JOHNNY'S DIERENZAAK

Contactgegevens JOHNNY'S DIERENZAAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHNNY'S DIERENZAAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHNNY'S DIERENZAAK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 283; 8370; BLANKENBERGE (GRAND), België

Telefoon (phone): 50425979 (+32-50425979) 50425979 (+32-50425979)

Fax (fax): +32 (64) 807-49-24 +32 (64) 807-49-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHNNY'S DIERENZAAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHNNY'S DIERENZAAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHNNY'S DIERENZAAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHNNY'S DIERENZAAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHNNY'S DIERENZAAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHNNY'S DIERENZAAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHNNY'S DIERENZAAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHNNY'S DIERENZAAK
Products information JOHNNY'S DIERENZAAK

BTW identificatienummer (tax): BE09357299804
Ondernemingsnummer: 9951385498
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in JOHNNY'S DIERENZAAK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHNNY'S DIERENZAAK
(Get full report from official database of BE for JOHNNY'S DIERENZAAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHNNY'S DIERENZAAK
Addition kinds of activities for JOHNNY'S DIERENZAAK

6036. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
24219900. Zaagmolens en schavingsfabrieken, algemeen, nec | Sawmills and planing mills, general, nec
26760000. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
32720101. Afvangbakken, beton | Catch basin covers, concrete
36740212. Dunne filmcircuits | Thin film circuits
50440102. Machines toevoegen | Adding machines
51379905. Uniformen, vrouwen en kinderen | Uniforms, women's and children's
51699914. Lucht-, water- of bodemtestkits | Air, water or soil test kits
59470104. Cadeauwinkel | Gift shop

Werken bij JOHNNY'S DIERENZAAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHNNY'S DIERENZAAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHNNY'S DIERENZAAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHNNY'S DIERENZAAK. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

  • Technisch operator fabricatie (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij in Bocholt zoeken we een technisch operator voor de afdeling fabricatie in 3 ploegen. Jouw taak is het opvolgen van het fabricatieplan van de shift zodat het productiedoel gerealiseerd wordt: - Je controleert het fabricatieproces en bevestigt de stappen in de automatische programma's - Je zorgt ervoor dat de juiste besturingsbeelden op het scherm staan en kan deze aanpassen indien nodig - Je kan actie ondernemen bij storingen - Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert deze - Je kan HACCP voorschriften doorvoeren en noteren - Je kan afwijkingen van de normen vaststellen en doorgeven - Je rapporteert aan de teamleider en collega's - Je kan werkfiches correct en volledig invullen - Je zorgt voor orde en netheid en hebt oog voor grondstof- of materiaaltekorten

  • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

  • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • poethulp met dienstencheques (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: DE SCHRIJVER

    Type: Dienstenchequebaan

    instaan voor huishoudelijk taken zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, .......

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Niklaas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van JOHNNY'S DIERENZAAK in sociale netwerken
Look for responds of JOHNNY'S DIERENZAAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHNNY'S DIERENZAAK. Laat een reactie achter voor JOHNNY'S DIERENZAAK. JOHNNY'S DIERENZAAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHNNY'S DIERENZAAK. Leave a respond for JOHNNY'S DIERENZAAK. JOHNNY'S DIERENZAAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHNNY'S DIERENZAAK op de google maps. Adres en contacten JOHNNY'S DIERENZAAK
Location of JOHNNY'S DIERENZAAK on the google maps. Address and contacts of JOHNNY'S DIERENZAAK

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHNNY'S DIERENZAAK JOHNNY'S DIERENZAAK: HILLAERT BVBA | FA. HELIOS | NADIR ET DOMINIQUE | COIFFURE AGNES | De Wegvinder BVBA

Other related companies as JOHNNY'S DIERENZAAK: HILLAERT BVBA | FA. HELIOS | NADIR ET DOMINIQUE | COIFFURE AGNES | De Wegvinder BVBA

JOHNNY'S DIERENZAAK is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHNNY'S DIERENZAAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09357299804. Het bedrijf JOHNNY'S DIERENZAAK bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 283; 8370; BLANKENBERGE (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden. Producten gemaakt in JOHNNY'S DIERENZAAK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHNNY'S DIERENZAAK is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHNNY'S DIERENZAAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHNNY'S DIERENZAAK, openstaande posities, locatie van JOHNNY'S DIERENZAAK op de kaart.

JOHNNY'S DIERENZAAK is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHNNY'S DIERENZAAK, company assigned to the tax number BE09357299804. The company JOHNNY'S DIERENZAAK is located at the address: KERKSTRAAT 283; 8370; BLANKENBERGE (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Huisdieren and benodigdheden. Products created in JOHNNY'S DIERENZAAK were not found.
The main activity of JOHNNY'S DIERENZAAK is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHNNY'S DIERENZAAK is not available. You also can look at reviews of JOHNNY'S DIERENZAAK, open positions, location of JOHNNY'S DIERENZAAK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHNNY'S DIERENZAAK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHNNY'S DIERENZAAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHNNY'S DIERENZAAK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHNNY'S DIERENZAAK, employees, financial statistics.