HOTEL R.Z.G.C.

Contactgegevens HOTEL R.Z.G.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL R.Z.G.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL R.Z.G.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CADDIESPAD 14; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50601617 (+32-50601617) 50601617 (+32-50601617)

Fax (fax): +32 (12) 838-52-59 +32 (12) 838-52-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL R.Z.G.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL R.Z.G.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL R.Z.G.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL R.Z.G.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL R.Z.G.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL R.Z.G.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL R.Z.G.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL R.Z.G.C.
Products information HOTEL R.Z.G.C.

BTW identificatienummer (tax): BE01477905273
Ondernemingsnummer: 2757537841
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Gamme de prix: > 136 Euros.

Product categorie (product category): H?tels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL R.Z.G.C.
(Get full report from official database of BE for HOTEL R.Z.G.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL R.Z.G.C.
Addition kinds of activities for HOTEL R.Z.G.C.

4783. Verpakking en kratten | Packing and crating
28510301. Stopverf | Putty
35590100. Naaimachines en hoed- en ritssluitmachines | Sewing machines and hat and zipper making machinery
38299916. Scintillatie detectoren | Scintillation detectors
44919900. Marine vrachtvervoer, nv | Marine cargo handling, nec
50820103. Tracklaying apparatuur | Tracklaying equipment

Werken bij HOTEL R.Z.G.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL R.Z.G.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL R.Z.G.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL R.Z.G.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Assemblage medewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar gemotiveerde assemblage medewerker.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich gespecialiseerd in planten, bloemen en benodigdheden zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers. Taken: Inkomende goederen nakijken en wegzetten in het magazijn. Bestellingen verzendklaar maken. Labelen van goederen. Algemeen magazijnwerk.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Student with excellent knowledge of the Czech language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Czech language. The job requires to do data quality checks in Czech. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • TECHNISCH AANKOPER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IPTE FACTORY AUTOMATION

    Type: Vaste Job

    Je koopt goederen aan en beheert ons leveranciersbestand. Je draagt zorg voor een efficiënte en tijdige materiaaltoevoer voor onze projecten. Je rapporteert de performance van de leveranciers en algemene aankooprapporten. Je bent verantwoordelijk voor de controle van facturen. Je onderhoudt de logistieke parameters en de algemene leveranciersdata. Je volgt de orders op en verzorgt de orderbevestigingen in het beheerssysteem.

  • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

Zoek naar antwoorden van HOTEL R.Z.G.C. in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL R.Z.G.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL R.Z.G.C.. Laat een reactie achter voor HOTEL R.Z.G.C.. HOTEL R.Z.G.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL R.Z.G.C.. Leave a respond for HOTEL R.Z.G.C.. HOTEL R.Z.G.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL R.Z.G.C. op de google maps. Adres en contacten HOTEL R.Z.G.C.
Location of HOTEL R.Z.G.C. on the google maps. Address and contacts of HOTEL R.Z.G.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL R.Z.G.C. HOTEL R.Z.G.C.: Construct 2005 SA | DOMUS VIVENDI INTERIEUR | Vabo B.V.B.A. | Declercq-Van Gheluwe | ELEKTRO-BERTELS

Other related companies as HOTEL R.Z.G.C.: Construct 2005 SA | DOMUS VIVENDI INTERIEUR | Vabo B.V.B.A. | Declercq-Van Gheluwe | ELEKTRO-BERTELS

HOTEL R.Z.G.C. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL R.Z.G.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01477905273. Het bedrijf HOTEL R.Z.G.C. bevindt zich op het adres: CADDIESPAD 14; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is H?tels. Lijst met producten zijn Gamme de prix: > 136 Euros..
De hoofdactiviteit van HOTEL R.Z.G.C. is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL R.Z.G.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL R.Z.G.C., openstaande posities, locatie van HOTEL R.Z.G.C. op de kaart.

HOTEL R.Z.G.C. is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL R.Z.G.C., company assigned to the tax number BE01477905273. The company HOTEL R.Z.G.C. is located at the address: CADDIESPAD 14; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is H?tels. List of products are Gamme de prix: > 136 Euros..
The main activity of HOTEL R.Z.G.C. is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL R.Z.G.C. is not available. You also can look at reviews of HOTEL R.Z.G.C., open positions, location of HOTEL R.Z.G.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL R.Z.G.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL R.Z.G.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL R.Z.G.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL R.Z.G.C., employees, financial statistics.