FLGALVANISATION DU CONDROZ SA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • FLGALVANISATION DU CONDROZ SA
Private companiesSocial Services • FLGALVANISATION DU CONDROZ SA

Contactgegevens FLGALVANISATION DU CONDROZ SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGALVANISATION DU CONDROZ SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGALVANISATION DU CONDROZ SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Pele-Bois 4590 Ouffet - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-86-36-65-11 32-86-36-65-11

Fax (fax): 32-86-36-66-03 32-86-36-66-03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGALVANISATION DU CONDROZ SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGALVANISATION DU CONDROZ SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGALVANISATION DU CONDROZ SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGALVANISATION DU CONDROZ SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGALVANISATION DU CONDROZ SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGALVANISATION DU CONDROZ SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGALVANISATION DU CONDROZ SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGALVANISATION DU CONDROZ SA
Products information FLGALVANISATION DU CONDROZ SA

BTW identificatienummer (tax): BE09186462402
Ondernemingsnummer: 2118682861
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLGALVANISATION DU CONDROZ SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Galvanization - steels and metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGALVANISATION DU CONDROZ SA
(Get full report from official database of BE for FLGALVANISATION DU CONDROZ SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGALVANISATION DU CONDROZ SA
Addition kinds of activities for FLGALVANISATION DU CONDROZ SA

2759. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
226103. Decoratieve afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Decorative finishing of cotton broadwoven fabrics
513606. Heren en jongens sportkleding en werkkleding | Men's and boys' sportswear and work clothing
23960204. Linten en bogen, gesneden en gesneden | Ribbons and bows, cut and sewed
26310502. Stencil board | Stencil board
26720200. Plakpapier, etiketten of tapes: van aangekocht materiaal | Adhesive papers, labels, or tapes: from purchased material
34830102. Kisten, munitie | Canisters, ammunition
50820403. Baggers en sleeplijnen, behalve schepen | Dredges and draglines, except ships

Werken bij FLGALVANISATION DU CONDROZ SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGALVANISATION DU CONDROZ SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGALVANISATION DU CONDROZ SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGALVANISATION DU CONDROZ SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Brigadier - teamleader (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt de leiding over een kleiner team van een viertal arbeiders (lassers/samenstellers/monteurs). Je steekt zelf ook nog actief de handen uit de mouwen en voert het werk van een samensteller uit: plannen interpreteren, afmetingen controleren, visuele controles uitvoeren na het lassen, enzovoort.

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Poetshulp Linkebeek (LINKEBEEK)

    Regio: LINKEBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULP REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waarschoot en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • Rondslijper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TUMAG

    Type: Vaste Job

    Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

  • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: QUINTO

    Type: Flexijob

    Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van FLGALVANISATION DU CONDROZ SA in sociale netwerken
Look for responds of FLGALVANISATION DU CONDROZ SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGALVANISATION DU CONDROZ SA. Laat een reactie achter voor FLGALVANISATION DU CONDROZ SA. FLGALVANISATION DU CONDROZ SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGALVANISATION DU CONDROZ SA. Leave a respond for FLGALVANISATION DU CONDROZ SA. FLGALVANISATION DU CONDROZ SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGALVANISATION DU CONDROZ SA op de google maps. Adres en contacten FLGALVANISATION DU CONDROZ SA
Location of FLGALVANISATION DU CONDROZ SA on the google maps. Address and contacts of FLGALVANISATION DU CONDROZ SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGALVANISATION DU CONDROZ SA FLGALVANISATION DU CONDROZ SA: Commanderie Vaillampont | Top Hair | CLAUDE LEGROS | REIZEN ELITE | DS Mode

Other related companies as FLGALVANISATION DU CONDROZ SA: Commanderie Vaillampont | Top Hair | CLAUDE LEGROS | REIZEN ELITE | DS Mode

FLGALVANISATION DU CONDROZ SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGALVANISATION DU CONDROZ SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09186462402. Het bedrijf FLGALVANISATION DU CONDROZ SA bevindt zich op het adres: R. Pele-Bois 4590 Ouffet - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Galvanization - steels and metals. Producten gemaakt in FLGALVANISATION DU CONDROZ SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGALVANISATION DU CONDROZ SA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGALVANISATION DU CONDROZ SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGALVANISATION DU CONDROZ SA, openstaande posities, locatie van FLGALVANISATION DU CONDROZ SA op de kaart.

FLGALVANISATION DU CONDROZ SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGALVANISATION DU CONDROZ SA, company assigned to the tax number BE09186462402. The company FLGALVANISATION DU CONDROZ SA is located at the address: R. Pele-Bois 4590 Ouffet - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Galvanization - steels and metals. Products created in FLGALVANISATION DU CONDROZ SA were not found.
The main activity of FLGALVANISATION DU CONDROZ SA is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGALVANISATION DU CONDROZ SA is not available. You also can look at reviews of FLGALVANISATION DU CONDROZ SA, open positions, location of FLGALVANISATION DU CONDROZ SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGALVANISATION DU CONDROZ SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGALVANISATION DU CONDROZ SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGALVANISATION DU CONDROZ SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGALVANISATION DU CONDROZ SA, employees, financial statistics.