H. BAELE'S GRONDSTOFFEN

Contactgegevens H. BAELE'S GRONDSTOFFEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H. BAELE'S GRONDSTOFFEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

H. BAELE'S GRONDSTOFFEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIESSTRAAT 6; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93625048 (+32-93625048) 93625048 (+32-93625048)

Fax (fax): +32 (59) 721-60-35 +32 (59) 721-60-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H. BAELE'S GRONDSTOFFEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H. BAELE'S GRONDSTOFFEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H. BAELE'S GRONDSTOFFEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H. BAELE'S GRONDSTOFFEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H. BAELE'S GRONDSTOFFEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H. BAELE'S GRONDSTOFFEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H. BAELE'S GRONDSTOFFEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H. BAELE'S GRONDSTOFFEN
Products information H. BAELE'S GRONDSTOFFEN

BTW identificatienummer (tax): BE09048583984
Ondernemingsnummer: 9427337646
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 488,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in H. BAELE'S GRONDSTOFFEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE; Tuinbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H. BAELE'S GRONDSTOFFEN
(Get full report from official database of BE for H. BAELE'S GRONDSTOFFEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor H. BAELE'S GRONDSTOFFEN
Addition kinds of activities for H. BAELE'S GRONDSTOFFEN

13210000. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
25110108. Vanity dressers: hout | Vanity dressers: wood
28449902. Deodoranten, persoonlijk | Deodorants, personal
33399907. Colombiaanse raffinage (primaire) | Columbian refining (primary)
35890102. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
36630205. Televisie gesloten circuit apparatuur | Television closed circuit equipment
38420413. Hosiery, support | Hosiery, support
39610106. Ringen, vinger: vergulde draad | Rings, finger: gold plated wire
50469906. Prijs markeringsapparatuur en benodigdheden | Price marking equipment and supplies
75389901. Reparaties van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repairs

Werken bij H. BAELE'S GRONDSTOFFEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H. BAELE'S GRONDSTOFFEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H. BAELE'S GRONDSTOFFEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H. BAELE'S GRONDSTOFFEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

  • Vaste medewerkers op zaterdag voor events (regio Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    MIRA - Event Support is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat garant staat voor een vlotte en professionele bediening tijdens de meest uiteenlopende events. We zijn aanwezig op grote kleppers zoals Kookeet, Lauretum in Style, Trammelant, Ronde van Vlaanderen, ... maar ook privéfeesten zoals huwelijken, verjaardagsfeesten, personeelevents, ... staan op de agenda. Ter versterking van het huidig team is MIRA - Event Support op zoek naar vaste weekendmedewerkers, zowel studenten als flexijobs.

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • Psycholoog (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van H. BAELE'S GRONDSTOFFEN in sociale netwerken
Look for responds of H. BAELE'S GRONDSTOFFEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor H. BAELE'S GRONDSTOFFEN. Laat een reactie achter voor H. BAELE'S GRONDSTOFFEN. H. BAELE'S GRONDSTOFFEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H. BAELE'S GRONDSTOFFEN. Leave a respond for H. BAELE'S GRONDSTOFFEN. H. BAELE'S GRONDSTOFFEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H. BAELE'S GRONDSTOFFEN op de google maps. Adres en contacten H. BAELE'S GRONDSTOFFEN
Location of H. BAELE'S GRONDSTOFFEN on the google maps. Address and contacts of H. BAELE'S GRONDSTOFFEN

Andere gerelateerde bedrijven als come H. BAELE'S GRONDSTOFFEN H. BAELE'S GRONDSTOFFEN: FLTOTAL PETROCHEMICALS FELUY SA | IMPRIMERIE EFFICIENT | A.M.T.-One SPRL | Coomans Meubles | Bowman Nathalie

Other related companies as H. BAELE'S GRONDSTOFFEN: FLTOTAL PETROCHEMICALS FELUY SA | IMPRIMERIE EFFICIENT | A.M.T.-One SPRL | Coomans Meubles | Bowman Nathalie

H. BAELE'S GRONDSTOFFEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H. BAELE'S GRONDSTOFFEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09048583984. Het bedrijf H. BAELE'S GRONDSTOFFEN bevindt zich op het adres: DRIESSTRAAT 6; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 488,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE; Tuinbenodigdheden. Producten gemaakt in H. BAELE'S GRONDSTOFFEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H. BAELE'S GRONDSTOFFEN is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H. BAELE'S GRONDSTOFFEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H. BAELE'S GRONDSTOFFEN, openstaande posities, locatie van H. BAELE'S GRONDSTOFFEN op de kaart.

H. BAELE'S GRONDSTOFFEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is H. BAELE'S GRONDSTOFFEN, company assigned to the tax number BE09048583984. The company H. BAELE'S GRONDSTOFFEN is located at the address: DRIESSTRAAT 6; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 488,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE; Tuinbenodigdheden. Products created in H. BAELE'S GRONDSTOFFEN were not found.
The main activity of H. BAELE'S GRONDSTOFFEN is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of H. BAELE'S GRONDSTOFFEN is not available. You also can look at reviews of H. BAELE'S GRONDSTOFFEN, open positions, location of H. BAELE'S GRONDSTOFFEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H. BAELE'S GRONDSTOFFEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H. BAELE'S GRONDSTOFFEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H. BAELE'S GRONDSTOFFEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H. BAELE'S GRONDSTOFFEN, employees, financial statistics.