FLORIZOONE NORBERT

Contactgegevens FLORIZOONE NORBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLORIZOONE NORBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLORIZOONE NORBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIJK 18; 8660; ADINKERKE, België

Telefoon (phone): 58411048 (+32-58411048) 58411048 (+32-58411048)

Fax (fax): +32 (51) 454-50-31 +32 (51) 454-50-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLORIZOONE NORBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLORIZOONE NORBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLORIZOONE NORBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLORIZOONE NORBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLORIZOONE NORBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLORIZOONE NORBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLORIZOONE NORBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLORIZOONE NORBERT
Products information FLORIZOONE NORBERT

BTW identificatienummer (tax): BE04035522460
Ondernemingsnummer: 2326873779
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 588,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLORIZOONE NORBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLORIZOONE NORBERT
(Get full report from official database of BE for FLORIZOONE NORBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLORIZOONE NORBERT
Addition kinds of activities for FLORIZOONE NORBERT

395501. Koolstof- en stencil papier | Carbon and stencil paper
31110300. Lederverwerking | Leather processing
35310614. Tractoren, constructie | Tractors, construction
41739900. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
59639907. Party-plan merchandising | Party-plan merchandising
73360101. Grafiek en grafisch ontwerp | Chart and graph design
76990906. Racquet restringing en reparatie van apparatuur | Racquet restringing and equipment repair
80110517. Plastisch chirurg | Plastic surgeon

Werken bij FLORIZOONE NORBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLORIZOONE NORBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLORIZOONE NORBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLORIZOONE NORBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Schadebeheerder (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een ongeval is snel gebeurd. Op zo een moment is het cruciaal dat er aan de bestuurders op een efficiënte en klantvriendelijke manier verder geholpen kunnen worden Je zal ingezet worden om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Wat wordt er nu van jou verwacht? - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten om er op die manier voor te zorgen dat de klant een perfecte dienstverlening zal krijgen. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klanten en leveranciers, waarbij je iedereen op de hoogte houdt van de voortgang van het dossier. - Je hebt continu oog voor de klanttevredenheid en neemt indien nodig de juiste acties - Je beheerst de afspraken uit de Service Level Agreements op jouw vakgebied en komt deze na - Je draagt bij om de Key Performance Indicators van je afdeling te bereiken

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Administratief bediende Dispatch/Planner (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: algemene administratie van de afdeling je staat in contact met klanten, leveranciers, chauffeurs,... je Biedt ondersteuning waar nodig

  • CNC Bediener (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Customer Service Medewerker. (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Bilzen zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaald aantal klaten (intern of extern). Er wordt gecommuniceerd met andere verkoopskantoren wereldwijd of rechtstreeks met de eindklant, via mail en telefoon. Je boekt bestellingen op vraag van de klant. Je past bestaande bestellingen aan. Je volgt de bestellingen op en controleert de stock en de levertijden. Je verricht administratieve taken en stelt documenten op. Je zorgt voor de juiste oplossing wanneer er bij een bestelling iets mis gaat. Je overlegt met de andere afdelingen om op een correcte manier aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

Zoek naar antwoorden van FLORIZOONE NORBERT in sociale netwerken
Look for responds of FLORIZOONE NORBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLORIZOONE NORBERT. Laat een reactie achter voor FLORIZOONE NORBERT. FLORIZOONE NORBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLORIZOONE NORBERT. Leave a respond for FLORIZOONE NORBERT. FLORIZOONE NORBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLORIZOONE NORBERT op de google maps. Adres en contacten FLORIZOONE NORBERT
Location of FLORIZOONE NORBERT on the google maps. Address and contacts of FLORIZOONE NORBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come FLORIZOONE NORBERT FLORIZOONE NORBERT: FRANS VAN GAEVEREN | CHENIL DES MAYS | MAHIEU FRANS | VALLART D?CORATION | GEMEENTEL. LAGERE SCHOOL

Other related companies as FLORIZOONE NORBERT: FRANS VAN GAEVEREN | CHENIL DES MAYS | MAHIEU FRANS | VALLART D?CORATION | GEMEENTEL. LAGERE SCHOOL

FLORIZOONE NORBERT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLORIZOONE NORBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04035522460. Het bedrijf FLORIZOONE NORBERT bevindt zich op het adres: DIJK 18; 8660; ADINKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 588,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin. Producten gemaakt in FLORIZOONE NORBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLORIZOONE NORBERT is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLORIZOONE NORBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLORIZOONE NORBERT, openstaande posities, locatie van FLORIZOONE NORBERT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FLORIZOONE NORBERT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLORIZOONE NORBERT, company assigned to the tax number BE04035522460. The company FLORIZOONE NORBERT is located at the address: DIJK 18; 8660; ADINKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 588,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin. Products created in FLORIZOONE NORBERT were not found.
The main activity of FLORIZOONE NORBERT is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLORIZOONE NORBERT is not available. You also can look at reviews of FLORIZOONE NORBERT, open positions, location of FLORIZOONE NORBERT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLORIZOONE NORBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLORIZOONE NORBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLORIZOONE NORBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLORIZOONE NORBERT, employees, financial statistics.