IMMO-ROMAN

Contactgegevens IMMO-ROMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO-ROMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO-ROMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NAMUR 15; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67887511 (+32-67887511) 67887511 (+32-67887511)

Fax (fax): +32 (58) 202-22-62 +32 (58) 202-22-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO-ROMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO-ROMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO-ROMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO-ROMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO-ROMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO-ROMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO-ROMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO-ROMAN
Products information IMMO-ROMAN

BTW identificatienummer (tax): BE01926971435
Ondernemingsnummer: 9933532714
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 583,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in IMMO-ROMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hypotheken and hypotheekbanken; Immobili?nkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO-ROMAN
(Get full report from official database of BE for IMMO-ROMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO-ROMAN
Addition kinds of activities for IMMO-ROMAN

20759900. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
22990501. Bagging, jute | Bagging, jute
30890504. Pontoons, nonrigid: kunststoffen | Pontoons, nonrigid: plastics
33669906. Gietstukken (behalve sterven), NSK | Castings (except die), nsk
35429918. Platenbewerkingsmachines | Sheet metalworking machines
73130201. Tijdschrift adverterend vertegenwoordiger | Magazine advertising representative

Werken bij IMMO-ROMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO-ROMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO-ROMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO-ROMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

  • Bouwtechnisch bediende (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een bouwtechnisch bediende. Heb je een kennis van werfvoorbereidingen? Heb je ervaring in het maken van bestekken? Dan zoeken wij jou! Het ondersteunen van de calculators en werfleiders bij de aanbestedingen en werfvoorbereiding. Algemene administratie

  • ERP-administrator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4jobs Meetjesland

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een ERP-administrator. Ze werken met een ERP-pakket voor het opmaken van offertes én het produceren van ramen en deuren in PVC & Aluminium. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en de goede werking van het pakket om zo een maximale ondersteuning te kunnen bieden aan medewerkers en klanten. Je analyseert hierbij verschillende noden en je bedenkt structurele oplossingen. Je ontwikkelt waar nodig zelf maatwerk en je werkt hierbij nauw samen met de leverancier die het programma ontwikkeld heeft. Deze samenwerking gebeurd in het Duits of Engels.

  • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

Zoek naar antwoorden van IMMO-ROMAN in sociale netwerken
Look for responds of IMMO-ROMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO-ROMAN. Laat een reactie achter voor IMMO-ROMAN. IMMO-ROMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO-ROMAN. Leave a respond for IMMO-ROMAN. IMMO-ROMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO-ROMAN op de google maps. Adres en contacten IMMO-ROMAN
Location of IMMO-ROMAN on the google maps. Address and contacts of IMMO-ROMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO-ROMAN IMMO-ROMAN: A A Weyn-Lauwers NV | Geessels A-M | Arnould | T.C. THE FOX-VARSENARE EZ | MARC VIAENE

Other related companies as IMMO-ROMAN: A A Weyn-Lauwers NV | Geessels A-M | Arnould | T.C. THE FOX-VARSENARE EZ | MARC VIAENE

IMMO-ROMAN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO-ROMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01926971435. Het bedrijf IMMO-ROMAN bevindt zich op het adres: RUE DE NAMUR 15; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 583,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hypotheken and hypotheekbanken; Immobili?nkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in IMMO-ROMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMO-ROMAN is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO-ROMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO-ROMAN, openstaande posities, locatie van IMMO-ROMAN op de kaart.

IMMO-ROMAN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMO-ROMAN, company assigned to the tax number BE01926971435. The company IMMO-ROMAN is located at the address: RUE DE NAMUR 15; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 583,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hypotheken and hypotheekbanken; Immobili?nkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in IMMO-ROMAN were not found.
The main activity of IMMO-ROMAN is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO-ROMAN is not available. You also can look at reviews of IMMO-ROMAN, open positions, location of IMMO-ROMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO-ROMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO-ROMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO-ROMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO-ROMAN, employees, financial statistics.