL) die de persoon omwille van zijn fysieke beperking niet zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld: maaltijdassistentie en assistentie bij huishoudelijke taken, verzorgingstaken, assistentie bij toiletmomenten en bij het aan- en uitkleden, assistentie bij transfers in de woning en in de onmiddellijke omgeving van de woning,….

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

  • Kinesitherapeut(e) te Meeuwen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinesitherapeut help je onze senioren zowel op fysiek als psychisch vlak door middel van kinesitherapeutische begeleiding. Een diploma in kinesitherapie is noodzakelijk. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de belangrijkheid de fysische, psychische en sociale noden van de toegewezen bewoners Zo probeer je de ontwikkeling van de bewoners te stimuleren, hun zelfredzaamheid te behouden en hun eigenwaarde te vergroten Je deelt en past je kennis toe in diverse domeinen (valpreventie, palliatieve zorgen, comfort, verplaatsingen,…) om de kwalitatieve zorgen te garanderen

  • flexijob afwasser (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

Zoek naar antwoorden van Céteor Jump Start Europe in sociale netwerken
Look for responds of Céteor Jump Start Europe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Céteor Jump Start Europe. Laat een reactie achter voor Céteor Jump Start Europe. Céteor Jump Start Europe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Céteor Jump Start Europe. Leave a respond for Céteor Jump Start Europe. Céteor Jump Start Europe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Céteor Jump Start Europe op de google maps. Adres en contacten Céteor Jump Start Europe
Location of Céteor Jump Start Europe on the google maps. Address and contacts of Céteor Jump Start Europe

Andere gerelateerde bedrijven als come Céteor Jump Start Europe Céteor Jump Start Europe: FORTIS | NADINE BAUDHUIN | Wouters | RESTAURANT MERIJNTJE | BELGIAN SECURITY COMPANY

Other related companies as Céteor Jump Start Europe: FORTIS | NADINE BAUDHUIN | Wouters | RESTAURANT MERIJNTJE | BELGIAN SECURITY COMPANY

Céteor Jump Start Europe is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Céteor Jump Start Europe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04253051757. Het bedrijf Céteor Jump Start Europe bevindt zich op het adres: Rue du Gobry 17; 4130; Esneux. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garages - Equipment and Supplies. Lijst met producten zijn Accumulators.
De hoofdactiviteit van Céteor Jump Start Europe is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Céteor Jump Start Europe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Céteor Jump Start Europe, openstaande posities, locatie van Céteor Jump Start Europe op de kaart.

Céteor Jump Start Europe is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Céteor Jump Start Europe, company assigned to the tax number BE04253051757. The company Céteor Jump Start Europe is located at the address: Rue du Gobry 17; 4130; Esneux. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garages - Equipment and Supplies. List of products are Accumulators.
The main activity of Céteor Jump Start Europe is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Céteor Jump Start Europe is not available. You also can look at reviews of Céteor Jump Start Europe, open positions, location of Céteor Jump Start Europe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Céteor Jump Start Europe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Céteor Jump Start Europe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Céteor Jump Start Europe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Céteor Jump Start Europe, employees, financial statistics.