LEFEBVRE BERNARD

Contactgegevens LEFEBVRE BERNARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEFEBVRE BERNARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEFEBVRE BERNARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KANEWEG 58; 9870; ZULTE, België

Telefoon (phone): 93889626 (+32-93889626) 93889626 (+32-93889626)

Fax (fax): +32 (55) 580-60-27 +32 (55) 580-60-27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEFEBVRE BERNARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEFEBVRE BERNARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEFEBVRE BERNARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEFEBVRE BERNARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEFEBVRE BERNARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEFEBVRE BERNARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEFEBVRE BERNARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEFEBVRE BERNARD
Products information LEFEBVRE BERNARD

BTW identificatienummer (tax): BE08770355224
Ondernemingsnummer: 1084045410
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in LEFEBVRE BERNARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Tuinbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEFEBVRE BERNARD
(Get full report from official database of BE for LEFEBVRE BERNARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEFEBVRE BERNARD
Addition kinds of activities for LEFEBVRE BERNARD

336502. Aluminium en aluminium legeringen gegoten | Aluminum and aluminum-based alloy castings
39110200. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
51370411. Sjaals, vrouwen en kinderen | Scarves, women's and children's
51990408. Zijden garens | Silk yarns
82990201. Opleidingsdienst, nondegree granting: voortgezet onderwijs. | Educational service, nondegree granting: continuing educ.

Werken bij LEFEBVRE BERNARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEFEBVRE BERNARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEFEBVRE BERNARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEFEBVRE BERNARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C drankencentrale (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    c chauffeur Leveren van drank aan horecazaken (café, resto) Niet laden (gebeurt door magazijnier) - wel lossen bij de klanten: manueel of met duveltje Na leveringen ook leeggoed uit vw lossen bij bedrijf zelf Fysiek zwaar werk: lossen vaak in kelders (vaten op stootkussen) Hebben wel een bijrijder mee. Starten tussen 6u en 7u / ong. 10u per dag 6 tot 10 klanten per dag, afh. van de bestellingen - vaak dezelfde route - wekelijks zie je dezelfde klanten terug - leveren in oost en west vlaanderen, voornamelijk Gent, dus zeker in drukke stadscentra kunnen rijden. Route in Gent zijn veel stops, korte afstanden, hard werken. Zeer flexibel naar werkuren toe, want kan vb. in de zomer vaak drukker zijn (als het warmer is) Zoeken iemand betrouwbaar want moeten ook geld ontvangen en leeggoed meenemen bij de klanten (administratieve taken). Moeten kunnen rekenen.

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

  • Productieoperatoren glas 2 ploegen (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een glasbedrijf in Kuurne, zijn we op zoek naar productieoperatoren. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het voorbereiden van de profielen alvorens het glas wordt aangebracht. Later word je ingeschakeld als opzetter van glas of aan de snijstraat. Aanbod : - aantrekkelijk loon 13,16 euro (+ extra ploegenpremie) - kans op optie vast

  • inpak 2 ploegen OF vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn voor een snelle opstart op zoek naar inpakmedewerkers. Je werkt ofwel in twee ploegen, ofwel in de vaste nacht. Naast het inpakken, sta je in voor het uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

  • Mechanieker / Slijper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: LEKIME

    Type: Vaste Job

    Bediening van machines voor het slijpen van snijgereedschap (widiazaagbladen, schaafmessen, frezen, etc..) Depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines on-site Leveren en installeren van nieuwe machines

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van LEFEBVRE BERNARD in sociale netwerken
Look for responds of LEFEBVRE BERNARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEFEBVRE BERNARD. Laat een reactie achter voor LEFEBVRE BERNARD. LEFEBVRE BERNARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEFEBVRE BERNARD. Leave a respond for LEFEBVRE BERNARD. LEFEBVRE BERNARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEFEBVRE BERNARD op de google maps. Adres en contacten LEFEBVRE BERNARD
Location of LEFEBVRE BERNARD on the google maps. Address and contacts of LEFEBVRE BERNARD

Andere gerelateerde bedrijven als come LEFEBVRE BERNARD LEFEBVRE BERNARD: FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL | Linden Roland SPRL | LOMMELEN J. & G.-TORMANS | Stoffels-Paulussen | DENAEYER

Other related companies as LEFEBVRE BERNARD: FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL | Linden Roland SPRL | LOMMELEN J. & G.-TORMANS | Stoffels-Paulussen | DENAEYER

LEFEBVRE BERNARD is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEFEBVRE BERNARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08770355224. Het bedrijf LEFEBVRE BERNARD bevindt zich op het adres: KANEWEG 58; 9870; ZULTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Tuinbenodigdheden. Producten gemaakt in LEFEBVRE BERNARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEFEBVRE BERNARD is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEFEBVRE BERNARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEFEBVRE BERNARD, openstaande posities, locatie van LEFEBVRE BERNARD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEFEBVRE BERNARD is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEFEBVRE BERNARD, company assigned to the tax number BE08770355224. The company LEFEBVRE BERNARD is located at the address: KANEWEG 58; 9870; ZULTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Tuinbenodigdheden. Products created in LEFEBVRE BERNARD were not found.
The main activity of LEFEBVRE BERNARD is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEFEBVRE BERNARD is not available. You also can look at reviews of LEFEBVRE BERNARD, open positions, location of LEFEBVRE BERNARD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEFEBVRE BERNARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEFEBVRE BERNARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEFEBVRE BERNARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEFEBVRE BERNARD, employees, financial statistics.