NEW BRUSSELS AQUARIUMS

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • NEW BRUSSELS AQUARIUMS
Private companiesBusiness Services • NEW BRUSSELS AQUARIUMS

Contactgegevens NEW BRUSSELS AQUARIUMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW BRUSSELS AQUARIUMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW BRUSSELS AQUARIUMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD BARTH?L?MY 39; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25139278 (+32-25139278) 25139278 (+32-25139278)

Fax (fax): +32 (3) 531-95-39 +32 (3) 531-95-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW BRUSSELS AQUARIUMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW BRUSSELS AQUARIUMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW BRUSSELS AQUARIUMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW BRUSSELS AQUARIUMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW BRUSSELS AQUARIUMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW BRUSSELS AQUARIUMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW BRUSSELS AQUARIUMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW BRUSSELS AQUARIUMS
Products information NEW BRUSSELS AQUARIUMS

BTW identificatienummer (tax): BE07013366699
Ondernemingsnummer: 8198516845
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in NEW BRUSSELS AQUARIUMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW BRUSSELS AQUARIUMS
(Get full report from official database of BE for NEW BRUSSELS AQUARIUMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW BRUSSELS AQUARIUMS
Addition kinds of activities for NEW BRUSSELS AQUARIUMS

23990000. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
27820200. Scrapbooks, albums en dagboeken | Scrapbooks, albums, and diaries
28650110. Kleurstoffen, synthetisch organisch | Dyes, synthetic organic
30690209. Muurbekleding, rubber | Wallcoverings, rubber
50920210. Computerspellen | Video games
51980103. Emailen | Enamels

Werken bij NEW BRUSSELS AQUARIUMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW BRUSSELS AQUARIUMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW BRUSSELS AQUARIUMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW BRUSSELS AQUARIUMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoud- en storingstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch en bloeiend outsourcingsbedrijf zijn wij opzoek naar een onderhouds- en storingstechnieker. Dit om het technische onderhoud in elektrische en mechanische werkplaatsen en fabrieken te verrichten.

  • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student magazijnmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Allerlei magazijntaken afhankelijk van je interesses en capaciteiten Mogelijkheden tussen lossing, kwaliteitsopdracht, orderpicking, ... Variatie in shiften, waaronder 6-14u, 8-16u, 14-22u

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van NEW BRUSSELS AQUARIUMS in sociale netwerken
Look for responds of NEW BRUSSELS AQUARIUMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW BRUSSELS AQUARIUMS. Laat een reactie achter voor NEW BRUSSELS AQUARIUMS. NEW BRUSSELS AQUARIUMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW BRUSSELS AQUARIUMS. Leave a respond for NEW BRUSSELS AQUARIUMS. NEW BRUSSELS AQUARIUMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW BRUSSELS AQUARIUMS op de google maps. Adres en contacten NEW BRUSSELS AQUARIUMS
Location of NEW BRUSSELS AQUARIUMS on the google maps. Address and contacts of NEW BRUSSELS AQUARIUMS

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW BRUSSELS AQUARIUMS NEW BRUSSELS AQUARIUMS: LES PLASTIQUES MANUFACTURES | KIEKEBOE | GABRIEL VANDENBERGHE | CRAEGHS J.& SCHOUTEDEN J. | Kerselaers Ronald

Other related companies as NEW BRUSSELS AQUARIUMS: LES PLASTIQUES MANUFACTURES | KIEKEBOE | GABRIEL VANDENBERGHE | CRAEGHS J.& SCHOUTEDEN J. | Kerselaers Ronald

NEW BRUSSELS AQUARIUMS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW BRUSSELS AQUARIUMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07013366699. Het bedrijf NEW BRUSSELS AQUARIUMS bevindt zich op het adres: BOULEVARD BARTH?L?MY 39; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden. Producten gemaakt in NEW BRUSSELS AQUARIUMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEW BRUSSELS AQUARIUMS is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW BRUSSELS AQUARIUMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW BRUSSELS AQUARIUMS, openstaande posities, locatie van NEW BRUSSELS AQUARIUMS op de kaart.

NEW BRUSSELS AQUARIUMS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW BRUSSELS AQUARIUMS, company assigned to the tax number BE07013366699. The company NEW BRUSSELS AQUARIUMS is located at the address: BOULEVARD BARTH?L?MY 39; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Huisdieren and benodigdheden. Products created in NEW BRUSSELS AQUARIUMS were not found.
The main activity of NEW BRUSSELS AQUARIUMS is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW BRUSSELS AQUARIUMS is not available. You also can look at reviews of NEW BRUSSELS AQUARIUMS, open positions, location of NEW BRUSSELS AQUARIUMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW BRUSSELS AQUARIUMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW BRUSSELS AQUARIUMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW BRUSSELS AQUARIUMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW BRUSSELS AQUARIUMS, employees, financial statistics.