CARREFOUR - MAXITEC

Contactgegevens CARREFOUR - MAXITEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARREFOUR - MAXITEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARREFOUR - MAXITEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE WEZEMBEEK 114; 1950; KRAAINEM, België

Telefoon (phone): 27850611 (+32-27850611) 27850611 (+32-27850611)

Fax (fax): +32 (53) 248-79-68 +32 (53) 248-79-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARREFOUR - MAXITEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARREFOUR - MAXITEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARREFOUR - MAXITEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARREFOUR - MAXITEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARREFOUR - MAXITEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARREFOUR - MAXITEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARREFOUR - MAXITEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARREFOUR - MAXITEC
Products information CARREFOUR - MAXITEC

BTW identificatienummer (tax): BE03179138183
Ondernemingsnummer: 1753936767
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 381,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: Téléphones Mobiles.

Product categorie (product category): Hypermarchés. Matériel de Télécommunication. Grands magasins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARREFOUR - MAXITEC
(Get full report from official database of BE for CARREFOUR - MAXITEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARREFOUR - MAXITEC
Addition kinds of activities for CARREFOUR - MAXITEC

1382. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
495399. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec
22110102. Bed tikjes, katoen | Bed tickings, cotton
34440300. Metalen dakbedekkingen en dakafvoerapparatuur | Metal roofing and roof drainage equipment
50440104. Rekenmachines, elektronisch | Calculators, electronic
56210100. Women's specialiteiten kleding winkels | Women's specialty clothing stores
86519902. Politieke campagne organisatie | Political campaign organization

Werken bij CARREFOUR - MAXITEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARREFOUR - MAXITEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARREFOUR - MAXITEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARREFOUR - MAXITEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Afdelingsverantwoordelijke (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelens en rubbercompounds in Lanaken zijn we op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Verantwoordelijkheden: Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Kaaioperator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de op- en overslag van vloeibaar bulkgoed in de Antwerpse haven zijn we op zoek naar een kaaioperator. Je zal de ogen en oren zijn van de controlekameroperators en je takenpakket zal vooral bestaan uit: Buiten schepen en lichters aan- en afkoppelen de controle van de pompen en leidingen het onderhouden van het tankenpark

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Tienen (met dienstencheques) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • enthousiaste studenten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SPAR

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar winkel te Diepenbeek zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar op zaterdag te werken. Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk bediening klanten aan verstoog voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Office assistant (m/v) Destelbergen (1290530) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie en de verzendingen. - Je doet het travelmanagement voor de collega’s en managers. - Je organiseert internationale meetings van a tot z. - Je coördineert vertalingen in samenspraak met het vertaalbureau. - Je biedt sales support: voorbereiden van offertes, rapportering, up to date houden van de database, beheer van partnerships,… - In kader van customer care ben je verantwoordelijk voor volgende zaken: planning van de field service engineers en de verplaatsingen regelen, interventie aanvragen opvolgen,…

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

Zoek naar antwoorden van CARREFOUR - MAXITEC in sociale netwerken
Look for responds of CARREFOUR - MAXITEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARREFOUR - MAXITEC. Laat een reactie achter voor CARREFOUR - MAXITEC. CARREFOUR - MAXITEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARREFOUR - MAXITEC. Leave a respond for CARREFOUR - MAXITEC. CARREFOUR - MAXITEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARREFOUR - MAXITEC op de google maps. Adres en contacten CARREFOUR - MAXITEC
Location of CARREFOUR - MAXITEC on the google maps. Address and contacts of CARREFOUR - MAXITEC

Andere gerelateerde bedrijven als come CARREFOUR - MAXITEC CARREFOUR - MAXITEC: Banque Bruxelles Lambert SA | Duscholux Belgium NV | FONTENELLE D | BANCONTACT-MISTER CASH | GRM BVBA

Other related companies as CARREFOUR - MAXITEC: Banque Bruxelles Lambert SA | Duscholux Belgium NV | FONTENELLE D | BANCONTACT-MISTER CASH | GRM BVBA

CARREFOUR - MAXITEC is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARREFOUR - MAXITEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03179138183. Het bedrijf CARREFOUR - MAXITEC bevindt zich op het adres: AVENUE DE WEZEMBEEK 114; 1950; KRAAINEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 381,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hypermarchés. Matériel de Télécommunication. Grands magasins. Lijst met producten zijn Produits: Téléphones Mobiles..
De hoofdactiviteit van CARREFOUR - MAXITEC is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARREFOUR - MAXITEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARREFOUR - MAXITEC, openstaande posities, locatie van CARREFOUR - MAXITEC op de kaart.

CARREFOUR - MAXITEC is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARREFOUR - MAXITEC, company assigned to the tax number BE03179138183. The company CARREFOUR - MAXITEC is located at the address: AVENUE DE WEZEMBEEK 114; 1950; KRAAINEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 381,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hypermarchés. Matériel de Télécommunication. Grands magasins. List of products are Produits: Téléphones Mobiles..
The main activity of CARREFOUR - MAXITEC is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CARREFOUR - MAXITEC is not available. You also can look at reviews of CARREFOUR - MAXITEC, open positions, location of CARREFOUR - MAXITEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARREFOUR - MAXITEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARREFOUR - MAXITEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARREFOUR - MAXITEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARREFOUR - MAXITEC, employees, financial statistics.