DECKERS FRANS

Contactgegevens DECKERS FRANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECKERS FRANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECKERS FRANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLEKHOEVEVELDEN 1; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15313136 (+32-15313136) 15313136 (+32-15313136)

Fax (fax): +32 (67) 196-26-82 +32 (67) 196-26-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECKERS FRANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECKERS FRANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECKERS FRANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECKERS FRANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECKERS FRANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECKERS FRANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECKERS FRANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECKERS FRANS
Products information DECKERS FRANS

BTW identificatienummer (tax): BE09160095214
Ondernemingsnummer: 6205596923
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 519,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DECKERS FRANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdieren and benodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECKERS FRANS
(Get full report from official database of BE for DECKERS FRANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECKERS FRANS
Addition kinds of activities for DECKERS FRANS

6541. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
203301. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
242199. Zaagmolens en schavingsfabrieken, algemeen, nec | Sawmills and planing mills, general, nec
636199. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec
33570101. Coaxiale kabel, nonferrous | Coaxial cable, nonferrous
79991509. Schilderachtige spoorwegen voor amusement | Scenic railroads for amusement

Werken bij DECKERS FRANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECKERS FRANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECKERS FRANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECKERS FRANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • Water & Energy expert (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Dakwerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GELDHOF WERRY

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • Accountant A-Y (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

  • Werfreserve: Medewerkers Burgerzaken bij verscheidene gemeenten in Vlaanderen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: EVEN WERKT!

    Type: Werfreserve

    Front-office activiteiten (loketactiviteiten): De uitreiking van identiteitsdocumenten en vreemdelingenkaarten; De uitreiking van reispaspoorten; De uitreiking van rijbewijzen; De aflevering van attesten; Aangifte van geboorte, huwelijk, wettelijke samenwoning, verklaring van euthanasie, etc. Bijhouden en aanvullen van het gemeentelijke strafregister, alsook het afleveren van de attesten en informatie aan burgers en/ of gerechtelijke instanties.

  • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Intys HR

    Type: Werfreserve

    experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

Zoek naar antwoorden van DECKERS FRANS in sociale netwerken
Look for responds of DECKERS FRANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECKERS FRANS. Laat een reactie achter voor DECKERS FRANS. DECKERS FRANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECKERS FRANS. Leave a respond for DECKERS FRANS. DECKERS FRANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECKERS FRANS op de google maps. Adres en contacten DECKERS FRANS
Location of DECKERS FRANS on the google maps. Address and contacts of DECKERS FRANS

Andere gerelateerde bedrijven als come DECKERS FRANS DECKERS FRANS: T.C. LES ACACIAS | Cornet F | MAISON S EN CIEL | Affinita | De Verbinding

Other related companies as DECKERS FRANS: T.C. LES ACACIAS | Cornet F | MAISON S EN CIEL | Affinita | De Verbinding

DECKERS FRANS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECKERS FRANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09160095214. Het bedrijf DECKERS FRANS bevindt zich op het adres: SLEKHOEVEVELDEN 1; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 519,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Huisdieren and benodigdheden. Producten gemaakt in DECKERS FRANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECKERS FRANS is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECKERS FRANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECKERS FRANS, openstaande posities, locatie van DECKERS FRANS op de kaart.

DECKERS FRANS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECKERS FRANS, company assigned to the tax number BE09160095214. The company DECKERS FRANS is located at the address: SLEKHOEVEVELDEN 1; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 519,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Huisdieren and benodigdheden. Products created in DECKERS FRANS were not found.
The main activity of DECKERS FRANS is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DECKERS FRANS is not available. You also can look at reviews of DECKERS FRANS, open positions, location of DECKERS FRANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECKERS FRANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECKERS FRANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECKERS FRANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECKERS FRANS, employees, financial statistics.