SOENENS-VANPANTEGHEM

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • SOENENS-VANPANTEGHEM
Private companiesCoal Mining • SOENENS-VANPANTEGHEM

Contactgegevens SOENENS-VANPANTEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOENENS-VANPANTEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOENENS-VANPANTEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRONKELSTRAAT 77; 8793; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56604478 (+32-56604478) 56604478 (+32-56604478)

Fax (fax): +32 (2) 864-49-28 +32 (2) 864-49-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOENENS-VANPANTEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOENENS-VANPANTEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOENENS-VANPANTEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOENENS-VANPANTEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOENENS-VANPANTEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOENENS-VANPANTEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOENENS-VANPANTEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOENENS-VANPANTEGHEM
Products information SOENENS-VANPANTEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE08697570800
Ondernemingsnummer: 7021881103
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 746,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in SOENENS-VANPANTEGHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOENENS-VANPANTEGHEM
(Get full report from official database of BE for SOENENS-VANPANTEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOENENS-VANPANTEGHEM
Addition kinds of activities for SOENENS-VANPANTEGHEM

283401. Drugs die neoplasma's en endrocriene systemen beïnvloeden | Drugs affecting neoplasms and endrocrine systems
606100. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
20340205. Vruchten, gevriesdroogd | Fruits, freeze-dried
24990900. Voedselverwerking en verwerking van producten, hout | Food handling and processing products, wood
34529904. Noten, metaal | Nuts, metal
39140303. Ecclesiastische ware, tin | Ecclesiastical ware, pewter
50440400. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
73891303. Bondsperson | Bondsperson
80110302. Gezondheids onderhoudsorganisatie | Health maintenance organization

Werken bij SOENENS-VANPANTEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOENENS-VANPANTEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOENENS-VANPANTEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOENENS-VANPANTEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

  • Technisch operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

  • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • Medewerker visafdeling (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een groot warenhuis in regio Eke zijn we op zoek naar medewerkers voor de visafdeling.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

    Regio: WAARDAMME

    Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

    Type: Vaste Job

    Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Enthousiaste, gedreven, Accountant (TERHAGEN)

    Regio: TERHAGEN

    Bedrijf: UniPartners IT - Financial - Engineering Services

    Type: Vaste Job

    Als UniPartners-consultant kies je voor een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, sectoren, systemen, technologieën en mensen leidt. Je bepaalt zelf welk soort projecten (met een gemiddelde duur van zes maanden tot twee jaar) je doorloopt. We vinden het namelijk erg belangrijk om jouw persoonlijke ambities en groei zoveel mogelijk te ondersteunen. Je werkt tijdelijk intern en operationeel mee in een bedrijf of aan een project. Tijdens het proces bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit, ook dankzij je persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega’s. Angst voor routine is uit den boze: wanneer die om de hoek loert, zoeken we samen een ander project met nieuwe uitdagingen

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

Zoek naar antwoorden van SOENENS-VANPANTEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of SOENENS-VANPANTEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOENENS-VANPANTEGHEM. Laat een reactie achter voor SOENENS-VANPANTEGHEM. SOENENS-VANPANTEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOENENS-VANPANTEGHEM. Leave a respond for SOENENS-VANPANTEGHEM. SOENENS-VANPANTEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOENENS-VANPANTEGHEM op de google maps. Adres en contacten SOENENS-VANPANTEGHEM
Location of SOENENS-VANPANTEGHEM on the google maps. Address and contacts of SOENENS-VANPANTEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come SOENENS-VANPANTEGHEM SOENENS-VANPANTEGHEM: Puttemans P | ENTREPRISE BARAKA | OISELLERIE DU BORINAGE | JULIE LAMBOTTE | GEZONDHEIDSCENTRUM

Other related companies as SOENENS-VANPANTEGHEM: Puttemans P | ENTREPRISE BARAKA | OISELLERIE DU BORINAGE | JULIE LAMBOTTE | GEZONDHEIDSCENTRUM

SOENENS-VANPANTEGHEM is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOENENS-VANPANTEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08697570800. Het bedrijf SOENENS-VANPANTEGHEM bevindt zich op het adres: KRONKELSTRAAT 77; 8793; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 746,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in SOENENS-VANPANTEGHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOENENS-VANPANTEGHEM is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOENENS-VANPANTEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOENENS-VANPANTEGHEM, openstaande posities, locatie van SOENENS-VANPANTEGHEM op de kaart.

SOENENS-VANPANTEGHEM is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOENENS-VANPANTEGHEM, company assigned to the tax number BE08697570800. The company SOENENS-VANPANTEGHEM is located at the address: KRONKELSTRAAT 77; 8793; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 746,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in SOENENS-VANPANTEGHEM were not found.
The main activity of SOENENS-VANPANTEGHEM is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SOENENS-VANPANTEGHEM is not available. You also can look at reviews of SOENENS-VANPANTEGHEM, open positions, location of SOENENS-VANPANTEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOENENS-VANPANTEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOENENS-VANPANTEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOENENS-VANPANTEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOENENS-VANPANTEGHEM, employees, financial statistics.