BACOB

Contactgegevens BACOB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BACOB: address, phone, fax, email, website, opening hours

BACOB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CIAMBERLANIDREEF 250; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37551533 (+32-37551533) 37551533 (+32-37551533)

Fax (fax): +32 (53) 888-16-28 +32 (53) 888-16-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BACOB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BACOB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BACOB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BACOB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BACOB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BACOB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BACOB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BACOB
Products information BACOB

BTW identificatienummer (tax): BE03739715576
Ondernemingsnummer: 5708190917
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BACOB
(Get full report from official database of BE for BACOB)

Aanvulling soorten activiteiten voor BACOB
Addition kinds of activities for BACOB

259900. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
514802. Groenten | Vegetables
654100. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
34520102. Dubbelpennen, metaal | Dowel pins, metal
34960106. Hardware doek, geweven draad | Hardware cloth, woven wire
38410210. Otoscopen, behalve electromedical | Otoscopes, except electromedical
50820103. Tracklaying apparatuur | Tracklaying equipment
50850801. Abrasives | Abrasives
95120202. Bodembehoud, overheid | Soil conservation services, government

Werken bij BACOB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BACOB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BACOB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BACOB. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

    Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

    Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

  • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Metselaar (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Deerlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste metser om hun team te versterken. Je helpt mee aan verschillende projecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

  • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • Zaalbediende flexi job (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Flexijob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

Zoek naar antwoorden van BACOB in sociale netwerken
Look for responds of BACOB in social networks

Lees alle opmerkingen voor BACOB. Laat een reactie achter voor BACOB. BACOB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BACOB. Leave a respond for BACOB. BACOB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BACOB op de google maps. Adres en contacten BACOB
Location of BACOB on the google maps. Address and contacts of BACOB

Andere gerelateerde bedrijven als come BACOB BACOB: MIKE DUMONT | GASTON PARVAIS | BUREAU ACFIN | M. VENTURA | Wevers Diana

Other related companies as BACOB: MIKE DUMONT | GASTON PARVAIS | BUREAU ACFIN | M. VENTURA | Wevers Diana

BACOB is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BACOB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03739715576. Het bedrijf BACOB bevindt zich op het adres: CIAMBERLANIDREEF 250; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 472,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van BACOB is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BACOB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BACOB, openstaande posities, locatie van BACOB op de kaart.

BACOB is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BACOB, company assigned to the tax number BE03739715576. The company BACOB is located at the address: CIAMBERLANIDREEF 250; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 472,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of BACOB is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BACOB is not available. You also can look at reviews of BACOB, open positions, location of BACOB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BACOB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BACOB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BACOB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BACOB, employees, financial statistics.