CAVENTS-DE PESTVOGEL

Contactgegevens CAVENTS-DE PESTVOGEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAVENTS-DE PESTVOGEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAVENTS-DE PESTVOGEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PELLEMANSSTRAAT 71; 2460; KASTERLEE, België

Telefoon (phone): 14851905 (+32-14851905) 14851905 (+32-14851905)

Fax (fax): +32 (51) 382-83-61 +32 (51) 382-83-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAVENTS-DE PESTVOGEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAVENTS-DE PESTVOGEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAVENTS-DE PESTVOGEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAVENTS-DE PESTVOGEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAVENTS-DE PESTVOGEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAVENTS-DE PESTVOGEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAVENTS-DE PESTVOGEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAVENTS-DE PESTVOGEL
Products information CAVENTS-DE PESTVOGEL

BTW identificatienummer (tax): BE01438079833
Ondernemingsnummer: 5836730957
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in CAVENTS-DE PESTVOGEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAVENTS-DE PESTVOGEL
(Get full report from official database of BE for CAVENTS-DE PESTVOGEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAVENTS-DE PESTVOGEL
Addition kinds of activities for CAVENTS-DE PESTVOGEL

291107. Niet-aromatische chemische producten | Nonaromatic chemical products
01739906. Pistachenbos | Pistachio grove
17990204. Corrosiebesturingsinstallatie | Corrosion control installation
20630106. Suikerstroop, van suikerbietjes | Sugar syrup, from sugar beets
34430301. Boiler behuizing, metalen plaat | Boiler casing, metal plate
39490206. Haken, vissen | Hooks, fishing
52119910. Structurele kleiproducten | Structural clay products

Werken bij CAVENTS-DE PESTVOGEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAVENTS-DE PESTVOGEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAVENTS-DE PESTVOGEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAVENTS-DE PESTVOGEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Assistent projectmanager (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

  • Handlanger / monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw. Je komt terecht in een gekend bouwbedrijf met een familiale sfeer, er zijn doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • Meewerkend chauffeur rijbewijs C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: STEICON PLUS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het vervoer van materiaal met de vrachtwagen van en naar verschillende werven. Op de werf zal je meehelpen met het monteren en demonteren van stellingen. Ook het werken met de autokraan zal tot je takenpakket behoren.

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • KASSABEDIENDE PLANTENCENTRUM - FLEXIJOB - WEEKENDWERK -HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GRUUN - TUINEN

    Type: Flexijob

    Gruun-Tuinen is een plantencentrum regio Herenthout en is momenteel op zoek aan een enthousiaste kassabediende die in de weekends wat wil bijverdienen via een flexijob.

Zoek naar antwoorden van CAVENTS-DE PESTVOGEL in sociale netwerken
Look for responds of CAVENTS-DE PESTVOGEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAVENTS-DE PESTVOGEL. Laat een reactie achter voor CAVENTS-DE PESTVOGEL. CAVENTS-DE PESTVOGEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAVENTS-DE PESTVOGEL. Leave a respond for CAVENTS-DE PESTVOGEL. CAVENTS-DE PESTVOGEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAVENTS-DE PESTVOGEL op de google maps. Adres en contacten CAVENTS-DE PESTVOGEL
Location of CAVENTS-DE PESTVOGEL on the google maps. Address and contacts of CAVENTS-DE PESTVOGEL

Andere gerelateerde bedrijven als come CAVENTS-DE PESTVOGEL CAVENTS-DE PESTVOGEL: AAA PERFORMANCE RENTAL | COIFFURE CREASTYLE | WALTER HUYS | GLOBAL PLASTICS BVBA | EDMOND MASSA

Other related companies as CAVENTS-DE PESTVOGEL: AAA PERFORMANCE RENTAL | COIFFURE CREASTYLE | WALTER HUYS | GLOBAL PLASTICS BVBA | EDMOND MASSA

CAVENTS-DE PESTVOGEL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAVENTS-DE PESTVOGEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01438079833. Het bedrijf CAVENTS-DE PESTVOGEL bevindt zich op het adres: PELLEMANSSTRAAT 71; 2460; KASTERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 569,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in CAVENTS-DE PESTVOGEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAVENTS-DE PESTVOGEL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAVENTS-DE PESTVOGEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAVENTS-DE PESTVOGEL, openstaande posities, locatie van CAVENTS-DE PESTVOGEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CAVENTS-DE PESTVOGEL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAVENTS-DE PESTVOGEL, company assigned to the tax number BE01438079833. The company CAVENTS-DE PESTVOGEL is located at the address: PELLEMANSSTRAAT 71; 2460; KASTERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 569,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin; Sport- and kampeermateriaal. Products created in CAVENTS-DE PESTVOGEL were not found.
The main activity of CAVENTS-DE PESTVOGEL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CAVENTS-DE PESTVOGEL is not available. You also can look at reviews of CAVENTS-DE PESTVOGEL, open positions, location of CAVENTS-DE PESTVOGEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAVENTS-DE PESTVOGEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAVENTS-DE PESTVOGEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAVENTS-DE PESTVOGEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAVENTS-DE PESTVOGEL, employees, financial statistics.