CHRISTIAN JACOBS

Contactgegevens CHRISTIAN JACOBS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN JACOBS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN JACOBS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AACHENER STRASSE 39; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80228049 (+32-80228049) 80228049 (+32-80228049)

Fax (fax): +32 (2) 642-10-79 +32 (2) 642-10-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN JACOBS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN JACOBS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN JACOBS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN JACOBS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN JACOBS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN JACOBS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN JACOBS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN JACOBS
Products information CHRISTIAN JACOBS

BTW identificatienummer (tax): BE07809875488
Ondernemingsnummer: 9614654541
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 404,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in CHRISTIAN JACOBS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE; Landbouwmachines Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN JACOBS
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN JACOBS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN JACOBS
Addition kinds of activities for CHRISTIAN JACOBS

22119913. Elastische stoffen, katoen | Elastic fabrics, cotton
32970303. Hoge temperatuur mortel, nonclay | High temperature mortar, nonclay
34330204. Kamerverwarmers, gas | Room heaters, gas
35420300. Die-casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
38290102. Brandstofdichtheidsmeter, vliegtuigmotor | Fuel densitometers, aircraft engine

Werken bij CHRISTIAN JACOBS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN JACOBS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN JACOBS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN JACOBS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de assemblage van de mechanische componenten, dit zowel in het atelier als bij de klanten. Je stuurt hierbij een klein team aan.

  • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Voedingsoperator 2 ploegen of vaste nacht regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een procesoperator in 2 ploegen en of vaste nacht: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, instellen, ombouwen en het bedienen van de installaties. Je voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je lokaliseert storingen aan de installatie en lost eenvoudige storingen op. Je reinigt de installatie en je werkplaats. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitoefening van je functie. Je behoudt de kwaliteit van uw produkten door controle te doen.

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelbediende Dessel juli- Augustus (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN JACOBS in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN JACOBS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN JACOBS. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN JACOBS. CHRISTIAN JACOBS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN JACOBS. Leave a respond for CHRISTIAN JACOBS. CHRISTIAN JACOBS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN JACOBS op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN JACOBS
Location of CHRISTIAN JACOBS on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN JACOBS

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN JACOBS CHRISTIAN JACOBS: Binova Now Interior | F.C. SAINT-LAMBERT | DE THUISKAPPER | SOYEUR | GARAGE PICARD F.

Other related companies as CHRISTIAN JACOBS: Binova Now Interior | F.C. SAINT-LAMBERT | DE THUISKAPPER | SOYEUR | GARAGE PICARD F.

CHRISTIAN JACOBS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN JACOBS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07809875488. Het bedrijf CHRISTIAN JACOBS bevindt zich op het adres: AACHENER STRASSE 39; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 404,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE; Landbouwmachines Gh. Producten gemaakt in CHRISTIAN JACOBS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN JACOBS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN JACOBS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN JACOBS, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN JACOBS op de kaart.

CHRISTIAN JACOBS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN JACOBS, company assigned to the tax number BE07809875488. The company CHRISTIAN JACOBS is located at the address: AACHENER STRASSE 39; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 404,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE; Landbouwmachines Gh. Products created in CHRISTIAN JACOBS were not found.
The main activity of CHRISTIAN JACOBS is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN JACOBS is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN JACOBS, open positions, location of CHRISTIAN JACOBS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN JACOBS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN JACOBS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN JACOBS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN JACOBS, employees, financial statistics.