DOG STAR

Contactgegevens DOG STAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOG STAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOG STAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DONNA MASSON 5; 5070; FOSSES-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71714990 (+32-71714990) 71714990 (+32-71714990)

Fax (fax): +32 (87) 748-18-30 +32 (87) 748-18-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOG STAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOG STAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOG STAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOG STAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOG STAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOG STAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOG STAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOG STAR
Products information DOG STAR

BTW identificatienummer (tax): BE07344329833
Ondernemingsnummer: 8367980957
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in DOG STAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOG STAR
(Get full report from official database of BE for DOG STAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOG STAR
Addition kinds of activities for DOG STAR

4119. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec
4931. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
366100. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
414200. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
32510204. Tegenover tegel, klei | Facing tile, clay
34699918. Buisvinnen, gestempeld metaal | Tube fins, stamped metal
35869900. Meting en afgifte van pompen, anders | Measuring and dispensing pumps, nec
37310204. Patrouilleboten, gebouw en reparatie | Patrol boats, building and repairing
50120307. Aanhangwagens voor personenauto's | Trailers for passenger vehicles
51130100. Verzendkosten | Shipping supplies

Werken bij DOG STAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOG STAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOG STAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOG STAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • LASSER (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem, combineren met andere gezinnen mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

  • student magazijnmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Allerlei magazijntaken afhankelijk van je interesses en capaciteiten Mogelijkheden tussen lossing, kwaliteitsopdracht, orderpicking, ... Variatie in shiften, waaronder 6-14u, 8-16u, 14-22u

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

  • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinesist

Zoek naar antwoorden van DOG STAR in sociale netwerken
Look for responds of DOG STAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOG STAR. Laat een reactie achter voor DOG STAR. DOG STAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOG STAR. Leave a respond for DOG STAR. DOG STAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOG STAR op de google maps. Adres en contacten DOG STAR
Location of DOG STAR on the google maps. Address and contacts of DOG STAR

Andere gerelateerde bedrijven als come DOG STAR DOG STAR: Outdoors | VAN DEN PLAS | Needles & pins | Backx W | Gaeremynck B

Other related companies as DOG STAR: Outdoors | VAN DEN PLAS | Needles & pins | Backx W | Gaeremynck B

DOG STAR is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOG STAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07344329833. Het bedrijf DOG STAR bevindt zich op het adres: RUE DONNA MASSON 5; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin. Producten gemaakt in DOG STAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOG STAR is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOG STAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOG STAR, openstaande posities, locatie van DOG STAR op de kaart.

DOG STAR is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOG STAR, company assigned to the tax number BE07344329833. The company DOG STAR is located at the address: RUE DONNA MASSON 5; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin. Products created in DOG STAR were not found.
The main activity of DOG STAR is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DOG STAR is not available. You also can look at reviews of DOG STAR, open positions, location of DOG STAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOG STAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOG STAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOG STAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOG STAR, employees, financial statistics.