BVBA VERPI

Contactgegevens BVBA VERPI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVBA VERPI: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVBA VERPI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTNIEUWKERKSESTEENWEG 1; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51249500 (+32-51249500) 51249500 (+32-51249500)

Fax (fax): +32 (67) 621-85-19 +32 (67) 621-85-19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVBA VERPI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVBA VERPI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVBA VERPI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVBA VERPI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVBA VERPI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVBA VERPI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVBA VERPI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVBA VERPI
Products information BVBA VERPI

BTW identificatienummer (tax): BE02709747314
Ondernemingsnummer: 2790771484
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

op afspraak.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVBA VERPI
(Get full report from official database of BE for BVBA VERPI)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVBA VERPI
Addition kinds of activities for BVBA VERPI

3524. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
287500. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
511302. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
17210304. Schip schilderij | Ship painting
22810206. Nytril garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Nytril yarn, spun: made from purchased staple
33120401. Spoorverbindingen of bevestigingen | Rail joints or fastenings
35640100. Zuiverings- en stofinzamelapparatuur | Purification and dust collection equipment
37320210. Skiffs, gebouw en reparatie | Skiffs, building and repairing
76991810. Honingwerk | Reneedling work

Werken bij BVBA VERPI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVBA VERPI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVBA VERPI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVBA VERPI. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als loodgieter / all-round arbeider in de regio Antwerpen? Wij zoeken iemand op een vaste werf (ziekenhuis regio Antwerpen) om aan de slag te gaan als loodgieter! Onze klant kijkt uit naar een ervaren loodgieter die meteen zelfstandig aan de slag kan gaan.

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Inpakker kabels in 3 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Studentenjob

    Etiketteren van verpakte goederen. Palettiseren van verpakte goederen: stel-pelen op palet conform de voorschriften. Controle op de kwaliteit. Zorgen voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Handlanger magazijn (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de nachtploeg en start om 00.30h tot 7.45h. Er is ook de mogelijkheid om in de namiddag van 16h tot 22.15 te werken.

  • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

    Type: Studentenjob

    Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

Zoek naar antwoorden van BVBA VERPI in sociale netwerken
Look for responds of BVBA VERPI in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVBA VERPI. Laat een reactie achter voor BVBA VERPI. BVBA VERPI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVBA VERPI. Leave a respond for BVBA VERPI. BVBA VERPI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVBA VERPI op de google maps. Adres en contacten BVBA VERPI
Location of BVBA VERPI on the google maps. Address and contacts of BVBA VERPI

Andere gerelateerde bedrijven als come BVBA VERPI BVBA VERPI: Bouwmanager BVBA | NEW HAIR STUDIO | SANDWICHBAR GREET | Capital Invest SA | Royal Nord BVBA

Other related companies as BVBA VERPI: Bouwmanager BVBA | NEW HAIR STUDIO | SANDWICHBAR GREET | Capital Invest SA | Royal Nord BVBA

BVBA VERPI is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BVBA VERPI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02709747314. Het bedrijf BVBA VERPI bevindt zich op het adres: OOSTNIEUWKERKSESTEENWEG 1; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 754,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin. Lijst met producten zijn op afspraak..
De hoofdactiviteit van BVBA VERPI is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVBA VERPI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVBA VERPI, openstaande posities, locatie van BVBA VERPI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BVBA VERPI is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BVBA VERPI, company assigned to the tax number BE02709747314. The company BVBA VERPI is located at the address: OOSTNIEUWKERKSESTEENWEG 1; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 754,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Huisdieren and benodigdheden; Royal Canin. List of products are op afspraak..
The main activity of BVBA VERPI is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BVBA VERPI is not available. You also can look at reviews of BVBA VERPI, open positions, location of BVBA VERPI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVBA VERPI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVBA VERPI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVBA VERPI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVBA VERPI, employees, financial statistics.