FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL
Private companiesLeather and Leather Products • FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL

Contactgegevens FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Nicolas Arnold 9 4800 Verviers - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-33-11-49 32-87-33-11-49

Fax (fax): +32 (61) 864-40-87 +32 (61) 864-40-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL
Products information FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07311096191
Ondernemingsnummer: 3675445556
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 600,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL
(Get full report from official database of BE for FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL
Addition kinds of activities for FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL

01719900. Bessengewassen, nec | Berry crops, nec
20230310. Melkpoeder | Powdered milk
24410103. Doos schudde, hout | Box shook, wood
32920302. Ketelbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Boiler covering (heat insulating material), except felt
51120103. Inkt | Writing ink
86410504. Huurdervereniging | Tenant association

Werken bij FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

  • Tijdelijk boekhoudkundig medewerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Wetteren zoekt VIO een medewerker boekhouding. Het gaat om een tijdelijke functie binnen een internationale organisatie. Je ziet er op toe dat alle boekhoudtransacties goed verricht zijn Je verzorgt de boekhouding voor de payroll  Je verricht de maandelijkse boekingen  Je ondersteunt bij de maandelijkse repportering  Je volgt facturen op van de maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, taksaangifte, enz.  Je boekt en controleert bij de maandafsluiting de facturen voor de verschillende Belgische vestigingen; Je werkt mee aan de intercompany-afstemmingen; Je werkt samen de controllers, externe auditors, diverse afdelingen, enz. Kan deze functie jou aanspreken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag spoedig een seintje terug verwachten! 

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

  • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DORIFRAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio koningshooikt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL. Laat een reactie achter voor FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL. FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL. Leave a respond for FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL. FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL op de google maps. Adres en contacten FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL
Location of FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL on the google maps. Address and contacts of FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL: CORDONNERIE DU PAIRAY | ROSKAMS R | HOGESCHOOL GENT | D. PELGRIMS | FA. VERRAES P.

Other related companies as FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL: CORDONNERIE DU PAIRAY | ROSKAMS R | HOGESCHOOL GENT | D. PELGRIMS | FA. VERRAES P.

FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07311096191. Het bedrijf FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL bevindt zich op het adres: R. Nicolas Arnold 9 4800 Verviers - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 600,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL, openstaande posities, locatie van FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL op de kaart.

FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL, company assigned to the tax number BE07311096191. The company FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL is located at the address: R. Nicolas Arnold 9 4800 Verviers - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 600,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL were not found.
The main activity of FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL is not available. You also can look at reviews of FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL, open positions, location of FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLES TEXTILES RECHAINTOIS SPRL, employees, financial statistics.