Royal Nord BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Royal Nord BVBA

Contactgegevens Royal Nord BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Royal Nord BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Royal Nord BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Guffenslaan 96; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 24 50 (+32-011 22 24 50) 011 22 24 50 (+32-011 22 24 50)

Fax (fax): 011 24 31 79 (+32-011 24 31 79) 011 24 31 79 (+32-011 24 31 79)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Royal Nord BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Royal Nord BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Royal Nord BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Royal Nord BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Royal Nord BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Royal Nord BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Royal Nord BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Royal Nord BVBA
Products information Royal Nord BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06423126220
Ondernemingsnummer: 7717041015
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 264,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Fitness & gymnastics - Apparatus & Access.; Bicycles - Retail; Mopeds & scooters - Retail^^Fitness & gymnastics - Apparatus & Access.; Bicycles - Retail; Mopeds & scooters - Retail; Motorbikes

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Royal Nord BVBA
(Get full report from official database of BE for Royal Nord BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Royal Nord BVBA
Addition kinds of activities for Royal Nord BVBA

3469. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
239203. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
32729902. Droogmengsel beton | Dry mixture concrete
35550102. Persen, gravure | Presses, gravure
58120306. Inrij restaurant | Drive-in restaurant
67229901. Geldmarkt beleggingsfondsen | Money market mutual funds
97219905. Immigratiediensten, overheid | Immigration services, government

Werken bij Royal Nord BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Royal Nord BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Royal Nord BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Royal Nord BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Project engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische studie van projecten in Elektriciteit en Instrumentatie. Je takenpakket bevat: - Detail engineering van de projecten - Beheer van het technische dossier van projecten - Assistentie a/d project manager bij voorbereiding en uitvoering v/d projecten; Werfopvolging, werfvergaderingen, klantencontacten Planning, werkvoorbereiding, technische ondersteuning - Meewerken aan de opmaak van offertes door nieuwe projecten: Technische studie van de prijsaanvragen Calculatie en opmaak van offerte

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Geetbets (met dienstencheques) (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • jobstudent The Coffee Club station Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Panos Rail Leuven 1

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de The Coffee Club in het station van Leuven op het Martelaerenplein. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je bent inzetbaar op zaterdag en 1 dag in de week

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • Technisch beheerder ( Regio Schoten ) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de Antwerpse regio. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Leercontract

    Als stagiair(e) kom je terecht in een aangenaam maar hard werkend team en ondersteun je hen in hun dagelijkse taken. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het assisteren in het recruitmentproces: Zoeken naar de juiste kandidaat via diverse online tools Telefonische screening Inplannen van de kandidaten Meevolgen van interviews en afhankelijk van de duur van de stage, het interview zelf afnemen Na ieder interview, een verslag opstellen Vacatures online plaatsen Vertalen van vacatures (Nl-Fr-En) - Telefonische- en emailbeheer met diverse contacten (klanten, kandidaten collega’s van andere kantoren,…) - Ad-hoc taken Bedrijfsprofiel: Select HR is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de human resources-sector. Voor ons kantoor te Zaventem zijn we op zoek naar een stagiair(e) die gepassioneerd is door de HR wereld. We hebben nog 2 plaatsen tijdens het eerste semester of één dag per week gedurende een schooljaar.

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van Royal Nord BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Royal Nord BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Royal Nord BVBA. Laat een reactie achter voor Royal Nord BVBA. Royal Nord BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Royal Nord BVBA. Leave a respond for Royal Nord BVBA. Royal Nord BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Royal Nord BVBA op de google maps. Adres en contacten Royal Nord BVBA
Location of Royal Nord BVBA on the google maps. Address and contacts of Royal Nord BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Royal Nord BVBA Royal Nord BVBA: INTEGRATED PRODUCTION AND TEST ENGINEERING NV | EUROPEAN TELECOM | Julienne | H?TEL MONTE-CRISTO | JOSEPH RAEYMACKERS

Other related companies as Royal Nord BVBA: INTEGRATED PRODUCTION AND TEST ENGINEERING NV | EUROPEAN TELECOM | Julienne | H?TEL MONTE-CRISTO | JOSEPH RAEYMACKERS

Royal Nord BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Royal Nord BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06423126220. Het bedrijf Royal Nord BVBA bevindt zich op het adres: Guffenslaan 96; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 264,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Fitness & gymnastics - Apparatus & Access.; Bicycles - Retail; Mopeds & scooters - Retail^^Fitness & gymnastics - Apparatus & Access.; Bicycles - Retail; Mopeds & scooters - Retail; Motorbikes.
De hoofdactiviteit van Royal Nord BVBA is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Royal Nord BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Royal Nord BVBA, openstaande posities, locatie van Royal Nord BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Royal Nord BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Royal Nord BVBA, company assigned to the tax number BE06423126220. The company Royal Nord BVBA is located at the address: Guffenslaan 96; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 264,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Fitness & gymnastics - Apparatus & Access.; Bicycles - Retail; Mopeds & scooters - Retail^^Fitness & gymnastics - Apparatus & Access.; Bicycles - Retail; Mopeds & scooters - Retail; Motorbikes.
The main activity of Royal Nord BVBA is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Royal Nord BVBA is not available. You also can look at reviews of Royal Nord BVBA, open positions, location of Royal Nord BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Royal Nord BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Royal Nord BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Royal Nord BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Royal Nord BVBA, employees, financial statistics.